Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ומי שלא מאמין שחסכון כזה אפשרי מוזמן לצפות בסרטון התחקיר ולשפשף את העיניים בתדהמה - זה באמת עובד!
בתדהמה, לא פחות ולא יותר:roflmao:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

היה כבר משהו דומה ("המקורי"?) - FUEL SHARK.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

וואו, בינתיים כל ניסיונות ההשתלטות שלי על מחשב הרכב דרך שקע המצית רק שרפו את הפיוז.

כנראה שהחברה האלה באמת מבינים עניין :loco:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נתקלתי בשובר גרופון שמציע מכשיר שאמור לחסוך דלק בכך שהוא מתחבר למצת הרכב ו"מפחית את העומת מהמערכות". אולי בגלל החושים החדים כתער שלי, אולי בגלל סרטון ההדגמה המגומגם שצולם כלאחר יד - אבל אני חושד שמדובר בשטות.

זה בכלל נשמע למישהו הגיוני העניין הזה של הפחתת העומס על המערכות ? ולמה בכלל להתערב בעומסים של המחשבים ומערכות החשמל של הרכב ?

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/neosocket/4672388?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_96&a=2022

פורסם

פראיירים לא מתים, הם רק מתרבים.

אגב, אם מתקינים שלושה כאלו בעזרת מפצל למצת, החסכוך משולש?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
85 טמבלים כבר רכשו :shock:

106

נניח שעמוס השרת רכש את המוצר. כעבור מספר שנים יגלה לתדהמתו שלא היה שום חיסכון בדלק.

האם הוא יזכה במישפט במידה והוא יגיש תביעה?:twisted:

אולי ככה הוא יממן את עלות פרוייקט הסטיקרים של הפורום שלא יוצא לפועל.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
פראיירים לא מתים, הם רק מתרבים.

אגב, אם מתקינים שלושה כאלו בעזרת מפצל למצת, החסכוך משולש?

90% חיסכון, אתה נוסע על אדים :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...