Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כשהייתי ילד ממש רך בשנים כשהייתה עוברת אלפא רומאו ידעתי להבחין ולומר זאת לאבי, כשיצאה לעולם האלפא GTV 2000 עיצוב ברטונה בסוף 1971, הגיעה אחת כזאת לחולון וראיתי מד מהירות שמראה 240 קמ"ש, הייתי בכיתה ב', ברוב המכוניות המד הראה מקסימום 180, קראתי לאבי שיראה, הוא לא ממש האמין, לחצתי שיקנה והוא לצערי לא היה בעד, אמרתי לעצמי "יום אחד תהיה לי כזאת" וזה קרה... ניסיתי ללחוץ על אבי לרכוש אלפא ג'וליה, שוב הוא לא היה בעד, הכי קרוב שהוא היה מוכן הייתה 124 ספיישל, גם כזאת יש לי היום...

בסוף 1981 תחילת 1982 קראתי בירחון טורבו על ה-GTV6, הייתי נער שקיבל צמרמורת מהתיאורים של רוני אהרונוביץ על האלפא המדהימה הזאת, 6 צילינדרים, צליל, מומנט, ביצועים, וואוו, היא לא יובאה לארץ כך שהחלטתי שזהו רכב חלומות שישאר בגדר חלום (ייבוא אישי לא היה כלל על הפרק אז).

מי שמכיר אותי יודע שיש לי לא מעט רכבים, הבטחתי לאישתי שזהו, נגמר, כל החלומות המוטוריים הוגשמו וזהו, כל זאת עד שנקרתה בדרכי במקריות מפתיעה בזמן שהייתי בשוויץ אלפא GTV6 במחיר שזה היה פשוט שערורייתי לא לקחתה, אבי חברי היקר (30 שנים של חברות לא הולכים ברגל) הצטרף אליי ויחד הלכנו לסגירת העסקה. האלפא ישבה במחסן וחיכתה 17 שנים, מעבר להיותה יפיפיה עם מעט ריג'קטים לא היה לי מושג לגבי מצבה המיכני, לפני 17 שנים היא לא הניעה ומאז היא באותו מצב.

המשך יבוא...

20121114_151719.jpg

20121116_124922.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, ראובן. הגשמת גם את חלום הילדות שלי ושל רבים מבני דורינו. למרות שחלפו יותר משלושים שנים מאז פרסום הכתבה של אהרונוביץ במגזין טורבו (אם אני לא טועה: גיליון מספר 6...), גם אני זוכר את התיאורים על המכונית עד היום.

האלפא שמצאת נראית יפיפיה!

בהצלחה.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

אני ואלפות סיפור אהבה שנאה כבר שנים, את הדרך אליה וחזרה סלל דווקא אויבו הרע והנמהר

של אהרונוביץ האיש בעל העט המחודד והלשון המשתוללת אדווארד אטלר!

המלחמה שלו מול הגורו הקרח מציתה ניצוצות להט עד היום.

אישית אני אוהב את האלפות נטולות הפלסטיקים ומרובות הניקלים, אבל על פי התמונות ומתוך

הכרה של הנפשות הפועלות ברקע, אין לי ספק כיצד תיראה ותרגיש האלפה הזו בסיום.

עוד רכב לרשימת הרכבים שאצטרך להתחנן לבעליה לסיבוב...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תתחדש על יצירת המופת הזו ! - היא פשוט מדהימה !! וגם בצבע הנכון :wink: !

עיצובה המרהיב (הודות לגיאורגטו גיאוגיארו אם אינני טועה..) ללא ספק מייחד אותה מאז היותה חדשה ועד היום, פשוט סוג של אייקון מוטורי לרבים (אם יורשה לי לומר זאת) :-) .

מחכים לראותה !

פורסם

ראובן, תתחדש ותהנה. מכונית מדליקה בכל קנה מידה.

גם אני זוכר את אותה כתבה משובחת - אבל גם את המרדף בסרט 'אוקטופוסי'.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
האלפא ישבה במחסן וחיכתה 17 שנים, מעבר להיותה יפיפיה עם מעט ריג'קטים לא היה לי מושג לגבי מצבה המיכני, לפני 17 שנים היא לא הניעה ומאז היא באותו מצב.

סיפור היפיפיה הנרדמת - והנסיך שמגיע מישראל.

כל כבוד!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש! תחושה מיוחדת להגשים חלומות כאלה. אשמח לעוד תמונות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ראשית תודה לכולם, טעימה מאיך שהיא נראית היום כאן עם מספר ישראלי לפני שאמשיך

.facebook_-2134482412.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...