Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש פתחתי שרשור על חיפוש רכב לקנייה באירופה, ומאז אני קבוע עם בערך 10 טאבים פתוחים בדפדפן עם מכוניות מ-mobile.de.

ההקצבה הראשונית הייתה 25000 יורו, כלומר כ-120000 שקלים במחירים של היום.

מכיוון שהשוק האסטוני קטן, חייבים לחפש באירופה. אבל איך עושים את זה בלי להיות שם? בשביל זה יש כאן חברה שזוהי מטרתה - לטפל בשבילך בכל תהליך הקנייה. אתה בוחר את הרכב, הם מתקשרים לדילר (לא מתעסקים עם מוכרים פרטיים), מבררים פרטים, בודקים אצל רשת המוסכים של היצרן ונותנים לך שקט נפשי. הם גם לוקחים סכום לא מבוטל - סביב 1000 יורו - אבל כשמוציאים 25, מה זאת אלפייה... חשוב לציין שאת הכסף הם לוקחים רק כשאתה מחליט לקנות את הרכב, כך שבפועל הם עובדים בשבילך הרבה לפני שהם רואים ממך שקל (בעצם יורו).

המטרה הראשונה שהוצבה הייתה M3 E46, אבל מהר מאוד הבנתי שההיצע דליל (אם מורידים קבריולה, SMG, ק"מ גבוה, מכוניות לא מגרמניה ומכוניות לא מדילרים) ושאין אקזמפלרים טובים באמת, עם היסטוריה מלאה. כלומר אולי יש, אבל הם עולים 26 ומעלה, ואז אני מגלה ש-E92 (שנת 2007 ומעלה) יש ב-30-31... לא נעשה קפיצה קטנה למעלה?

מה-E92 יש כבר הרבה יותר אקזמפלרים, והק"מ נמוך יותר. נמוך מדי, אפילו. די הרבה מכוניות שנת 07-08 עם פחות מ-50K. כאן יש סאגה שלמה שאחסוך מכם, שסופה הוא ההבנה שגם בגרמניה הייקית יש רמאים. לפחות שתי מכוניות שבדקתי התגלו עם מד ק"מ מזויף בעשרות אלפי ק"מ למטה, מה שלא מעודד במיוחד בנוגע לשאר המכוניות.

ובכלל, לא חכם להעלות את התקציב רק בשביל להעלות את רמת הסיכון, נכון? זה אמור להיות בדיוק להפך.

במקביל, חיפשתי גם Z4M. הן שומרות טוב מאוד על הערך, כך ש-06-07 מוצאים ב-26-30 אלף, וגם כאן יש כל מיני מציאות מבחינת ק"מ, אבל אחת איטלקית בלי היסטוריה, השנייה עברה תאונה שלא ברור התוצאות שלה, השלישית בעייתית מסיבה אחרת... בלגן.

אז אם ויתרתי על 4 מקומות, ואני רוצה משהו דומה מספיק ל-Z4M מבחינת הכיף, אבל עם פחות סיכון. מה נותר לי?

המשך מיד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תאיץ בי :twisted:

נמשיך: כבר קרוב ל-5 שנים, מאז שקניתי את המיאטה, התשובה שלי לשאלה "מה האוטו הבא שלך" הייתה "אין לי מושג". לא בגלל שלא היה לי באמת מושג, אלא בגלל שהיה לי ברור שמכונית שמציגה יחס עלות/תועלת כל כך טוב פשוט אין בנמצא. יש מספיק מכוניות שמהוות התקדמות משמעותית (גם אם נסיגה אחורה במספר מובנים) – רק שהן יקרות פי כמה לקנייה ולאחזקה.

כל זה נכון מכיוון שהייתי בארץ. אבל היום אני באירופה וכאן דברים נוסעים אחרת.

את המיאטה שלי קניתי כשהיא הייתה בת 3 שנים ו-50K קילומטרים. היא עלתה לי כ-130K שקלים.

אם שום דבר לא יתחרבש ברגע האחרון, המכונית הבאה שלי נהנית ממנוע חזק פי 2 ומרמת אבזור גבוהה משמעותית מזו של המיאטה (אני חושב שהבעלים הראשון סימן את כל האופציות, או לפחות את רובן). גם היא בת 3 שנים ו-50K קילומטרים ביום הקנייה.

והיא עולה כמה אלפים פחות. כ-ו-ל-ל תשלומים של קרוב ל-8000 שקלים לחברה שמנהלת בשבילי את הקנייה (עבור בדיקות, רישום, הובלה, טיפול וכולי).

אבל הכי חשוב – גם היא בצבע כחול :twisted:

היום שמתי מקדמה על ניסאן 370Z משומשת.

תוך כמה ימים יוחלט כיצד אקבל אותה, ואז אשלם את שארית הסכום.

אני בכוונה לא שם תמונות, לפחות עד שאצלם אותן בעצמי :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא, דביל זה הגיוני. אם הייתי קונה M אז הייתי דרגה למעלה - MטוMטM. חכה, זה עוד יגיע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש!

אני חושב שאפשר להגיד ש״ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות״ זה בעצם כל מקום מחוץ לישראל :roll:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תמונות, סרטונים ואבטיחים. תתפרע ותן לנו לקנא. אני ממתין בקוצר רוח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היום שמתי מקדמה על ניסאן 370Z משומשת.

לא היה לי ספק שזה מה שייצא בסוף.

לאחר נהיגה ב 370Z בארץ כתבת: "שיט, חבל שצריך לחכות כל כל הרבה זמן עד שהמחיר שלה כמשומשת יירד לרמה שאני אוכל להרשות לעצמי" :roll:

פורסם
תתחדש!

אני חושב שאפשר להגיד ש״ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות״ זה בעצם כל מקום מחוץ לישראל :roll:

חייל! היה גאה! אתה חי בארץ המוגבלויות הבלתי אפשריות!

טובה מאזדה 3 במולדת מאשר מוסטנג באותו מחיר בארה"ב!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ממחר אני בביקור בארץ כך שהכל בהולד עד שאחזור לכאן. אבל גם אני ממתין בקוצר רוח...

ובוקי - זה בדיוק העניין. בארץ הן על 200 פלוס כמשומשות, ועלויות האחזקה בהתאם. פה אני קונה אחת כמעט חדשה (3 שנים, 50K, רכב מלוקסמבורג שטופל בזמן ע"י בעלים פנדט באופן מוגזם) במחיר של מזדה 3 חדשה בארץ.

טוב, אפשר להתנחם בכך שבסינגפור המצב אפילו יותר קשה...

http://www.youtube.com/watch?v=lf7A5j2QO5E דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עם הכל חוץ מהצבע המתחדש (היו שתיים כאלו למכירה אבל היו להן בעיות אחרות). כמעט קניתי בלאק אדישן אחת שהייתה במחיר מצוין, אבל היו לה חישוקי 20 אינץ' והיא הייתה קצת מרוחקת, אז ויתרתי. (ולא שלזו אין גם צמיגים שוברי סתימות - 19 אינץ'...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ברכות...

אחלה מכונית.

מילא שוברי סתימות, המחיר של סט טוב, דמיוני גם בגן עדן...

תשחק קצת עם כפתור הסינכרו ותספר מה אתה מעדיף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...