Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

>>>פיז'ו 205 CTi, שנת 89' 1600 סמ"ק - סיבוב שני...<<<

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

***מומלץ לקרוא את הת'רד הבא כדי לקבל רקע ראשוני לת'רד הזה***

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46027

אז ככה, דיברתי עם הבעלים, שלהפתעתי הגמורה נשמע כהיפך הגמור מ'ערס-מחזיק-אוטו-פשע' לו ציפיתי. אני לא אפרט את כל מהלך השיחה, אלא אתן לכם אוסף נקודות ברורות שנגזרו ממנה:

נקודות טובות:

הבעלים טוען שהוא השקיע ברכב, ואף הותקן מנוע 1600 חדש בשנתיים שהייתה בבעלותו...עוד הוא הוסיף כי הכונס אוויר ה"מאולתר" לכאורה אינו כזה ויש לו תכלית פרקטית מעבר לפוזה בלבד... (עד עכשיו זה נראה לי חשוד מאד - תקנו אותי אם אתם חושבים אחרת). הוא גם ציין בעצמו שהיא עברה צביעה לאחרונה מאדום ללבן. לרכש יש טסט לשנה ולטענתו לא עבר אפילו תאונה אחת בלבד (לא תמוה בעיניכם?)

מתצפית ראשונית על הרכב, כשהוא נעול ועומד בחנייה, נראה שהמרכב עצמו די בסדר, גם הצמיגים נראים די חדשים, כמו גם לוחיות רישוי חדשות. ממבטים חטופים לתוך המרכב, כל המושבים עטופים בריפוד חדש (כך זה נראה), ההגה מקורי ומוט ההילוכים מסתיים בגימור עץ (לא מקורי?), כמו גם ידית בלם-היד שגם עליה לא פסח שיגעון המודיפיקציה...

נקודות רעות:

250,000 ק"מ ויד-תשיעית - נשמע שהמכונית עברה מסכת של התעללויות לאורך חייה, כאילו כל אחד רק רצה לעשות עליה כמה סיבובים, ל*יין אותה ולמכור (על משקל דפוק וזרוק). במקרה ה"טוב", האוטו היה בעייתי וכל מי שהניח עליו יד רצה להשתחרר ממנו מהר מאד, אך באותה נשימה יש לציין שהבעלים האחרון מחזיק בו כשנתיים...

קרע בחלק התחתון של הגג, היכן שהוא נפגש עם אחת הפינות האחוריות ברכב, קצת מעל הפנס.

זוהי פוביה של כל רוכב רכב קבריולט מיד-שניה. גג ולו בעייתי במקצת הוא מקור לצרות...בעיקר כספיות.

לצערי הצבע הלבן עשה דרכו גם לפנים האוטו: פתחי האיוורור הקיצוניים, כמו גם תחתית מוט ההילוכים (השקיק המסתיר את חיבור המוט לרצפת הרכב) נצבעו לבן...

פה ושם בעיות אסתטיקה...בין השאר צביעה של הפאנל הקידמי כולל הסמל (ככה זה צריך להיות?), בנוסף סדקים בפגוש הקידמי. חלונות הזכוכית ברכב נראו לי דהויות יתר על המידה. המרכב נראה נקי.

בהתחשב בכל הנ"ל הבעלים טוען כי הוא לא מוכן לקבל מתחת ל-13 אלף ש"ח בשום אופן (מחירון 21 אלף ש"ח).

האם לאחר ניתוח מעמיק של אוסף הנתונים הפרוס בפניכם כעת, תוכלו לעזור לי להגיע למסקנה?! :?

:idea:
  • תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמוה שאוטו נדיר כזה נסחר כ"כ נמוך מתחת למחירון הגם ככה נמוך שלו.

מצד שני אתה תמיד יכול לקחת אותו לבדיקה,ולעמוד על טיבו האמיתי במקום להדיר שינה מעיניך.

במידה והוא יוצא בסדר בבדיקה (בלי שאסי ושאר דפקטים רציניים) ואתה מרוצה,אז תקזז לו את הדפקטים החמורים מהבדיקה+עלות תיקון הגג מהמחיר וקח אותה לדעתי.

פורסם

שמע.. אף אחד פה לא קוסם ואף אחד לא יכול לנחש מה באמת מצב הרכב, דרך הפורום...

אם אתה לא רוצה ללכת ישר לבדיקה יקרה אתה יכול קודם לסדר עם איזה מוסכניק שירים על ליפט ויבדוק את השילדה בשביל כמה גרושים.

עניין המחיר הנמוך יכול גם לנבוע רק בגלל מספר הק"מ והידיים שגרמו לכל מתעניין אחר ישר להתרחק או בכלל לא לפנות אל הבחור, ובעצם מצבה טוב יחסית.

אוקצור.. תבדוק את הרכב בצורה מקצועית אם אתה באמת מעוניין בו. זה לא יזיק לאף אחד.

פורסם

1. אני מציע שלא תקנה את הרכב.

2. אנא שלח אלי את הטלפון של המוכר כדי שאני אוכל לרכוש את הרכב.

3. בקיצור, אתה בכל מקרה תתאכזב !!!

להחזיק רכב קבריולט וישן זה לא משחק ילדים/לילדים. לך ותקנה 106 או איזה קופסה אחרת שים לה מערכת מחרישה אוזניים ותעזוב את המכוניות המיוחדות = "דורשות יחס מיוחד" .

בקיצור, כמעט כל רכב קבריולט זול בן 11+ יהיה בעל מאות אלפי ק"מ, מספר מנועים, ריפודים לא מקורים, צבוע 7 פעמים, מעל 8 ידיים, גג דולף מערכות חשמל חלקיות ופגושים שבורים. זה מה יש !!!

כמו כן - גם אתה תמכור את האוטו בעוד שנה בקיץ !!! למה ? כי טעית שרכשת אותו, כי טעית שחשבת שתהנה ברכב עם גג נפתח, כי טעית שרכשת רכב בלי מזגן ? כי טעית שחשבת שתוכל להחזיק ולממן רכב כזה וכן בגלל הרבה טעויות נוספות.

אני נוסע על רכבים פתוחים משנת 87 !!! תמיד רכבים בני 18 + ביום הרכישה !!! תמיד לאחר 10 ידיים של ילדים הורסי מכוניות ותמיד החזקתי את הרכב מספר רב של שנים.

תאמין לי שהרכב לא בשבילך!

פורסם

אייל ג - לא, האוטו לא בגבעתיים.

SLS - לקחתי את הדברים לתשומת ליבי.

Opel Astra GSI - כמה תעלה בדיקה במכון?

אני מצטער מראש על הבורות...

פורסם
כ400-500 שקל,אבל אם אתה מתכוון לקנות את הרכב חובה לעשות בדיקה במכון אחרת זה כמו לקנות "חתול בשק"

דבר שני אתה יכול לשתף את המוכר בלפחות בחצי מהמחיר הרי כל אחד שירצה לקנות את הרכב הוא יקח אותה למכון אז יהיה לו יותר קל להציג ישר את הדו"ח שעשה איתך. תעשה ככה תקח את הרכב למכון ואז המוכר יבקש ממך להביא לו את הדו"ח שיהיה לו, אז אל תתן לו! מה אתה פרייאר לשלם 400 שקל בשביל שאחר כך יהיה לו יותר קל?! תגיד לו תשלם לפחות חצי מהמחיר ותקבל,אם לא ביי

לא נראה לי שהמוכר ישתתף בעלות הבדיקה, למה? כי מן הסתם הרכב כבר עבר במכונים

והמוכר יודע את התוצאות..

עדיף לנסות לקבל התחייבות לשילדה, מנוע וגיר לא גמורים..לסכם איתו משהו על מצב הרכב.

אם הוא מתחמק עדיף לותר(לפי המחיר הוא כנראה יתחמק?)

זה רכב שזקוק לטיפולים והוצאות, 200 ש"ח עלות חצי בדיקה זה השיקול?

פורסם

אני מחר לוקח סיטיאיי 88 של חבר ל"בדיקה", הוא רוצה עליה 10 בלי טסט, אני חושב שהיא שווה פחות למה זה לא סוד שהאוטו שלו על הפנים, אני אנסע איתו מחר למוסך של חבר שלי, שיתן חוו"ד כמה כדאי לשלם על האוטו ולהרביץ לו השקעה של ישור קו כבד, ואז אני אחליט אם ללכת על זה או על אקססיי 94 של חבר אחר, ואם אני אוותר על הסיטיאיי אני אודיע פה לאלו שרוצים מה בדיוק מצבה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

" 1. אני מציע שלא תקנה את הרכב.

2. אנא שלח אלי את הטלפון של המוכר כדי שאני אוכל לרכוש את הרכב.

3. בקיצור, אתה בכל מקרה תתאכזב !!!

להחזיק רכב קבריולט וישן זה לא משחק ילדים/לילדים. לך ותקנה 106 או איזה קופסה אחרת שים לה מערכת מחרישה אוזניים ותעזוב את המכוניות המיוחדות = "דורשות יחס מיוחד" .

בקיצור, כמעט כל רכב קבריולט זול בן 11+ יהיה בעל מאות אלפי ק"מ, מספר מנועים, ריפודים לא מקורים, צבוע 7 פעמים, מעל 8 ידיים, גג דולף מערכות חשמל חלקיות ופגושים שבורים. זה מה יש !!!

כמו כן - גם אתה תמכור את האוטו בעוד שנה בקיץ !!! למה ? כי טעית שרכשת אותו, כי טעית שחשבת שתהנה ברכב עם גג נפתח, כי טעית שרכשת רכב בלי מזגן ? כי טעית שחשבת שתוכל להחזיק ולממן רכב כזה וכן בגלל הרבה טעויות נוספות.

אני נוסע על רכבים פתוחים משנת 87 !!! תמיד רכבים בני 18 + ביום הרכישה !!! תמיד לאחר 10 ידיים של ילדים הורסי מכוניות ותמיד החזקתי את הרכב מספר רב של שנים.

תאמין לי שהרכב לא בשבילך!

user_offline.gifreport.gif

כל מילה אמת...

לפי דעתי אם אתה כן הולך לקנות את הרכב הנ"ל אז רצוי שיהיו לך בצד לפחות את סכום הקנייה ,הרכב דרוש טיפול יסודי והשקעה עצומה - בשביל להביא אותו למצב שבו תוכל לסוע בלי לקלל....תבין את ההמשך לבד.

פורסם

לא נשמע טוב, לא מריח טוב, לא נראה טוב, לא מרגיש טוב, בקיצור - לא טוב!!!

ובנימה אישית יותר - אל תעלב אבל לא נראה לי ש CTI זה הרכב בשבילך - אתה ממש לא יודע הרבה על הרכב לפי שאלותך - זה רכב שדורש נשמה והכרה של כל בורג בו...

לדעתי מהר מאוד תתאכזב ממנו. אם אתה רוצה הצצה ל CTI אמיתית (לא למכירה) חפש פה בפורום תמונות של ה CTI שלי ותבין מה אתה יכול לעשות מרכב טוב בהשקעה של 30 עד 50 אלף - לא כולל מחיר קניית הרכב.

אלון

פורסם

אני מבין שמההודעות שלי נוצר הרושם שה-CTi לא רכב בשבילי...העניין הוא שאני לא ממש מסכים עם זה.

מאז ומעולם עבדכם הנאמן ביצע קניות לא הגיוניות ופרקטיות בעליל, בעלות של אלפי ואף עשרות אלפי שקלים. כאמור, מוטוריקה ועולם הרכב זה משהו שטמוע בי מאז היותי ילד בביצפר יסודי. אין טעם שאתחיל לתת הרצאות, בשורה התחתונה אני אדם שיודע להעריך מה עומד מאחורי השם CTi. הכת, האגדה, קסם הנעורים, אופי מערב-אירופאי והיסטוריה מוטורית ארוכה ועטורת שבחים. אני מוכן ללמוד את ה-CTi מא' ועד ת' אם יתאפשר לי. יש לי זמן, יש לי רצון ויכולת למידה עצמית גבוהה. אפילו יש לי את הממון...

חשבתי לתומי שאמינות, תחזוק זול ואיכות הרכבה הולכים בקנה אחד עם הרכב הזה וטעיתי, בגדול. כאמור, קופסא יפנית מרובעת ורכה, עגלתית ואפרורית כגון הסובארו DL "לא עושה לי את זה". מאז ומעולם היו לי תחביבים איזוטריים ותמיד נטיתי להיות underdog, לא ללכת עם הזרם וכו'. מי אם לא אתם מכירים את התחושה וההרגשה...גם אם ה-CTi לא תהיה מנת חלקי, אני שמח שלפחות העברתי לכם את הנקודה העיניינית הזו. חבל לי שתחשיבו אותי כעוד ילד מירוצים שרוצה לשים ניאון כחול ומוזיקה רעשנית ברקע.

פורסם
לא נשמע טוב, לא מריח טוב, לא נראה טוב, לא מרגיש טוב, בקיצור - לא טוב!!!

תוכל להרחיב ככל האפשר בבקשה?

אני בתול בנושא רכישת רכב, לכן כל פיסת מידע מבעלים עם נסיון עשיר כשלך תעזור!

תודה מראש. :-)

פורסם
תוכל להרחיב ככל האפשר בבקשה?

אני בתול בנושא רכישת רכב, לכן כל פיסת מידע מבעלים עם נסיון עשיר כשלך תעזור!

תודה מראש. :-)

אני חושב שעיקר הריח הרע הוא מהעובדה שידוע לך שהרכב הזה כבר ביקר במכוני בדיקה. אנשים לא סתם לוקחים CTI לבדיקה. CTI זה רכב די נדיר שיימכר גם במצב לא הכי טוב. אם הוא כבר נבדק ולא נמכר ואפילו מבקשים מתחת למחירון זה ממש מסריח...

• תוכן חדש...