Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לפני יום כיפור אלוהים העמיד אותי במבחן, עמדתי בסוף תחנת אוטובוס במצטבר 45 שניות כשאני על D ועם רגל על הברקס, לא החנתי, לא שמתי פארקינג ולא שיחקתי בטלפון, לאחר 10 שניות בערך הגיע ניידת משטרה (מסתבר אחרי כך שהיא ניידת תנועה), שוטר על אזרחי עם בתו הקטנה מאחורה.

שראיתי שהניידת באה מאחורי במראה ולאחר שחיכיתי בערך 15 שניות שהבנתי שהיא באה בגללי, אותתי יפה שמאלה והמשכתי בדרכי.

השוטר פתח את החלון באמצע הדרך ואמר לי לעצור בצד, הוא בא אליי לחלון השני של הרכב (דבר שהיה מאוד מוזר בהתחשב בזה שכל פעם שעצרו אותי נגשו לחלון של הנהג) ושאל אותי האם אני יודע מה עשיתי, ולמה אני 'מחנה' (בדגש על המחנה) במקום אסור לחניה, ביקש את הרישיון, הניח שאני נהג חדש (ואני נהג צעיר, ויש הבדל..) צילם וגער בי למה אני מחנה במקומות אסורים, אחרי שהסברתי לו שעמדתי שם 40 שניות בשביל לאסוף חבר, וברגע שראיתי שהוא מתמהמה נסעתי (זה התנגש ביחד עם זה שהניידת הגיחה מאחורי) הוא אמר לי לבוא לראות כמה זמן עמדתי (כאילו שיחק אותה וטען שאני עמדתי שם הרבה יותר מ-30 שניות. זה באמת היה השיח, 30 שניות).

התעצבנתי נורא, כי באמת הכוונה לא הייתה להחנות בתחנת אוטובוס ולא להפריע לתנועה, הוא צילם את הרישיון במצלמת סטילס וטען שאני יכול להעלות את הטענות שלי בביהמ"ש.

עכשיו נתחיל שהוא לא היה בעבודה (עם הבת שלו ועל אזרחי), הוא באמת התווכח איתי על קטנות, הזמן שהוא התווכח איתי עלה על הזמן שבו הייתי בתחנת אוטובוס - אני באמת פעם ראשונה הולך פרנציפ איתו לביהמ"ש ולא מוכן לוותר.

השאלה האם מה שעשיתי הוא עד כדי כך חמור שהשופט/ת לא יחוסו עליי הפעם (אני חייל ובינינו.. אין לי יותר מדי כסף לשלם כרגע לדוחות).

להדגיש אם זה עוזר - הוא היה על אזרחי והוא לא הזדהה באופן רשמי, הוא רק נתן לי את השם שלו (בלי להציג לי תעודת שוטר) ונכנס לאוטו.

התסכול שלי על המשטרה גואה וגואה. זה לא שרצחתי, נהגתי שיכור, הסעתי אוטו מעל המותר, דרסתי, הרבצתי ושרפתי..

עמדתי (בהגזמה ענקית) דקה אחת בתחנת אוטובוס..

מה אתם אומרים ?

פורסם

חבר שלי הגדיר את זה בתור תסמונת: "רק אני רק עכשיו".

כל אחד עוצר, לכמה דקות במקום אסור, ע"מ לשרת אינטרס אישי ובנתיים מחרב את זרימת התנועה לשאר משתמשי הדרך.

בתחנת אוטובוס, באדום לבן מול פיצוציה, בחניית נכים ותמיד זה "..רק לכמה שניות..."

אז אני באמת מקווה שתעשה את זה:

אני באמת פעם ראשונה הולך פרנציפ איתו לביהמ"ש ולא מוכן לוותר.

ובאמת מקווה שהשופט יפתח לך את השושנה.

אגב, מה הקשר שהשוטר היה על אזרחי עם ביתו?

כל הכבוד לו שגילה ערנות ותושיה ולא הקטין ראש כי הוא לא במשמרת.

ביצעת עבירה?

עכשיו שלם את המחיר.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
ערב טוב,

לפני יום כיפור אלוהים העמיד אותי במבחן, עמדתי בסוף תחנת אוטובוס במצטבר 45 שניות כשאני על D ועם רגל על הברקס, לא החנתי, לא שמתי פארקינג ולא שיחקתי בטלפון, לאחר 10 שניות בערך הגיע ניידת משטרה (מסתבר אחרי כך שהיא ניידת תנועה), שוטר על אזרחי עם בתו הקטנה מאחורה.

שראיתי שהניידת באה מאחורי במראה ולאחר שחיכיתי בערך 15 שניות שהבנתי שהיא באה בגללי, אותתי יפה שמאלה והמשכתי בדרכי.

השוטר פתח את החלון באמצע הדרך ואמר לי לעצור בצד, הוא בא אליי לחלון השני של הרכב (דבר שהיה מאוד מוזר בהתחשב בזה שכל פעם שעצרו אותי נגשו לחלון של הנהג) ושאל אותי האם אני יודע מה עשיתי, ולמה אני 'מחנה' (בדגש על המחנה) במקום אסור לחניה, ביקש את הרישיון, הניח שאני נהג חדש (ואני נהג צעיר, ויש הבדל..) צילם וגער בי למה אני מחנה במקומות אסורים, אחרי שהסברתי לו שעמדתי שם 40 שניות בשביל לאסוף חבר, וברגע שראיתי שהוא מתמהמה נסעתי (זה התנגש ביחד עם זה שהניידת הגיחה מאחורי) הוא אמר לי לבוא לראות כמה זמן עמדתי (כאילו שיחק אותה וטען שאני עמדתי שם הרבה יותר מ-30 שניות. זה באמת היה השיח, 30 שניות).

התעצבנתי נורא, כי באמת הכוונה לא הייתה להחנות בתחנת אוטובוס ולא להפריע לתנועה, הוא צילם את הרישיון במצלמת סטילס וטען שאני יכול להעלות את הטענות שלי בביהמ"ש.

עכשיו נתחיל שהוא לא היה בעבודה (עם הבת שלו ועל אזרחי), הוא באמת התווכח איתי על קטנות, הזמן שהוא התווכח איתי עלה על הזמן שבו הייתי בתחנת אוטובוס - אני באמת פעם ראשונה הולך פרנציפ איתו לביהמ"ש ולא מוכן לוותר.

השאלה האם מה שעשיתי הוא עד כדי כך חמור שהשופט/ת לא יחוסו עליי הפעם (אני חייל ובינינו.. אין לי יותר מדי כסף לשלם כרגע לדוחות).

להדגיש אם זה עוזר - הוא היה על אזרחי והוא לא הזדהה באופן רשמי, הוא רק נתן לי את השם שלו (בלי להציג לי תעודת שוטר) ונכנס לאוטו.

התסכול שלי על המשטרה גואה וגואה. זה לא שרצחתי, נהגתי שיכור, הסעתי אוטו מעל המותר, דרסתי, הרבצתי ושרפתי..

עמדתי (בהגזמה ענקית) דקה אחת בתחנת אוטובוס..

מה אתם אומרים ?

משטרת ישראל הם ביזיון אין מה לעשות אלה רק לקבל את זה. טוב שאתה הולך איתו לבית משפט רק ששם תגיד שעצרת על מנת לדבר בפאלפון ולא כדי לחכות לחבר. האם הוא רשם לך דו"ח?

פורסם

לא ביצעת שום עבירה חמורה : לא רצחת. לא אנסת, ולא עשית עוד הרבה דברים רעים אחרים.

מה שכן עשית - ביצעת עבירת תנועה.

אם יש לך ספקות לגבי העבירה - אתה מוזמן לגשת להכיר את השופט.

ואם אתה חושב שמשם תבוא הישועה, אז יש לי בשורות רעות עבורך - אתה עלול לצאת משם במצב יותר גרוע.........

גם אם עמדת 1 שנייה - זה לא מעניין אף אחד. עבירה בוצעה, והעונש עליה הוא קנס X. אם תיגש לבימ"ש - השופט אינו מוגבל לסכום הקנס המקורי.

--------

זה שהשוטר היה על אזרחי ו/או שבתו היתה ברכב- לא רלוונטי. חוקית, הוא נמצא בתפקיד 24/7. מספיק שיציג לך תעודת שוטר - ואז לצורך הענייין - הוא "נכנס" לתפקיד. זה שלא דרשת שיזדהה עם תעודת מנוי - לא פוסל את הדוח. בסה"כ, זה אומר שאתה הכרת בכך שהוא שוטר.

אם דרשת ממנו שיזדהה - והוא סירב -> אתה יכול להגיש כנגדו תלונה לקצין תלונות ציבור של המשטרה. זאת עבירת משמעת שלא פוסלת את הדוח.

פורסם

אז אתה ממליץ לו לשקר בבית המשפט.

זה מה שאתה אומר? יופי! אזרח למופת.

מה שאני אומר הוא:

א. ייתכן ולא ייצא מכאן דוח.

ב. אם ייצא - שלם וזכור.

בלי לדעת את הפרטים, אני בטוח שיכול היית לעמוד במקום אחר ושחברך היה יכול להטריח את עצמו מעט למקום בו היית עוצר

פורסם

מרשה לעצמי לנחש שפשוט לא יקרה כלום, לא דוח וברור שגם לא משפט בו תרצה להוכיח חפותך. מכיר כאלה מקרים ששוטרים שאינם בתפקיד פורקים עצבים ותסכול על נהגים. השוטר הגיע לסיפוקו בעצם המפגש איתך, ובזה ניגמר לדעתי הסיפור מבחינתו. די בטוח ששום כלום לא יהיה, הסר דאגה מלבך ועבור לסדר היום שלך ושכח מהמפגש ההזוי הזה. לכולם שנה טובה מאד ובעיקר בטוחה ורגועה.

פורסם
האם עמידה לצורך העלת נוסעים בתחנת אוטובוס אסורה ?

העצירה בתחנת אוטובוס מותרת אך ורק ל.....אוטובוס.

המקרה היחיד בו מותר לעצור בתחנת אוטובוס (או בכל מקום אחר שאסור לעצור בו) זה עקב תקלה ברכב.

פורסם

רק לאוטובוס , לא מונית ולא שום רכב אחר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
העצירה בתחנת אוטובוס מותרת אך ורק ל.....אוטובוס.

המקרה היחיד בו מותר לעצור בתחנת אוטובוס (או בכל מקום אחר שאסור לעצור בו) זה עקב תקלה ברכב.

חוק מטופש ולא הגיוני.

זו גם גזירה שהציבור לא יכול לעמוד בה. יש רחובות, אם רוצים להעלות או להוריד נוסע, האופציה היחידה לבצע זאת מבלי להפריע לתנועה היא בתחנת אוטובוס. אם החוק אוסר זה את זה, זה יוביל את הנהגים לעצור באמצע הכביש. עכשיו תחשבו מה יותר מפריע ומסוכן: לעצור באמצע הכביש או במפרץ מסודר של תחנת אוטובוס.

פורסם

בלא מעט מפרצים יש שילוב של חניה רק לאוטובוס ולפניה או אחריה באותו מפרץ גם אפשרות לעצור לשם העלאת או הורדת נוסע.

ונכון לא כל חוק הוא חכם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
רק לאוטובוס , לא מונית ולא שום רכב אחר

אני יודע שאסור לצחוק ביום כיפור אבל צחקתי בלב...

"אסור" לא כתוב בשום מקום בכל הקשור לנהגי מוניות ובשיטוטיי הרבים בכבישים גם אין להם דין ואין דיין.

ליאור

פורסם
אני יודע שאסור לצחוק ביום כיפור אבל צחקתי בלב...

"אסור" לא כתוב בשום מקום בכל הקשור לנהגי מוניות ובשיטוטיי הרבים בכבישים גם אין להם דין ואין דיין.

ליאור

גם אסור לכתוב ביום כיפור,ועל אחת כמה וכמה כשיום כיפור יוצא בשבת.

ובכל זאת אתה כותב.

כיצד עשית זאת בלי שיעלו עליך ? :lol:

• תוכן חדש...