Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שאי פעם התייעצתי בפורום הייעוץ ברכישה, בטח שלא בשביל עצמי. תמיד ידעתי בדיוק מה אני רוצה, והאמת שגם עכשיו יש לי Mשהו בראש, אבל לא בטוח שזה יעבוד - אז אני מתלבט לגבי אופציות.

הרקע הוא כזה: ככל הנראה אני תקוע לזמן הקרוב בחור צפון-מזרח אירופאי קפוא בשם אסטוניה. מה שנקרא: home is where work is...

כמובן שבניגוד לכל הגיון בריא (ראו רשימה למטה) החלטתי שאני חייב לקנות מכונית ספורט.

רשימה למטה:

1. אני גר 5 דקות הליכה מהעבודה.

2. התחבורה הציבורית פה טובה מאוד.

3. לפחות 4 חודשים בשנה יורד פה שלג. ושאר הזמן גם לא משהו.

4. הכבישים פה במצב פתטי בכל קנה מידה. כן. גם ישראלי.

5. גם אלו שלא במצב פתטי לא בדיוק מהנים לנהיגה.

6. אני יכול, בעקרון, לחסוך פה לא רע אם אני לא קונה מכונית ספורט.

טוב, לענייננו.

מכיוון שהשוק האסטוני קטן בערך פי 5 מהשוק הישראלי (ועדיין יש פה מכוניות שבארץ אפשר רק לחלום עליהן), שמתי פעמיי ל-mobile.de, שזה כמו אתר פורנו למכוניות, בערך.

לא, באמת. אל תיכנסו. מובטח לכם שעות של כאב לב. זה יתחיל מכל מיני מכוניות על שבחיים לא תזכו אפילו לראות (מדגם מייצג: 821 אסטון מרטין, 36 בוגאטי, 2741 פרארי, 6 קואניגסג, 652 למבורגיני, 60 מאייבך, 78 מקלארן ו-10 פאגאני...) וימשיך בדברים קצת פחות אקזוטיים כמו איזה 17616 פורשה ועוד המון לוטוס, TVR, קייטרהם... והרשימה עוד ארוכה.

הכי גרוע אם אתם כמוני, והקצבתם לעצמכם 25 אלף יורו לקניית מכונית, שזה בערך מחיר של מזדה 3 חדשה בארץ. באירופה אפשר לקנות בסכום הזה דברים משוגעים לגמרי.

רק מה, לא כזה קל למצוא.

האופציה הראשונה שלי היא M3 E46. זה נופל בדיוק על התקציב, אבל אין הרבה. כלומר יש יותר מ-100, אבל רגע - לא קבריולה, רק ידני, רק בגרמניה ועד 125000 ק"מ (התפשרתי) מוריד אותן ל-12. חלק אחרי תאונה, חלק עם הגה ימני (הרבה יותר זולות!) וחלק סתם בצביעה איומה ונוראה (צהוב? באמת?) וכבר לא נשארו הרבה אקזמפלרים...

תוסיפו לכך את העובדה שאין לי דרך לבדוק מכוניות פרטיות מרחוק אלא רק מכוניות מדילרים (באמצעות חברה אסטונית שעושה בשבילי את העבודה) - והכמות עוד יורדת.

אז אני מתחיל לפזול... מה עם קבריולה? אני יודע שזה מיותר כאן ושהאוטו פחות ספורטיבי, אבל יש הרבה יותר מכוניות טובות...

ומה עם Z4M? גם היא מאוד נדירה.

ואולי נלך ליפן? Z370 נמצאת (בקושי) בתקציב...

ואולי יש לכם רעיון אחר?

מוזמנים להגיב. אשמח גם להמלצה לחברה גרמנית שיכולה לבצע בדיקות למכוניות (אולי במקרה מישהו כאן מכיר, ברור לי שהסיכוי קלוש).

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני, נשמע שאתה לא באמת צריך רכב, אז למה לא ללכת על משהו כמו סופר7?

אם בM חשקת, למה לא E30 או בעצם כל דבר שתוכל להביא איתך אח"כ לארץ כשימלאו לה 30.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

כי סופר7 גם יקרה, וגם תהיה לא שימושית 80% מהזמן - חבל.

אם כבר, יכולת להציע קניית איזה נינג'ה יפנית או מכונת דריפטים או "סתם" M3 ישנה יותר בכמה אלפי יורו (ויש מבחר). זו גם אופציה, אבל עם האוכל בא התיאבון, אתה יודע, והרעיון של מכונית ספורט שיודעת גם לפנק, מאוד קורץ לי.

אולי לא הסברתי את אחת המטרות החשובות - טיולים. נכון, באסטוניה אין הרבה לאן לנסוע, אבל טיול באירופה הוא לא מופרך מדי, שלא לדבר על פינלנד, שוודיה, נורווגיה... אני רוצה משהו וורסטילי.

מכונית שאפשר יהיה להביא לארץ - גם רעיון. כתלות במתי אחזור, או שאביא מכונית חדשה, או אספנות. אבל זה עוד רחוק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כמה רעיונות :

RS4 בהרבה פחות מהתקציב, הרבה ק"מ אבל נראית צוקרייה.

או זו שעם נתונים יותר טובים, בדיוק בתקציב (אם אתה לא מתנגד לסטיישן)

או הקיימן הנאה מ2008 הזו עם נתונים טובים. כמוה יש עוד תריסר בערך.

אתה גם יכול להשחיל בתקציב טויובארו חדשה לגמרי

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה עם Z4M כזו? http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-z4-m-roadster-navi-leder-klima-xenon-pdc-alu-stockach/176663632.html?lang=en&pageNumber=5&__lp=20686&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxPrice=25001&ambitCountry=DE&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=100000

או זאת: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-z4-m-coupe-leder-xenon-1-hand-pdc-18-zoll-herne/168767600.html?lang=en&pageNumber=4&__lp=17550&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxPrice=25001&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=100000

אני דווקא הייתי מחפש משהו בסגנון 335, כמו זו: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-335i-lim-navi-xenon-ssd-glas-kurvenlicht-landsberg/174856750.html?lang=en&pageNumber=3&__lp=578&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxPrice=25001&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=100000

או כזו: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-335i-cabrio-leder-gr-navi-xenon-pdc-mod-2008-m%C3%BCnchen/177528418.html?lang=en&pageNumber=3&__lp=177&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxPrice=25001&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=100000&doorCount=TWO_OR_THREE

שנכון שזה לא M, אבל יותר חדש, פרקטי, ועדיין חזק ומהנה.

פורסם

הרכב הראשון שחשבתי עליו הוא הטויובארו.

אם אין מספיק Z370 למה לא ללכת על Z350? היא לא יותר חדה וקלילה?

הלוואי עליי, בהצלחה!8)

עריכה: עכשיו נזכרתי, מה עם איזו RX8?

פורסם
כמה רעיונות :

RS4 בהרבה פחות מהתקציב, הרבה ק"מ אבל נראית צוקרייה.

או זו שעם נתונים יותר טובים, בדיוק בתקציב (אם אתה לא מתנגד לסטיישן)

או הקיימן הנאה מ2008 הזו עם נתונים טובים. כמוה יש עוד תריסר בערך.

אתה גם יכול להשחיל בתקציב טויובארו חדשה לגמרי

RS4 משעממת. לא רוצה הנעה כפולה ולא אוהב אודי. במיוחד בסטיישן. אני בן 40 עם ילדים? :twisted::wink:

קיימן אופציה, אבל הבנתי שהן יקרות לתחזוקה גם כאן. בנוסף אין שם כמעט תא מטען וזה לא מתאים לטיולים ארוכים.

טויובארו - סורי, לא עברתי לאירופה בשביל לקנות משהו לא יותר טוב מהמיאטה שהייתה לי...

מה עם Z4M כזו? http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-z4-m-roadster-navi-leder-klima-xenon-pdc-alu-stockach/176663632.html?lang=en&pageNumber=5&__lp=20686&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxPrice=25001&ambitCountry=DE&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=100000

או זאת: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-z4-m-coupe-leder-xenon-1-hand-pdc-18-zoll-herne/168767600.html?lang=en&pageNumber=4&__lp=17550&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxPrice=25001&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=100000

אני דווקא הייתי מחפש משהו בסגנון 335, כמו זו: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-335i-lim-navi-xenon-ssd-glas-kurvenlicht-landsberg/174856750.html?lang=en&pageNumber=3&__lp=578&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxPrice=25001&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=100000

או כזו: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-335i-cabrio-leder-gr-navi-xenon-pdc-mod-2008-m%C3%BCnchen/177528418.html?lang=en&pageNumber=3&__lp=177&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxPrice=25001&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=100000&doorCount=TWO_OR_THREE

שנכון שזה לא M, אבל יותר חדש, פרקטי, ועדיין חזק ומהנה.

Z4M אופציה אבל לא הרודסטר. הקופה ששלחת היא אפשרות מעניינת.

335, אם אקנה, תמיד אתבאס כי אדע שזה לא הדבר האMיתי...

הרכב הראשון שחשבתי עליו הוא הטויובארו.

אם אין מספיק Z370 למה לא ללכת על Z350? היא לא יותר חדה וקלילה?

הלוואי עליי, בהצלחה!8)

עריכה: עכשיו נזכרתי, מה עם איזו RX8?

Z350 היא גם אופציה, אבל אני מעדיף את ה-370. היתרון היחיד של ה-Z350 הוא שאפשר למצוא אותן ממש בזול (10-15 אלף).

RX8 - מעדיף לא להכניס ראש בריא למיטה חולה... גם לך תמצא אחת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

335, אם אקנה, תמיד אתבאס כי אדע שזה לא הדבר האMיתי...

.

רק אל תשכח ש 335 תהיה לדעתי לא פחות מהירה ומהנה מ M3 E46. בנוסף תקבל רכב מודרני בהרבה,

ונוח יותר בנסיעות יומיומיות. כמו שכתבתי, נכון שזו לא M, אבל אזהר בדבריי ואומר שהיא לא פחות טובה ממנה,

כמובן שהכוונה ל E46.

לא נהגתי ב-M, אבל יצא לי לעשות סיבוב קצרצר בגרמניה על 335, והאוטו פשוט מדהים.

ואם ימאס לך, או שתעשה מספיק כסף, תמיד תוכל לשדרג ל M.

פורסם

היי, רוני

מדבריך נובע ש:אינך צריך רכב, חלק גדול מהשנה אינו שמושי, גיחות לטיולים קרובים- בספק. דגש על טיולים באירופה.

סוגיות נוספות רלוונטיות: האם יש לך חנייה והאם מקורה, האם יש הרבה ונדליזם, האם ביטוח סביר? לאיזה רכב תוכל לתת טפול טוב באסטוניה ובזמינות סבירה בטיוליך. אינך זקוק לאמינות יומיומית, אך כן לטיוליך. כ"כ הרכב יעמוד לא מעט.האם אתה זקוק לארבעה מושבים עבור חברים משם או מפה?

כ"כ האם תשתמש מספיק או עדיף לשכור? חלק מן החופשים תהיה בארץ... כמה זמן תשהה שם? גם אלו שיקולים.

מכל אלו נגזרים צרכיך: נראה שאינך זקוק לרכב אלא "בא לך" אוטו.

אז אם כבר אוטו, אז צעצוע נחמד שלא תוכל לרכוש בארץ עדיף. ומה תביא לארץ? זה לא בוער ולא צריך להשפיע כרגע.פתח דיון בקארספורום המקומי האסטוני" האם 3 הזולה באסטוניה".

פורסם
RX8 - מעדיף לא להכניס ראש בריא למיטה חולה... גם לך תמצא אחת.

אפשר בבקשה פירוט למה?

(אני פשוט בכלל לא מכיר את הדגם פרט למעט מבחנים שנעשו לו כשהוא רק יצא לפני אי אילו שנים...)

פורסם

וואי וואי איזה צרות...שלא נדע.

אם אתה יוצא לטיול ובכלל, מה אופציות השכירות? יש דברים מעניינים? אולי תוכל לחכות לכלה הנכונה ועד אז האופציה הזו יכולה לספק.

RX8 - מנוע וואנקל נדיר למדי, כנראה שלא מוכר מספיק לתחזוקה... ובטח לא זול במיוחד. השרידות שלו גם לא משהו.

רוני, עושה רושם שהM3 די התנחלה בראש שלך...

אישית 3 קבריו לא מסתדרת לי. Z4M דווקא מאוד... אבל היי - זה בעיה שלך ;-)

נשמח להתעדכן. וזה די ברור...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
רק אל תשכח ש 335 תהיה לדעתי לא פחות מהירה ומהנה מ M3 E46. בנוסף תקבל רכב מודרני בהרבה,

ונוח יותר בנסיעות יומיומיות. כמו שכתבתי, נכון שזו לא M, אבל אזהר בדבריי ואומר שהיא לא פחות טובה ממנה,

כמובן שהכוונה ל E46.

לא נהגתי ב-M, אבל יצא לי לעשות סיבוב קצרצר בגרמניה על 335, והאוטו פשוט מדהים.

ואם ימאס לך, או שתעשה מספיק כסף, תמיד תוכל לשדרג ל M.

יודע מה, יש מצב שבידיים הנכונות היא תהיה לא פחות מהירה מ-M3 E46 במרבית המצבים. זה מבחן מעניין (היא שוקלת יותר, אבל אולי גם אוחזת יותר). בפועל, מנהיגה ב-330 (ומהנחה שהמתלים וההיגוי דומים ב-335), ההבדל תהומי. M היא הרבה יותר מרק מנוע...

E46 בגרסת M היא מאובזרת בכל טוב ובהחלט מספיק מודרנית עבורי.

אחת הסיבות שאני לא רוצה M3 מהדור החדש יותר היא שמדובר במכונית לא רק יקרה משמעותית לקנייה אלא גם לאחזקה - טיפולים, תיקונים, דלק, ביטוח וכן הלאה. היא גם תאבד יותר ערך. מיותר, בהתחשב בכך שהיא כבדה יותר וככל הנראה לא הרבה יותר מהנה, אם בכלל...

היי, רוני

מדבריך נובע ש:אינך צריך רכב, חלק גדול מהשנה אינו שמושי, גיחות לטיולים קרובים- בספק. דגש על טיולים באירופה.

סוגיות נוספות רלוונטיות: האם יש לך חנייה והאם מקורה, האם יש הרבה ונדליזם, האם ביטוח סביר? לאיזה רכב תוכל לתת טפול טוב באסטוניה ובזמינות סבירה בטיוליך. אינך זקוק לאמינות יומיומית, אך כן לטיוליך. כ"כ הרכב יעמוד לא מעט.האם אתה זקוק לארבעה מושבים עבור חברים משם או מפה?

כ"כ האם תשתמש מספיק או עדיף לשכור? חלק מן החופשים תהיה בארץ... כמה זמן תשהה שם? גם אלו שיקולים.

מכל אלו נגזרים צרכיך: נראה שאינך זקוק לרכב אלא "בא לך" אוטו.

אז אם כבר אוטו, אז צעצוע נחמד שלא תוכל לרכוש בארץ עדיף. ומה תביא לארץ? זה לא בוער ולא צריך להשפיע כרגע.פתח דיון בקארספורום המקומי האסטוני" האם 3 הזולה באסטוניה".

יש חנייה מקורה - בונוס משמעותי כאן.

ונדליזם - לא יודע, אבל לא נראה לי שזו בעיה. באופן כללי מכוניות כאן מאוד מטופחות.

ביטוח - אפשר להסתדר עם פחות מ-2000 יורו בשנה, ככל הנראה.

טיפולים - יש כאן דילר גדול ופעיל. מעריך שלא תהיה בעיה, גם בשאר אירופה.

ארבעה מושבים - בונוס. אבל אם אמצא Z4M טובה אלך על זה. סה"כ מדובר באותו מנוע ואיזה 200 קילו פחות...

לשכור - לא אופציה. אני גם רוצה אוטו ליום-יום, בכל מקרה.

אפשר בבקשה פירוט למה?

(אני פשוט בכלל לא מכיר את הדגם פרט למעט מבחנים שנעשו לו כשהוא רק יצא לפני אי אילו שנים...)

מנוע וואנקל בעייתי - זולל שמן ודלק. רכב מיוחד "מדי" - אפילו כאן לא בטוח שיהיה קל לטפל בו.

יש לא מעט מהן באירופה שנסחרות במחירים נמוכים למדי, אבל זה רכב פשוט, לא מאוד חזק ולא מאוד מאובזר. אם אהיה כאן תקופה ותבוא לי הרפתקאה - אולי. אבל הוא לא מושך אותי (אפילו שאפשר לקנות כאלה ב-5000 יורו).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, לא נהגתי ב 330 החדשה, אבל הבנתי שהיא וה-335 זה עולם אחר.

גם המנוע ובעיקר הכוח המתפרץ שלו, וגם הרכב עצמו יותר קשיח. הוא משהו

בין 330 ל m3 החדשה. מציע לך לנסות, אל תינעל בראש. אני לפחות התלהבתי מאוד

מה-335.

עוד דבר, קח בחשבון שסדרת e46 לא הצטיינה באמינות גבוהה, והיו לה כמה

מחלות דיי מעצבנות.

פורסם

אולי תגשים לי חלום? :-P

ראיתי מרצדס C63 AMG בקצת יותר מ25 אלף- אני חושב שאפשר למקח את זה (כנראה).

הכי אוטו שתקנה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
רוני, לא נהגתי ב 330 החדשה, אבל הבנתי שהיא וה-335 זה עולם אחר.

גם המנוע ובעיקר הכוח המתפרץ שלו, וגם הרכב עצמו יותר קשיח. הוא משהו

בין 330 ל m3 החדשה. מציע לך לנסות, אל תינעל בראש. אני לפחות התלהבתי מאוד

מה-335.

עוד דבר, קח בחשבון שסדרת e46 לא הצטיינה באמינות גבוהה, והיו לה כמה

מחלות דיי מעצבנות.

אני לא ננעל, אבל כמו שאמרתי, אם אקנה כזו ככל הנראה ארגיש שאני נוהג "כמעט" בדבר האמיתי, רק כמעט...

חוצמזה, הנה השוואה (דבילית, אבל עדיין), שמצאתי בשרשור (המעניין) הזה.

אני מכיר את עצמי, אני אדע להעריך את היתרונות של ה-M, ואתבאס מהחסרונות של ה-335. העובדה שזה דור חדש יותר לא ממש חשובה עבורי.

בנוגע לאמינות - הבנתי שהאמינות מצוינת מלבד המחלות. אני מתכנן לקנות רק מכונית שטופלה אצל ב.מ.וו ונבדקה למחלות הספציפיות (תת-שלדה, coil pack, rod bearing recall).

אולי תגשים לי חלום? :-P

ראיתי מרצדס C63 AMG בקצת יותר מ25 אלף- אני חושב שאפשר למקח את זה (כנראה).

הכי אוטו שתקנה.

מצטער לאכזב אותך. א. כולן אוטומטיות. ב. אם ראית כזאת ב-25 אלף, היא בוודאות אחרי תאונה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...