Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

הייתי מעוניין לשמוע מבעלי שברולט סוניק את חוות דעתם על הרכב ותקלות נפוצות.

אני רכשתי בנובמבר האחרון שברולט סוניק ופשוט אכזבה מאוד גדולה.

א . צריכת דלק גבוהה מאוד.

ב . הרכב בקושי חצי שנה על הכביש וכבר החליפו מוח לגיר שעשה המון בעיות בעברת הילוכים ,

בהתחלה החליפו מוח אחד וגם לא היה תקין ,המוח השני בינתיים עובד, כנראה שיש בעיה

כללית בתיבת ההילוכים של הסוניק.

ג . החליפו מדחס למזגן.

ד . החליפו את המפתחות , היית בעיה בהנעה של הרכב.

ה . עכשיו מתחיל בעיה בברקסים , הדוושה פשוט נכנסת פנימה.

לא יודע מה עוד מחכה לי , רק חצי שנה , מה יהיה אחרי שנה ?

האם למשהו יש גם בעיות מסוג זה ?

תודה

פורסם

כיוון שאתה משתמש חדש וכי היו בעבר סוכנים סמויים שהכפישו דגם כזה או אחר,מסמך שיאשר את מה שאתה רושם מאוד יעזור,יש פה בחור עם סוניק שעלה כתבת סיכום הוא דווקא לא מצא בעיות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=483647

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תקלות ברכבים חדשים אפשר למצוא בכל מותג, כולל אלו שנחשבים לאמינים במיוחד. לא מזמן נכנס מישהו וסיפר שהלך לו גיר ברכב של טויוטה. אז? זה אומר משהו על אמינות הרכבים שלהם?

מה שחשוב במקרים כאלו זה הגב שקיבלת (או לא קיבלת) מהיבואן. אם טיפלו בכל התקלות הללו ולא ניסו למרוח אותך, אם נתנו לך רכב חלופי, אם הבטיחו לך טרייד אין בתנאים מועדפים בהמשך ואם האריכו לך את האחריות על המכלולים שהוחלפו. זה נקרא שירות, וזה הרבה יותר חשוב מלגלות תקלה במוח של הגיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

משתמש חדש עם הודעה אחת / ראשונה.

לצערנו משתמשים חדשים וכפי שנרשם כבר בתגובה לפני, יש להתייחס בערבון מוגבל מאוד לתוכן ההודעות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לך לפחות UMI החליפו חלקים ובזה הביעו לפתרון הבעיה.

לי בפורד פיאסטה החדשה החליפו *פעמיים* בית המצערת ולוח שעונים וכל פעם הרכב "בילה" כמה ימים במוסך, וזה לא עזר לפתור בעיה חשמלית שעדיין צצה לי פה ושם ביום בהיר. אז, לא הרכב הוא בעייתי, אלא מי שמטפל בו...

ערב טוב.

הייתי מעוניין לשמוע מבעלי שברולט סוניק את חוות דעתם על הרכב ותקלות נפוצות.

אני רכשתי בנובמבר האחרון שברולט סוניק ופשוט אכזבה מאוד גדולה.

א . צריכת דלק גבוהה מאוד.

ב . הרכב בקושי חצי שנה על הכביש וכבר החליפו מוח לגיר שעשה המון בעיות בעברת הילוכים ,

בהתחלה החליפו מוח אחד וגם לא היה תקין ,המוח השני בינתיים עובד, כנראה שיש בעיה

כללית בתיבת ההילוכים של הסוניק.

ג . החליפו מדחס למזגן.

ד . החליפו את המפתחות , היית בעיה בהנעה של הרכב.

ה . עכשיו מתחיל בעיה בברקסים , הדוושה פשוט נכנסת פנימה.

לא יודע מה עוד מחכה לי , רק חצי שנה , מה יהיה אחרי שנה ?

האם למשהו יש גם בעיות מסוג זה ?

תודה

• תוכן חדש...