Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הייתי בלובינסקי טרייד בגלילות, לחפש 4C טובה.

הם סיפרו לי על המבצע שלהם, שכולל רכיש רכב משומש מהליסינג שלהם (פריים ליס), שעשה מינ' 90,000 ק"מ, 3 שנות טיפולים או 45,000 ק"מ, 3 שנות אחריות על מנוע,, תיבת הילוכים, מזגן ומערכת הגה, מקדמה של 20,000 ש"ח ו-36 תשלומים ללא ריבית והצמדה.

מצא לי רכב שנת 2009 עם 95,000 ק"מ. לפי הבדיקה של פריים ליס, אלה הליקויים:

מתלה קדמי- צריך לתקן/לכוון זווית

שלדה- משמעות נמוכה: תיקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע+פגמים נזק לפגושים

צמיגים- קדמי ימין ושמאל פגום.

כמובן שאקח גם למכון לבחירתי- הם מתחייבים לתקן כל מה שיצא בבדיקה שלי.

האוטו היה עם טסט מוקפא- הם יעבירו לי טסט לפי הקניה וישימו מצבר חדש.

המחיר: 51,000 ש"ח בסך הכל.

האם העסקה משתלמת? לעצתכם הדחופה אודה!!

תודה רבה

פורסם

אני רכשתי מהם משהו דומה, עם פחות קילומטרים אבל עם מבצע דומה של אחריות וכו'. העניין העיקרי - היא היתה ממש לא נוחה לנו מבחינת מושבים, תנוחת נהיגה ובאופן כללי לא הינו מרוצים מהרכב עצמו. אם אתה מכיר את הרכב, נסעת עליו קצת והוא מתאים לך - כנראה שזו עסקה לא רעה.

פורסם

גם אני הייתי אצלם, שמעתי את הפרטים, עשיתי נסיעת מבחן וחשבתי ברצינות ללכת על זה.

כמה נקודות:

יש מלאי עצום של רכבים, חלקם מודל 2008, חלקם 2009. כולם יד ראשונה אחרי ליסינג.

מאחר וחוזה ליסינג סטנדרטי הוא ל 3 שנים, הרכבים עומדים תקופה די ארוכה, בגלל זה הרשיון מוקפא והמצבר גמור.

אחריות ל 3 שנים זה יפה, אבל היא מגולמת במחיר.

לפי שהתחיל המבצע, הציעו לי את אותו הרכב (2009) עם אחריות לשנה וללא תוספות במחיר התחלתי 48.000 ש"ח.

ואפשר היה לבחור רכב עם קילומטרז' נמוך יותר מ 90 אלף. היו שם כמה באיזור 70-80 אלף ק"מ.

ז"א אתה משלם כאן כמה אלפים אקסטרה על חבילת השרות והאחריות.

האם זה משתלם? אולי. אחריות ל 3 שנים זה דבר טוב.

אבל היא לא ניתנת בחינם, הרכב עצמו שווה פחות.

אגב, במה שהציעו לי הייתה כלולה גם איזה מערכת DVD, שבכל מקרה הייתי מוותר עליה גם אם לא היו מזכים במחיר. (אני מדבר על החבילה של 3 שנים).

פורסם

גם אני היתי וראיתי.מדובר גם על פריסה של 36 תשלומים שזה גם שווה הרבה כסף .טוב למי שרוצה רכב חדיש בתשלומים .

המחירים בשטח הרבה יותר זולים אבל אז צריך מזומן או מימון חיצוני

אחרי 3 שנים האוטו לא יהיה שווה הרבה

פורסם

תודה לכולם.

אני מבינה שאין תשובה חד משמעית אם זה משתלם או לא?

שאלה נוספת: שימו לב שמדובר ברכב שעמד שנה (!!!) במגרש אחרי שחזר מהליסינג. האם כדאי בכלל להתקרב לרכב כזה או שיש לו בעיות שהן פתירות עקב העמידה הממושכת?

תודה

פורסם

קניתי מהם c5 לפני כחודשיים ( מהסניף בירושלים) 2008 בחצי מהמחיר שציינת.

העניין שהם פשוט ״מפוצצים ״ ברכבים בכמויות שלא ניתן לתאר ויש שם רכבים מוצעים למכירה כבר שנתיים!!!!! ויותר.

כשהסתובבתי במגרש בגלילות ראיתי רכבים עם שלט למכירה כשלמטה רשום: לפי מחירון יצחק לוי 12/11.

לגופו של עניין, העסקה היא טובה אבל חפש את הרכב הכי טוב שתוכל למצוא ( ויש הרבה) ואל תתפשר, תתעקש. אפילו תחפש בכוחות עצמך במגרש.

רכב שעמד המון זמן בשמש, מתחיל להתייבש, כמו בן אדם

בהצלחה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

באופן כללי, הרכב מאד מומלץ. הוא זול לאחזקה, בטיפולים שגרתיים וגם בתקלות. תבדקי למשל מחירים של מראת צד אצל כל יבואן אחר ותביני את ההבדל. יש יבואנים שלוקחים אלפי שקלים על מראה ברכבים שלא עולים אפילו 50 אלף.

אבל, חד-משמעית אמור לעלות הרבה-הרבה פחות. האחריות שנותנים לא שווה את ההפרש הזה. כתבתי כאן בפורום כמה הם מציעים למי שמוכר להם רכב: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=491710

בקיצור, לובינסקי הציעו לי 57 במקום 72 על C4 טורבו מפוארת 2010 פרטית שנקנתה וטופלה אצלם במסירות.

באוטודיל הציעו לי 45 בטענה הבאה: "לובינסקי מציפים את השוק ב- C4 מליסינג".

מבינה? יש המון כאלו בשוק. אז אם כבר לקחת מליסינג (למה???) אז לשלם מעט ככל האפשר. ההנחה-לכאורה שהם מציינים היא תמיד ממחירון של פרטי, והם "שוכחים" לשקלל לפני שהם מחשבים.

פורסם

בקיצור, לובינסקי הציעו לי 57 במקום 72 על C4 טורבו מפוארת 2010 פרטית שנקנתה וטופלה אצלם במסירות.

באוטודיל הציעו לי 45 בטענה הבאה: "לובינסקי מציפים את השוק ב- C4 מליסינג".

רגע, אז יש מצב שאתה מוכר לי את ה- C4 שלך?

פורסם

אני מקשה עוד קצת, ברשותכם.

בחיפוש ביד 2 התברר לי כי המחירים המבוקשים על הסיטרואן 2009 הינם 50,000 ומעלה, ולפעמים מעל המחירון. ברור לי שאלה לא המחירים שהם מקבלים, אבל כמה מוכרים כבר יורדים?

מחירים של פחות מ50,000 הם לרכבי ליסינג או חברה או השכרה.

כמו כן, כמות הפרטיות המוצעות פשוט אפסית, כשכל אחת מהן במקום נידח אחר בארץ.

האם לאור האמור ההצעה שקיבלתי עדיין לא משהו? גם אם משקללים את העובדה שהם מתקנים כל מה שוצא בבדיקה, מעבירים לי טסט וכיו"צ?

אם אצליח להשיג אצלם פרטית עם קילומטרז' נמוך יותר, אך ללא המבצע וללא האחריות המורחבת, באותו מחיר- מה עדיף? אחריות מול פרטית וק"מ נמוך?

אני ממש מבולבלת, וממש זקוקה לעזרה...

רוב תודות

פורסם

אני כן חושב שההצעה שלהם לא רעה, אבל תנסי למצוא רכב עם פחות קילומטרים.

רכבים פרטיים הם מוכרים במחירים גבוהים יותר, ובקושי יש כאלה.

הרכבים מליסינג שהם מוכרים היו בחברת "פריים ליס" (מבית היבואן, לובינסקי), והם מטופלים במוסכי היבואן.

תקבלי את כל מה שעבר על הרכב בתדפיס.

אני לפני כ 4 שנים קניתי מהם את הג'מפי שהיתה בפרייס ליס - רק מילים טובות יש לי להגיד.

כמובן, יש לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית ולוודא שיתקנו את כל מה שצריך ולא ישכחו שום פרט קטן.

יש להם גם פיג'ו 308 - גם רכב שיכול לבוא בחשבון (נוח ושקט יותר מ C4).

3 שנים של ראש שקט בגלל האחריות וקניה במקום יחסית בטוח + תיקון ליקויים, לדעתי שווה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למי שיש את כל הכסף ולא צריך מימון או תשלומים, עדיף שיקנה מהשוק הפרטי ועדיף את דגם ה 2000 סמ"ק ולא ה 1600 סמ"ק. הוא יותר מפואר ובעל ביצועים עדיפים עשרות מונים. ההבדל בצריכת הדלק הוא קטן מאוד. כיום ניתן לקנות את דגם ה 2000 סמ"ק ממודל 2008 (זה המודל האחרון עם המנוע הזה) באיזור ה 50~ אלף שח. יש בפחות, יש ביותר, אבל ב 50K אפשר להשיג כלי טוב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני כן חושב שההצעה שלהם לא רעה, אבל תנסי למצוא רכב עם פחות קילומטרים.

תודה על התגובה- המבצע שלהם עם 3 שנות האחריות הוא על רכבים עם 90,000 ק"מ ומעלה. זה הקאצ'. מה שבעיקר מפחיד אותי זה:

1. האם הק"מ גבוה מדי (אני עושה פחות מ-10,000 ק"מ בשנה אז זה יכול לאזן?)

2. האם העובדה שהרכב עמד במגרש שנה גמרה אותו (אמרו שישימו לי מצבר חדש מהניילון)?

3. האם דופקים אותי עם המחיר.

אוף, זה מתסכל.

פורסם

הרכב עכשיו, כאשר הוא בן 4, עם 95 אלף ק"מ.

בעוד 3 שנים, עם כמות הנסיעות שלך, יהיה לו קילומטראז' ממוצע.

הפחד הגדול אצל האנשים ברכבים האלה - גיר אוטומטי.

הגיר יהיה באחריות.

אני לא חושב שהרכב יהיה גמור בגלל העמידה הזאת.

המחיר כולל את הטיפולים ל 3 שנים, אחריות, תשלומים ללא ריבית, תיקון הליקויים, טסט.

אם תקני רכב מפרטי, תצטרכי לשלם את כל הסכום מיד, טיפולים על חשבונך, ללא אחריות.

הדבר היחיד - שמירת ערך תהיה גרועה, גם בגלל ליסינג כיד ראשונה (ויש המון כאלה) וגם כי זה סיטרואן (לא מחזיק את המחיר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...