Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא משנה כמה קשה השוטרים בשטח מנסים לעבוד ולשרת את האזרח תמיד מגיע איזה טמבל אחד שהורס את כל העבודה הטובה.

במקרה הפעם הטמבל הוא אחד המפקדים.

לפעמים אני מתבייש שאני נמצא המערכת הזו.

פורסם

בלוז ל"כחולי" המדים? :lol:

אם הוא יורשע, זה רק מוכיח שהדג מסריח מהראש ויהיה צריך ניקוי אורוות כללי במשטרה. לא חסרים מקרים של שוטרים שסרחו או שהשתמשו בסמכותם שלא לצורך.

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4260882,00.html

שימו לב לציטוט.

הוא אמר כי במשטרה מחמירים בדרך כלל עם אנשיה בטרם דין. לדבריו, "מהיכרותי עם המשטרה, אני יכול לומר כי הארגון מחמיר בדרך כלל עם אנשיו כשנודע משהו או מתלונן מישהו נגד איש משטרה. לרוב, קודם כל איש המשטרה משלם מחיר אישי ואחר כך הדברים נבדקים".

לפני שנתיים סערה צמרת המשטרה בעקבות פרשת ניצב אורי בר-לב, שבחקירת מח"ש נאספו ראיות מספיקות לכאורה להוכחת עבירה של הטרדה מינית שביצע בד"ר אורלי אינס, התומכות באמינות גרסתה. אך התיק בעניינו נסגר לבסוף באפריל 2011, לאחר ש"קיבל אחריות להתנהגות מינית בלתי ראויה כלפי ד"ר אורלי אינס". במקביל הוא הודיע על פרישתו מהמשטרה.

אז הם מחמירים עם אנשי המשטרה לפני החקירה אבל אחריה גם אם הם הודו במעשה הם מקבלים עונש קל מאוד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
כל האווירה במשטרה היא של בית זונות אחד גדול.

הרומנים והסטוצים שמה נמצאים יותר מאשר בכל מערכת אחרת בארץ.

הסיפורים שיש שמה...:oops:

אתה רוצה לשמוע גם סיפורים מצה"ל ?? קל מאוד והכי פשוט בעולם לדבר רק נגד המשטרה (כי רובנו מאוד "אוהבים"אותם במיוחד את שוטרי התנועה..:twisted:) אבל אם שכחת יש גם נשיא מורשע (כן זה קורה לטובים ביותר).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איילס, אני כבר מזמן לא במערכת ויכול לומר את האמת: אם לבכירים היה חצי מהמחוייבות של ( רוב) השוטרים בשטח, הכל היה נראה אחרת.

הטובים נבעטים החוצה, הבינוניים והגמישים נשארים.

גועל נפש בכללי וגם הסיפור עם שחם, בהנחה והוא נכון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לפני שנתיים סערה צמרת המשטרה בעקבות פרשת ניצב אורי בר-לב, שבחקירת מח"ש נאספו ראיות מספיקות לכאורה להוכחת עבירה של הטרדה מינית שביצע בד"ר אורלי אינס, התומכות באמינות גרסתה. אך התיק בעניינו נסגר לבסוף באפריל 2011, לאחר ש"קיבל אחריות להתנהגות מינית בלתי ראויה כלפי ד"ר אורלי אינס". במקביל הוא הודיע על פרישתו מהמשטרה.

אז הם מחמירים עם אנשי המשטרה לפני החקירה אבל אחריה גם אם הם הודו במעשה הם מקבלים עונש קל מאוד.

לצערי אתה כותב בלי להכיר את העובדות ובלי להתעמק כלל בסיפור.

אורי ברלב בילה לילה של אלכוהול עם הדר' "המכובדת" שצניעותה הרבה נודעה בפי כל במשרד לבטחון הפנים.

לקראת סיום הלילה ברלב התיישב על הדשא וקרא לעלמה החסודה להצטרף, היא סרבה והוא ביקש ממנה עזרה לקום מהדשא ואז משך אותה אליו - זה כל חטאו הגדול לפי דבריה - לא לפי דבריו.

הוא התנצל, היא הייתה ניסערת קשות מהאירוע שזיעזע אותה - והשאר הסטוריה.

כשעבירת ההטרדה המינית הפכה לכלי לחיסול חשבונות - אז כך זה ניראה.

פורסם

זה קיים בכל מקום בו סמכות קיימת ובעל הסמכות הוא אדם חי ונושם.

מדוד המלך ועד אנסי שלנו לשעבר

כפי שאמר זאת אחד מנשיאי ארה"ב

אם זה לא מותר לי אז בשביל מה להיות נשיא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כבר בנאום ה"אני כבר לא מפחדת" של המתלוננת נגד בר לב היתה בליבי הרגשה שהנ"ל אינה מסתובבת עם חגורת צניעות....

אתם רק מאששים את מה שחשדתי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...