Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין לא התאוששתי לחלוטין מבזיזת הרדיו דיסק LG שהיה לי זצ"ל.

אבל חייבים להתאושש ולהמשיך הלאה, והנסיעות השקטות מתחילות להפחיד אותי.

אז הדרישות העיקריות הן: BT, SD כל דבר אחר יהיה בונוס (בונוס די מיותר האמת..)

בגלל שגיליתי שמדובר בשילוב נדיר ביותר, אז אני מוכן להתפשר על USB במקום SD, רק שזה יהיה הרבה פחות נוח מבחינתי, כי אצטרך לנתק את ה DOK בכל פעם שאני מוציא את הפאנל (והפעם הוא יהיה צמוד אלי בכל פעם שאני יוצא מהרכב, מספיקה לי פעם אחת.)

חשוב לי שיהיה במכשיר יציאה למיקרופון חיצוני, הר"ד שלי נמצא ממש ליד ידית ההילוכים, ומיקרופון מובנה יהיה יותר קרוב אל הרמקולים מאשר אלי.

יש לציין שהר"ד יחובר אל רבעיית רמקולים פשוטים יחסית. זוג קדמיים 6.5 של LG בדלתות, זוג אחוריים 6*9 של פיליפס.

אני שומע מוזיקה בווליום בינוני ברוב הזמן, ואין שום מגבר או אביזרים נוספים אחרים.

אלו האופציות מבחינתי מהזול אל היקר:

Dual XDMA6415

טוב: מחיר.

לא טוב: אין SD, מה זה החברה הזאת בכלל?

Kenwood KDCU546BT

טוב: יש פיצ'ר לאנדרואיד (שעדיין אין לי מושג מה הוא עושה).

לא טוב: אין SD. אין מיקרופון חיצוני.

Clarion CZ302A

טוב: אין מיוחד.

לא טוב: אין SD, אין מיקרופון חיצוני.

Pioneer DEH4450BT

טוב: פיוניר (אני מת להבין ממה כולם מתלהבים)

לא טוב: אין SD.

Philips CEM250 (הציעו לי ב-800 כולל התקנה)

טוב: עונה על כל הדרישות.

לא טוב: פיליפס זה לא אלה של המכונות גילוח? :roll:

אני כרגע נוטה אל הפיליפס בגלל שיש בו את השילוב הקדוש SD ו-BT.

אשמח להכוונה בנושא.

תודה,

מתן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם על LG אתה אומר זצ"ל, לא פלא שאז"ר אמר ש"השם צדיק נתחלל כבר".

בפיליפס לא הייתי נוגע, עם זאת הפיוניר, הקלריון והקנווד יהיו טובים. הפיוניר נוח לתפעול ואמין, לקלריון איכות מקור מעולה, ולקנווד יש אפשרות לשליטה נוחה יותר ע"י אפליקציה לאנדרואיד (פלייליסט, סריקה נוחה וכאלה, שלא תחשוב שיש לך פה מיני פרוססור, כן?).

לך עם לבך. אם הוא אומר לך פיליפס- אז לא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בדיוק עכשיו סיימתי את מסעי במחקר אחרי הפיליפס.

ראיתי הרבה תגובות מאוד לא אוהדות שלך.

גם לפני שקניתי את ה-LG כולם זעקו. וגם אח"כ כשפירסמתי פה תמונות של פרוייקטים וה-LG ברקע, העירו לי עליו.

אני הייתי מאוד מרוצה מה-LG, הוא עשה עבודתו נאמנה. הדיבורית שלו פעלה מצויין. ואין לי שום דבר רע להגיד עליו, גם עכשיו כשהוא כבר לא שומע.

אם תהיה יותר ספציפי בנוגע לסיבות לא לרכוש תוצרת של פיליפס, אולי אקח ברצינות את מה שאתה אומר. כי כל ההודעות היו רק על כך שהם חברת מכונות גילוח.

סך הכל מדובר בחברה רצינית, ולא בחברה שקמה אתמול.

האם אתה גם נגד סירים של סולתם מכיוון שהיא נוסדה כחברה לייצור נשק ותחמושת?

ואדגיש שאני מחפש את מה שיהיה נכון לשימוש שלי. שהוא מאוד מינימליסטי.

בנוסף, אם יש למישהו ר"ד משומש שיכול לענות על הדרישות שלי, אשמח לקבל הודעה פרטית.

פורסם

לי יש פיוניר 8350sd שנקנה משומש בפחות ממה שאתה מקציב+הרבה עודף, תומך בsd usb aux, אין בזה דיבורית מובנית, אבל aux פותר את הבעיה, והמיקרופון של המכשיר משמש אותי ולא נשמעו הערות מהצד ששומע אותי.

פורסם

מתן, אין מה להצטדק, המכשירים של פיליפס הם ברמה נמוכה יותר מהמכשירים של LG, ובהפרש גדול יותר מאשר ההפרש בין LG לשאר היצרניות הגדולות.

הפיליפס באיכות נמוכה מאוד מבחינת איכות סאונד. תשווה אותו 1:1 לקלריון ותראה שזה נשמע שונה לחלוטין.

כמו כן איכות הפיצ'רים והאמינות רחוקות שנות אור מהפיוניר למשל.

אני אולי אחד שכותב, אבל אני מכיר מספר אנשים שעברו מר"ד של פיליפס לר"ד מבית טוב וכולם חוו שיפור ניכר. אולי הם יחוו דעתם פה בעצמם, אני פשוט נוכחתי בכמה מעברים.

ושוב, אתה תראה גם אנשים שמרוצים מהפיליפס שלהם, אבל כל אחד והסטנדרטים שלו, ומעבר לכך- עד שלא יתנסו עם מכשיר אחר- אין להם רפרנס.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תשובה מקובלת. מעולם לא היה לי פיוניר. היה לי JVC וקנווד. כך שאולי הרף שלי קצת יותר נמוך מאשר אלו שכבר ראו את האור.

הראש שלי יותר חושב על הנדסת האנוש ועל השימוש היום יומי ברדיו דיסק מאשר על איכות הצליל. שאני לא בטוח אם בכלל אשים לב אליו.

וצריבת דיסקים מזמן לא באה בחשבון מבחינתי. USB מסורבל מידי אם אני מתכוון להוציא את הפאנל. כך ש-SD הוא הפתרון האולטימטיבי, וגם ב-LG שהיה לי, נהגתי להשתמש ב-SD לשמיעת מוזיקה.

כך שהמכשירים ללא ה-SD הם אמנם אופציה, אבל אני פחות נמשך אליהם. וכדי לקנות גם SD וגם BT עם לוגו של אחד הגדולים, צריך להפרד מיותר מידי זוזים.

משומשים הם אופציה ראויה מבחינתי, רק שאני לא מוצא כלום כבר שבוע. והפכתי את יד 2 ואת לוח קניה ומכירה בפורום.

אם יש בפורום חברים שמשתמשים במכשירים הנ"ל ויש להם מה לתרום לדיון - הם יותר ממוזמנים.

דני, נשלחה אליך הודעה פרטית.

פורסם

לרקורד, היה לי jvc שהוחלף באותו פיוניר, האיכות הייתה שונה מאוד ממה שקיבלתי בjvc, פעם אחת מתעסקים בכיוונים לקבלת תוצאה טובה ושאר הזמן נהנים מאמינות ומקלות השימוש במכשיר.

פורסם

עוד אופציה היא הפיוניר 6250 שלא מופיע בזאפ.

http://www.2all.co.il/Web/Sites6/LIL-SOUND/CATALOG.asp?Page=NewShoping.asp&Action=ADD

ההבדלים במחירים בין המכשירים די מינורי, כך שנשאר רק להחליט מי הכי טוב ונותן תמורה מלאה לאגרה.

אודה לעזרתכם.

פורסם

אתה מתיחס לפיצ'ר ה-SD כאילו מדובר בדבר החשוב ביותר ,איכות המכשיר ונוחות הממשק הם החשובים ביותר.

בטווח המחיר הזה הייתי הולך על קלריון CZ302 הוא לדעתי החבילה המשתלמת ביותר.

אתה גם יכול להוסיף לו מקרופון חיצוני מקורי RCB199 או מקרופון אחר תואם מקורי.

פורסם

כמו שציינתי, אני מתכוון להוציא ולהכניס את הפאנל.

כשיש SD אז הוא לא דורש שום תשומת לב. וכשיש USB, אז הוא תפוס על הפאנל ומסרבל את ההוצאה וההכנסה שלו.

אם לקלריון צריך לקנות רכיב חיצוני שמתחבר אליו כדי להשתמש בBT, אז הוא יורד מהפרק מבחינתי.

שקע מיקרופון 3.5 מ"מ עדיף, כי יש לי מיקרופון שכבר מושחל ועובד מצויין, ראיתי שרוב השקעים זה 2.5, אפשר להסתדר עם מתאם.

attachment.php?attachmentid=7516&stc=1&d=1355044384

הפיליפס מבחינתי עדיין אופציה.

אחריו אני נוטה אל הפיוניר.

יש דעות בעניין?

פורסם

אתה מוטרד מUSB קדמי.

יש מכשירים עם USB אחורי שאתה יכול לשים איפה שנוח לך. נראה שזה יכול לפתור לך את הבעיה.

לי יש clarion cz500 והUSB שלו בתא הכפפות, נוח מאוד.

פורסם

פתרון טוב מאוד.

הבעיה היא שרוב היצרנים שמים את השקע מקדימה.

והקלריון שיש לך לא נכנס לי בתקציב.

פורסם

יואסבי קדמי זה אחלה, אתה יכול להשים את הדיסק און קי הקטן של סאנדיסק -Sandisk micro usb:

images?q=tbn:ANd9GcSxtjJ4W1_hjSTpmCRJmhH19k1HKX2n-m_ToxhwAyl4De0lMkQ-

ואז לא להוציא אותו לעולם, ולהשאיר בתוך הפאנל. ככה אני עושה.

מנסיון עם הפיליפס, הוא לא נחות בכלום מבחינת נוחות שימוש לעומת כל רדיו דיסק אחר, נוח ופשוט. יש לי כרגע אלפיין והפיליפס היה יותר נוח לשימוש וניווט בתפריטים.

לגבי איכות סאונד, לא יכול להעיד, היה מחובר אצלי ל6*9 לא מוגברים בלבד, ככה שהאיכות הייתה גרוע גם ככה.

אני כן יכול לפסול אותו על יציאה אחת למגבר בלבד, מה שיגביל אותך בעתיד ותצטרך להוציא סכום כפול על להחליף אותו, וחבל.

אם אתה קונה, אז תקנה פעם אחת משהו טוב בלי להתפשר.

מכל מה שיש כאן, ההתלבטות היא בין הפיוניר לקלאריון.

כל אחד מהם יהיה טוב, אלה לא מותגים שמוכרים זבל כמו הDUAL הזה.

חפש איך נוחות השליטה בהם ביוטיוב, לך על מה שתאהב יותר.

Honda civic EJ6

פורסם

אתה יכול להזמין את זה מאמאזון

http://www.amazon.com/gp/product/B006B1C88Y/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&seller=

ולשלוח דרך Mustop. יצא לך בערך 550 ש"ח כולל מיסים ומשלוח.

יש לי את המכשיר הזה. החיסרון שלו (לחלק מהאנשים, לי זה לא חיסרון) שאין מקום לדיסקים.

יש לו AUX, BT מיקרופון חיצוני, USB קדמי עם מתח גבוהה לטעינה מהירה של מעשירים.וUSB אחורי (לאחורי מחובר המתאם BT) קישוריות לאנדרואיד ואייפון.

והכי חשוב- אפשר לשנות את הצבע של האורות (במקשים ובמסך בנפרד :shock: )

יש תמיכה בתדרי רדיו של הארץ.

לי יש את המכשיר הזה ואני מבסוט, בטח יחסית למחיר.

אני כבר כמה פעמים הזמנתי דרך מאסטופ הם מעולים.

פורסם

Berserker, הרעיון של הDOK הקטן הוא טוב מאוד, וחשבתי על זה. אבל זה אומר שאצטרך לקנות לי אחד כזה.

itamargs, איזה קישוריות יש לאנדרואיד בJVC ?

המחיר באמת מפתה, אבל האם לא שווה להוסיף פחות מ-200 ש"ח בשביל לקבל פיוניר עם אחריות בארץ?

ואם כבר הזמנה מחו"ל, לא עדיף את shipito ?

• תוכן חדש...