Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך פליקס - אכן חבובות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השרשור "החבובות של פליקס" שנפתח ע"י פליקס עצמם, בנוסף לתגובה נוספת שלהם בשרשור בנושא היסטוריית החיפושיות, יצרתי עמם קשר, שמח וטוב לב ותיאמתי הכנה לטסט לקאדי שלי.

הרכב הגיע בגרירה למוסך, שם קיבלו אותי, עשו לי סיור ואמרו שיחזרו תוך יום עם הצעת מחיר.

עבר יום, עוד יום... ועוד יום שבו אמרו שמחפשים חלקים (צינורות בלם לדוגמא, הקיימים בכל חנות חלפים - זהה לגולף MK1). עבר יום ועוד...

בשורה התחתונה, קיבלתי שיחת טלפון שאומרת שאין למוסך את היכולת לטפל ברכב שכן אין להם חלקים, הם עובדים בעיקר עם מחסן החלפים של צ'מפיון ולהם אין חלקים למכוניות הישנות.

היום גרר אסף את הרכב בחזרה אליי, לבקשתם.

התענוג המפוקפק עלה לי 700 ש"ח, 350 ש"ח גרירה לכל כיוון והרכב חזר בדיוק באותו מצב שהוא נשלח. 700 ש"ח היא עלות 4 צינורות בלם, תושבת מנוע ועוד כמה חלקים שנדרשו לתיקון (הרכב היה אמור לצאת משם בנסיעה ישר לטסט...).

ואני שואל... למה להתהדר ביכולות שלכם על גבי הפורום, אם אין ביכולתכם לעמוד מאחורי המילה שלכם?

עליתם לי בזמן וכסף וכל שנותר לי הוא להביע את דעתי האישית, הלא מחייבת והלא מקצועית ולומר... עשיתם צחוק מהעבודה.

ליאור.

הערה: פליקס, לפי חתימתו, הינו ספונסר פורום וכולי תקווה שמנהלי הפורום ישמרו על יושרה ולא ימחקו את הנ"ל בשל ניגוד אינטרסים שלהם.

הנ"ל הינו דעתי האישית על-פי חוויה אישית ומטרת השיתוף הינה לתת לחובבי רכב אספנות אחרים חוות דעת, רגע לפני שהם מעלים את האוטו על גרר....

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

כואב לי להגיד (אבל אולי זו האמת) שהטיפול ברכב שלך ליאור, פשוט גדול עליהם (וזה לא בגלל שפליקס מוסך גרוע. יש לי דווקא נסיון טוב איתם) או שהם סתם מפונקים (למשל, להתחיל להשיג חלקים - מה שאתה היית עושה בוודאי בקלות).

למה נראה לי דווקא, שבמכוניות של פעם, צריך לטפל "מוסכניק של פעם" ?

בתחזוקת רכב אספנות (אגב - גם באלפא וזה מנסיון אישי) כך דעתי, שאם לא תגיע למוסך, שיש לו איזושהי זיקה לרכבים ישנים/למותג עצמו - טוב לא ייצא לך מזה.

alfa 156 2.5.

פורסם

ליאור היקר,

אנו אכן מתהדרים מקצועית שאנו מסוגלים לטפל בעיקרון בכל רכב בתחום ההתמחות שלנו ארוכת השנים ולאחר שפנית אלינו העדת בפורום שקיבלנו אותך בסבר פנים יפות, לא על מנת לגרום לך "תענוג מפוקפק" ולא על מנת "לעשות צחוק מהעבודה" כדבריך, אלא על מנת לשרת אותך, כי אנו רוצים לעבוד ולהתפרנס!

אני יכול להעיד אישית שמנהל המחסן שלנו חיפש עבורך חלפים מספר ימים בטלפון ובאנטרנט בכל מקום אפשרי שהוא מכיר, גם ובעיקר מחוץ לרשת צ'מפיון אך לשווא. עודכנת בתהליך החיפוש על ידי יועץ השרות שלך.

העדת בפני שמוסכי רשת אחרים אף אינם מוכנים לנסות ודוחים בעלי רכב ישן על הסף. להבדיל - אנו ניסינו.

אישית, שמחתי להכיר אותך ולפגוש אדם שאוהב את תחום הרכב כמוני.

בתקווה שנשוב וניפגש,

אבי

פורסם

היית אומר ושולח את הרכב אלינו,יש קאדי שנת 84 שמטופלת אצלנו מהיום הראשון שהוא יצא מהמוסך ועד היום(ולדברי בעל הרכב "עד היום שהוא ימות ובקשתו היא להיקבר עם הרכב"):twisted:

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם
כואב לי להגיד (אבל אולי זו האמת) שהטיפול ברכב שלך ליאור, פשוט גדול עליהם (וזה לא בגלל שפליקס מוסך גרוע. יש לי דווקא נסיון טוב איתם) או שהם סתם מפונקים (למשל, להתחיל להשיג חלקים - מה שאתה היית עושה בוודאי בקלות).

למה נראה לי דווקא, שבמכוניות של פעם, צריך לטפל "מוסכניק של פעם" ?

בתחזוקת רכב אספנות (אגב - גם באלפא וזה מנסיון אישי) כך דעתי, שאם לא תגיע למוסך, שיש לו איזושהי זיקה לרכבים ישנים/למותג עצמו - טוב לא ייצא לך מזה.

כנראה שאתה צודק, למעשה הסיבה אשר בגינה הגעתי אליהם, היא רך ורק ההצהרה על זיקה לרכבים ישנים, התהדרות בידע, ניסיון וכלים והזמנה לטפל אצלם.... עד לפרסום זה שלהם, לא עברה בראשי המחשבה לפנות למוסך "מודרני" בנדון...

ליאור היקר,

אנו אכן מתהדרים מקצועית שאנו מסוגלים לטפל בעיקרון בכל רכב בתחום ההתמחות שלנו ארוכת השנים ולאחר שפנית אלינו העדת בפורום שקיבלנו אותך בסבר פנים יפות, לא על מנת לגרום לך "תענוג מפוקפק" ולא על מנת "לעשות צחוק מהעבודה" כדבריך, אלא על מנת לשרת אותך, כי אנו רוצים לעבוד ולהתפרנס!

אני יכול להעיד אישית שמנהל המחסן שלנו חיפש עבורך חלפים מספר ימים בטלפון ובאנטרנט בכל מקום אפשרי שהוא מכיר, גם ובעיקר מחוץ לרשת צ'מפיון אך לשווא. עודכנת בתהליך החיפוש על ידי יועץ השרות שלך.

העדת בפני שמוסכי רשת אחרים אף אינם מוכנים לנסות ודוחים בעלי רכב ישן על הסף. להבדיל - אנו ניסינו.

אישית, שמחתי להכיר אותך ולפגוש אדם שאוהב את תחום הרכב כמוני.

בתקווה שנשוב וניפגש,

אבי

אבי, אין ספק שאתם רוצים להתפרנס, אין ספק כי כוונתך הייתה טובה ושאכן ניסיתם.

לצערי, הניסיון שלכם כאמור עלה לי בזמן ו-700 ש"ח.

אומר שוב תודה על השירות, הכנסת האורחים והאדיבות, את זה אי אפשר לקחת מכם.

להבא, אמליץ שתבדקו את המוכנות שלכם לטפל ברכב, כשידוע לכם הדגם הספציפי והשנתון רגע לפני שהוא מגיע אליכם לאחר תיאום ולא בדיעבד, שכן הצהרתכם הייתה "בוא, נטפל". באתי, זכיתי לשירות נפלא, נכון, אך המטרה לשמה הגעתי לא הושגה והניסיון כאמור עלה לי מכיסי וזאת רק בשל ההזמנה שלכם להגיע, לא הייתי שולח את הרכב אליכם לולא הצהרתכם שאתם יודעים, יכולים, מוכנים.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בהחלט מבאס ולא מקצועי,

כבר כשחבר פורום אחר פרסם את התשובה שקיבל מפליקס לגבי טיפול בחיפושית שלו, התחלתי לחשוד שמאחורי המילים היפות לא עומד הרבה.

אם תרצה את פרטי המוסך שלי בראשל"צ שמטפל באופן קבוע בפולקסווגנים "של פעם" ובוריאנט שלי (שבוודאי יותר נדירה מגולף MKI, פנה אלי בפרטי.

גיא

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

ואני חושב שצריך לפרגן להעסקים הקטנים יותר

לא חסר עסקים ומוסכים קטנים, שיתנו 110% שרות ויושרה ללקוח שלהם

אפילו שיש לו רכב ישן או מיושן או ללא חלפים .

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
לצערי, הניסיון שלכם כאמור עלה לי בזמן ו-700 ש"ח.

את הטריק הזה עשה לי פעם מוסך אופנועים מוכר - הוא אולי חסך על הגרר, אבל איבד לקוח. אני חושב שההגינות מחייבת את פליקס לקחת על עצמם את תשלום הגרר, לשני הכיוונים.

• אחראי פורום
פורסם

גם אני חושב ככה. אם אני לא מצליח לטפל בלקוח, אני בטח לא מפיל עליו הוצאות נוספות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כלקוח של פליקס בעבר ואולי גם בעתיד וכמי שהמליץ עליהם כאן לא פעם כמקום נעים ומיקצועי לטיפול, הייתי שמח ורוצה לראות אותם מפצים במשהו את ליאור הנ"ל על בזבוז הזמן והכסף שנגרם לו. זה נראה לי הדבר הנכון לעשות מצידו של מוסך כל כך גדול ומכובד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי עדיף פשוט לדחות את הלקוח מראש ולמנוע את אי הנעימות הזאת.

אחרי שקניתי את העגלה המיושנת שלי והלכתי לחפש מוסך, נכנסתי למוסך מורשה של VW והם בפרוש אמרו לי שהם לא מתעסקים במכוניות כאלה כי אין להם את הידע והציוד, אפילו שכתוב להם VW בענק כל הכניסה. ככה צריך.

ואני חושב שצריך לפרגן להעסקים הקטנים יותר

לא חסר עסקים ומוסכים קטנים, שיתנו 110% שרות ויושרה ללקוח שלהם

אפילו שיש לו רכב ישן או מיושן או ללא חלפים .

צודק 110%

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני הייתי דורש פיצוי! לדעתי זה נובע מעצלנות ומחוסר רצון לטפל ברכב! אין שום בעיה להשיג צינורות בלמים ותושבת מנוע, לא חסר גם חליפיים,

לא צריך שום ידע מיוחד לטיפול ברכב הזה, זה לא רכב של שנות ה20 אין שום דבר מיוחד! ההבדל העיקרי שזה מנוע עם קרבורטור, אפילו מכונאי שכמה שנים בודדות נמצא במקצוע הזה טיפל ברכבים מהסוג הזה, אני סך הכל עובד שנתיים וחצי בתור מכונאי ומטפל בגולף הישנה שלי בלי שום בעיה, בלי שום ידע קודם לטיפול בו, ובלי שום כלים מיוחדים! סתם תירוצים וחוסר רצון לטפל ברכבים ישנים, כנראה שזה לא לרמה של המוסך לטפל ברכב, בתור אחד שעובד במוסך מורשה של חברה לא פעם ראיתי שאנשים באים עם רכבים ישנים ופשוט לא רוצים לטפל בהם בגלל שהם ישנים!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
לדעתי עדיף פשוט לדחות את הלקוח מראש ולמנוע את אי הנעימות הזאת.

אחרי שקניתי את העגלה המיושנת שלי והלכתי לחפש מוסך, נכנסתי למוסך מורשה של VW והם בפרוש אמרו לי שהם לא מתעסקים במכוניות כאלה כי אין להם את הידע והציוד, אפילו שכתוב להם VW בענק כל הכניסה. ככה צריך.

צודק 110%

מוסך מרכזי שאומר לך שאין לו את הידעה והציוד לטיפול במכונית מאותו יצרן - זו תעודת עניות למוסך .!

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

דוקא אצל צ'מפיון ניתן להשיג גם חלקים לדגמים ישנים, חלק אפילו על המדף, ואם אין אז מזמינים בשמחה מגרמניה.

לא מזמן הצטרכתי למשל קיט שיפוץ לפעמון של ציריה לגולף mk2, והיה להם במקום.

• תוכן חדש...