Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה:

* נא לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים, אלא רכבים שאינם בשימוש / מוצעים למכירה.

* אין למסור מיקום מדוייק אלא אזור או שכונה. המעוניינים בפרטים נוספים מתבקשים לפנות בה"פ למפרסם ההודעה.

* בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור.

שירשור אפריל - יוני 2013 נמצא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=473147

.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 292
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מכיר את הפיגו 605 הזאת.

היא די הרבה זמן במיקום הזה הייתי מסתובב שם מלפני שנה ואני רואה שהיא עדיין שם.

פשוט חבל עליה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אני מכיר את הפיגו 605 הזאת.

היא די הרבה זמן במיקום הזה הייתי מסתובב שם מלפני שנה ואני רואה שהיא עדיין שם.

פשוט חבל עליה.

בתקופת שירותי הצבאי ה 605 הייתה רכב של אלופי צה"ל. היה רכב נהדר מאד לזמנו.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
בתקופת שירותי הצבאי ה 605 הייתה רכב של אלופי צה"ל. היה רכב נהדר מאד לזמנו.[/quote

אני זוכר שלשכן של סבא שלי, עמי איילון, הייתה אחת כזאת לבנה כשהיה מפקד חיל הים

תיקון העולם פרושו תיקון החינוך

מיני אוסטין HLE 83

פורסם
בתקופת שירותי הצבאי ה 605 הייתה רכב של אלופי צה"ל. היה רכב נהדר מאד לזמנו.[/quote

אני זוכר שלשכן של סבא שלי, עמי איילון, הייתה אחת כזאת לבנה כשהיה מפקד חיל הים

לי היו שתיים,

הרכב היה מוצלח מבחינה דינמית אבל האמינות של ראש המנוע היתה עקב אכילס שלו.

ה607 שהחליפה אותו היתה הרבה יותר מפנקת ואמינה אבל פחות דינמית.

(היו לי גם שתי 607 אחת שלא עשתה בעיות מכרתי עם 270,000 ק"מ ואחרת היתה לי רק שבועיים כי נהג משאית נכנס בי במהירות וחיסל אותה וכמעט אותי).

שלמה דן גדרון

פורסם

לי היו שתיים,

(היו לי גם שתי 607 אחת שלא עשתה בעיות מכרתי עם 270,000 ק"מ ואחרת היתה לי רק שבועיים כי נהג משאית נכנס בי במהירות וחיסל אותה וכמעט אותי).

ה607 זה רכב חלומי שנמכר היום במחיר מצחיק של מזדה לנטיס.

כמובן שזה יהיה רכב מאוד נדיר ומעניין שיגיע לאספנות!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לי היו שתיים,

אז יש אמת בבעייתיות המנועים הללו, האם גם דגם ה3,000 סמ"ק סבל מאותה הבעיה?

כבר חתמתי...

פורסם

605? שום בעיות.

הרכב הכי טוב של פז'ו שהכרתי עד היום (ועברו אצלנו כמה וכמה וכמה פז'ואים). מכונית נהדרת, דינמית ומהנה וגם נוחה ומפנקת. מכונית סלון אמיתית. יש שתיים במשפחה.

אחת מהן 95 יד ראשונה ואחרונה, בערך 400 אלף ק"מ, כמעט הכל מקורי והראש עוד לא ירד אפילו פעם אחת. מטופלת בחצר האחורית ובזכות זה היא אמינה התקלה הרצינית היחידה שהיתה לה היתה בגלל רשלנות של המוסך המרכזי.

השניה היתה 98, יד שניה, גם לא עשתה בעיות מיוחדות (אבל בגלל שהיתה לה הסטוריה של טיפול במוסכים היא היתה עם קצת תקלות לא מיוחדות) עד שהושבתה בתאונה והיום היא תורמת חלקים לראשונה.

הוחלפה על ידי 607 מהדגם הפחות מוצלח (4 צילינדרים) שהושבתה גם היא בתאונה, והוחלפה על ידי ה 607 3 ליטר הנהדרת שמוכיחה שגם היא מכונית מעולה.

אסף.

• תוכן חדש...