Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יצא לי לטעום את הדבר בחו"ל פעם וממש אהבתי אותו.

לפני כמה ימים נזכרתי במאכל הזה כיון שעשיתי קניה גדולה בטיב טעם וראיתי נקניק דומה אך לא בדיוק.

בכל מקרה, הבקר הזה מיובש, אין בו טיפה שומן או לחות, מעושן ודי קשה.

ניסיתי בלא מעט מעדניות (לא כשרות), סופרים, כמה סניפים של טיב טעם - וכלום.

למישהו יש מושג כיצד אני יכול להשיג את המאכל הזה בארץ?

תודה למגיבים, ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ידידי היקר, אתה חושב שלא הייתי באתר הזה?

כל הפרוצדורה של להזמין כולה חתיכה בקר מצויה באתר "דיל יומי" וירטואלי שבטח אין להם חנות ממשית, הכל דרך קופונים וכל מיני

הגרלות למיניהן. סורי, לא מעוניין.

אני רוצה כתובת של חנות שיש לה על המדפים את המוצר הזה, לקחת, לשלם וללכת הביתה מאושר ולאכול. זה הכל.

למה הכל במדינה הזאת צריך להיות כ"כ קשה להשגה ומורכב?!!

פורסם

מצטרף איתך לחיפושים!

לצערי אני תמיד מפיל את זה על חברים או משפחה שנוסעים לארה"ב ומבקש שיביאו לי שקיות של הדבר הזה.

יש עם זה רק בעיה אחת - זה נגמר מתישהו... :wink:

פורסם

כולה חתיכת בקר, אבל אתה רואה שאי אפשר להשיג את זה במדפים. מי שרוצה לאכול בשר, יאכל אותו ויהי מה, גם אם זה כרוך בהזמנה אונליין באינטרנט :wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ידידי היקר, אתה חושב שלא הייתי באתר הזה?

כל הפרוצדורה של להזמין כולה חתיכה בקר מצויה באתר "דיל יומי" וירטואלי שבטח אין להם חנות ממשית, הכל דרך קופונים וכל מיני

הגרלות למיניהן. סורי, לא מעוניין.

אני רוצה כתובת של חנות שיש לה על המדפים את המוצר הזה, לקחת, לשלם וללכת הביתה מאושר ולאכול. זה הכל.

למה הכל במדינה הזאת צריך להיות כ"כ קשה להשגה ומורכב?!!

מצטער חבר, נראה שזה או האתר הזה או ebay...

תנסה להתקשר לטלפון שלהם (זה שהדבקתי כאן ומופיע באתר), אולי יש אפשרות לאסוף ישירות מהספק. אתר הקופונים הוא רק middleman.

לצערינו יש הרבה דברים שלא ניתן למצוא כאן בארץ הקודש, מפאת גודלו הקטן של השוק לא משתלם לייבא לכאן בכמויות מסחריות הרבה מוצרים... במצב הכלכלי של היום אני מניח שיבואנים לא ששים לקפוץ על הימורים לגבי הצלחות של מוצרים חדשים ולכן קשה למצוא בארץ מוצרים עם נישת לקוחות קטנה יחסית \ להבדיל שלא יודעים אם הם יקלטו בהצלחה בקרב כלל הציבור..

אלא אם תמצא איזו מעדנייה סודית שמחזיקה את זה, אבל זה רק מפה לאוזן \ מידע פנימי של אחד החברים כאן :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

את הכי קרוב לזה בארץ אפשר למצוא במעדניות של רוסים. תבקש בסטרומה (עם דגש במם) ארמנית.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

ב "קרל ברג" - הוריאציה הרוסית.

במעדניות ברעננה - הדרום אפריקאית - הכי טובה. (ברוורס)

בנווה שאנן/הר ציון/מקביל להירקון - פיליפיני .

תיקון - בילטונג, ה- BOERWORS זאת הנקניקיה הדרום אפריקאית. (גם מעולה).

פורסם

אם אני לא טועה מישהו בפורום בעבר העלה מתכון להכנה ביתית,נסה לחפש גם תעסוקה וגם טעים:lol:

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

עברתי על השרשור הזה כבר.

לפני שפתחתי את השרשור הנוכחי עשיתי חיפוש בפורום אך ראיתי שהוא קשור ל"כיצד מכינים ביף ג'רקי", ואני די עצלן במטבח,

מעדיף לקנות וזה הכל.

פורסם

בתכל'ס איביי הוא האופצייה הכי טובה בדברים האלו אם אתה שואל אותי... במילא אם היית מוצא בארץ לא היית מתקרב למגוון יצרנים \ טעמים שאתה יכול למצוא שם. ואיביי זה לשלם וללכת בדיוק כמו בחנות פיסית, מלבד ההמתנה להגעת החבילה כמובן :-P:wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
google :-)

http://www.hadealhayomi.co.il/deals/bif1

אוברסי הפצה בע"מ

כתובת:

ת.ד. 893 גבעתיים

טלפון:1700-70-1800

אין את זה :(

זה דווקא נראה טעים. :cry:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אל תתפוס אותי במילה ועדיף שתתקשר לפני שתסע, אבל ראיתי ביף גרקי בחנות שנקראת דרניקסנטר בפולג

• תוכן חדש...