Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חרטע ברטע.

ע"ר בקבוק אוויר בשקל בלי בקבוק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

א. יש המון "פטנטים" מטופשים ושרלטנים בנושא הזה אבל אני חושב שזה מטופש מספר 1 ללא צל צילו של ספק

ב. אפילו בניסוי שלו (שלא מוכיח כלום לכשעצמו) הוא מראה שיפור של פחות מ-5 אחוז אחרי שהוא מדבר על 20-30 אחוז חיסכון

ג. אני לא מאמין שיש 120 איש שקנו....:shock:

פורסם

אתה יכול לדעת בקלות אם מוצר באמת עושה את העבודה שלו, פשוט תסתכל על המחיר.

מוצר כזה שאמור לחסוך 30 אחוז מצריכת הדלק אמור להימכר באלפי שקלים ולא ב79 ש"ח, מכאן שהמוצר הוא בלוף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני אפילו לא הייתי מחבר אותו למצת,מה זה מוריד את העומס החשמלי?? ואיך בדיוק עומס חשמלי יכול להשפיע ככה על צריכת הרכב?:shock:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני אפילו לא הייתי מחבר אותו למצת,מה זה מוריד את העומס החשמלי?? ואיך בדיוק עומס חשמלי יכול להשפיע ככה על צריכת הרכב?:shock:

"ואיך בדיוק עומס חשמלי יכול להשפיע ככה על צריכת הרכב?:shock:"

זה דווקא כן יכול להיות, כל צרכן חשמלי מגביר את העומס על המנוע ובצריכת הדלק, בטח לא ב30% וגם לא ב10% לא אמרתי שהמכשיר יכול להוריד את עומס החשמל אלה רק שעומס חשמל מיתבטא בדלק

how it's like to drive :twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...