Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנכ"ל והבעלים של פליקס, מר עמיר טורנר, הוא גם אספן רכב נלהב ונהנה להציג את החבובות של פליקס באירועי החברה.

הנה תמונות החבובות מחנוכת אולם התצוגה שפרסמתי בשעתו בפורום.

 

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=421690&highlight=%2A%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%A1

פורסם

אבי שלום,

 

דיברנו פעם או פעמיים בנושא קידום נושא האספנות בכלל ומועדון החיפושיות בפרט.

 

גם לי לא ברורה לי מה סיבת פתיחת השירשור. את היבואן היום מעניינת רק מכירת רכבים ושום פיסת היסטוריה. גם לא תמיכה בחלקי חילוף או אישורים כאלה ואחרים.היום מבחינתנו הוא NO STOP ובטח בלי SHOP.

 

לפני כשנתיים ניסינו לשתף פעולה עם צ'מפיון לארוע אספנות וקידום מכירות שלהם. אני מניח שאתה מכיר את רמי חזן שברוב טיפשותו לא השכיל להשתמש במועדון החיפושיות על מאות הרכבים שלו כדי לקדם את מכירת המכוניות החדשות.

 

רפי באס

פורסם

היי רפי,

 

רמי חזן כבר לא שם, קובי בלום מנהל היום את חטיבת פולקסווגן בצ'מפיון מוטורס.

 

באשר לנו, יש לנו לקוחות רבים עם כלי רכב ישנים, חלקם רכבי אספנות, בשימוש כמעט יומיומי וחלק ניכר מהם אף מיד ראשונה!

יש לנו את הכלים המקוריים והידע המקצועי לטפל ברכב ישן מתוצרת הקונצרן ואני מציע לכל המעוניין להתקשר לטלפון 6522* ולקבוע פגישה עם יועץ שרות.

 

הנה רק הבוקר שוחח עימי בטלפון קורא מהפורום והרכב שלו נכנס לטיפול היום אחה"צ.

 

אבי

פורסם
מעניין מאוד...

 

אתקשר אליכם מחר, יש לי VW קאדי MK1 שנת 1986 שצריכה כמה דברים והכנה לטסט, אני סקרן לגבי הנכונות שלכם לטפל בעבר, כפי שאתם שמחים לטפל בהווה.

 

ליאור.

 

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3748893#post3748893

חלומות נועדו להתגשם

 

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מנצל את השירשור לפרסם את סרט על ההיסטוריה של החיפושית.

ממש מתחילת הדרך- הדרישות של היטלר והקשר שלו עם פורשה, הדגמים שיוצרו לפני המלחמה תחת השם KDF, התאוששות המפעל אחרי המלחמה, ההצלחה שמיהרה להגיע והקושי למצוא יורשת ראויה.

http://www.youtube.com/watch?v=2T7BIx0hEqA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

שוב אני :oops:

אתמול צפיתי בסרט "חיפושית בהילוך גבוה" (היה לי משעמם, יום שישי בערב אין מה לראות) ותהיתי- האם השם חיפושית הפך עם השנים לשם רשמי של המכונית?

כשיוצרה לראשונה היא הייתה פולקסווגן, ובשם הרשמי "TYPE 1". בעלון שהועלה לכאן היא מוצגת כ"פולקסווגן" בלבד.

הרי השם חיפושית ניתן לה ע"י הציבור, והמצחיק הוא שבכל שפה יש לה שם אחר (צב, בועה, פרעוש וכולי. ראו כאן)

האם מישהו יכול להעלות סריקה של רישיון ולענות על השאלה? אותי זה מאוד מסקרן.

 

תודה!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בקטלוגים הגרמניים היא מופיעה כחיפושית kafer

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

×
×
  • תוכן חדש...