Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קורה לי כבר ב3 שנים האחרונות,

פעם בכמה חודשים ארוכים אני מוצא איזה נקודת אור נחמדה,

שלשם שינוי,

איזה ערב נחמד שעשה לי שמח על הלב,

איזה מאורע משמח או הודעה משמחת.

אבל תמיד זה חייב להיהרס אחרי שעה, לא יותר.

כי תמיד יבוא איזה מקרה אחר שיעכיר,

זה בד"כ קשור לקריזות של אנשים או להתנהגות המגעילה שלהם,

שכדרך קבע,

יהרסו דווקא באותו ערב בפעם בכמה חודשים ארוכים,

שבו סוף סוף שמח לי.

כבר הרבה זמן שלא הלכתי לישון שמח, לא עצוב ולא דכאוני, פשוט לא שמח.

אתם תאמרו לי, האם משהו לא בסדר אצלי?

האם אני מצפה מאנשים ליותר מדי?

לילה.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני במקומך הייתי מחליף סביבה\חברה\אווירה או איך שתקרא לזה ובודק אם זה הגורם,

צא מההלם כנס לתלם, לא צריך להיות כבדים יותר מידי קח הכל בקלות ותהנה כמה שאתה רק יכול.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

תתחיל להיפטר מהאנשים הללו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תרגיל 1

תדביק חיוך מזוייף על פנייך למשך דקה שלמה ותוסיף צחוק מאולץ, פשוט תכריח את עצמך לעשות את זה גם אם מצב הרוח בכיוון ההפוך.

תרגיל 2

גודל הציפיות כגודל האכזבות - זהו כלל אצבע לחיים בריאים. תהיה שמח בחלקך ותגיד תודה יומיום שאתה חי.

תרגיל 3

תחשוב מה לא טוב עם בת הזוג איתה אתה נמצא ב3 השנים האחרונות - או שאולי אני הוזה וזה סתם צירוף מיקרים.

תרגיל 4

תקרא פוסטים שלי לפני השינה ותרדם יופי.

Gn'f'R

פורסם
umyby9e8.jpgיין ישמח לבב אנוש, וקריסטל פי שלוש

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

".Happiness in intelligent people is the rarest thing I know"

-Ernest Hemingway

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ומה עם הימים ?

הפסיכולוגיה בגרוש שלי...

רוב האנשים בעיניך טיפשים.

הגעת לגיל שאתה מבין שאין יותר ריגושים בחיים מעבר למה שיש להם להציע לך היום.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ידידי היקר, אתה פשוט צריך ללמוד לא לקחת ללב.

אתה זה שבוחר כמה להיפגע וממה. פשוט תעבוד על עצמך ותלמד לראות את חצי הכוס המלאה (ולנהג מתחיל, כוס=CUP ולא מה שאתה חושב).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מסכים עם Night Driver, הכל תלוי בך ואיך אתה מסתכל עם הדברים, לדוגמא, אני על הכביש רואה אנשים חותכים, עושים עבירות, נדחפים, לא מאותתים וכו'. זה היה מטריף אותי, עד שהחלטתי שאני לא יכול להיות אחראי להתנהגות של אנשים אחרים ואני לא צריך להתעצבן מזה. מאז פשוט, כל פעם שאני רואה מישהו שעושה משהו שבעבר היה מעצבן אותי אני פשוט חוזר בראש על מנטרה קבועה, שהוא אידיוט, אין מה להתעצבן ובכל מקרה הוא בטח יעשה תאונה בקרוב.

אני לא אומר שזה קל, אבל זה סוג של התניה עצמית, ברגע שתחזרו על זה מספיק פעמים ותעבוד על עצמך, זה יקרה.

פורסם

תשמע אני לא יודע מה גילך, אבל אם מה שכתבת היה ברצינות, אתה חייב ללמוד לא לקחת ללב, ושחרר בןאדם!!

וברצינות - אם כבר 3 שנים זאת ההרגשה שלך באופן קבוע, אני מאוד ממליץ לך למצוא עזרה מקצועית - פסיכולוג טוב.

מניסיון (אני נשוי לאחת...), זה יכול מאוד לעזור, וישפר לך לא רק את ההרגשה אלא את החיים בכלל, ואני לא מגזים.

חבל להעביר את החיים בצורה כזאת. תאמין לי, חיים רק פעם אחת זאת לא קלישאה.

עופר

פורסם

השנקל שלי: השמחה צריכה לבוא מבפנים (כלומר מתוכך) ואז תראה שכולם שמחים או בקיצור תרכיב משקפיים שמחות.

כסיפתח, במקום לכתוב, בסוף הפוסט שלך, לילה תכתוב לילה טוב (כולה עוד מילה). תנסה - זה לא עולה כסף

בברכת יום שמח,

• תוכן חדש...