Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ששדרגתי מספר דברים ברכב דרך האיביי השדרוג האחרון והסופי שלי הוא מפתח הרכב.

באיביי יש מפתח נשלף עם שלט לרכב המתאים לטענתם למאזדה 3 הקישור נמצא כאן:

http://www.ebay.com/itm/Mazda-Flip-Key-Case-replace-fob-2003-2011-M3-M5-M6-Remote-Shells-/251004692168?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3a710ba6c8

לא מחייב שזה הסוחר שאקנה ממנו הקישור הוא רק להמחיש את מה שאני מבקש לעשות.

שאלתי היא האם זה אפשרי באמת והאם יש מישהו שניסה ממליץ או לא ממליץ לעשות זאת ואם כן איך מתאמים אותו לרכב?

תודה.

פורסם
שכפול במורשה. תכין אלפייה.

כדי להיות בטוח תשאל אם זה אפשרי.

למה מורשה?

לא ניתן לקנות את המפתח שבקישור ללכת למישהו שמתעסק בשכפול מפתח ולהעביר/להעתיק איכשהו את הקוד של האזעקה לשלט שמצא במפתח?

פורסם

תריץ חיפוש בפורום. מישהו כבר עשה את זה ואולי הוא יוכל לעזור לך.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

^^

חיפשתי לא מצאתי משהו שעונה על השאלה.

בעלי בקצוע/מבינים/מנוסים האם ניתן באמת להשתמש במפתחות הקפיץ המפורסמות באיביי או לא?

אני ממש רוצה להחליף את המפתח עם השלט המכוער שלי!

פורסם
שכפול במורשה. תכין אלפייה.

כדי להיות בטוח תשאל אם זה אפשרי.

מה אתה מזיין תשכל? אם אתה לא מבין אל תדבר.

מה שצריך לעשות זה להעביר את הציפ למפתח הזה מהמפתח הישן, או לצרוב ציפ חדש ואם אנחנו כבר מדברים על איביי מחיר הציפ 50 דולר שמו tpx 2 (למאזדה)תריץ חיפוש

ולעשות שכפול רגיל

לגבי השלט זה כבר ענין שונה ולדעתי כבר לא משתלם

פורסם

תודה על הקישור. השלט של הרכב הועבר יחד עם הכפתורים. כאן המצב שונה.

מה אתה מזיין תשכל? אם אתה לא מבין אל תדבר.

מה שצריך לעשות זה להעביר את הציפ למפתח הזה מהמפתח הישן, או לצרוב ציפ חדש ואם אנחנו כבר מדברים על איביי מחיר הציפ 50 דולר שמו tpx 2 (למאזדה)תריץ חיפוש

ולעשות שכפול רגיל

לגבי השלט זה כבר ענין שונה ולדעתי כבר לא משתלם

דיברתי הרגע עם בחור שמתעסק עם זה.

הוא אומר ששיכפול מפתח ניתן יהיה לעשות. אבל שלט בלתי אפשרי. ז"א יהיה עליי להסתובב עדיין גם עם המפתח קפיץ החדש

וגם עם השלט של הרכב.

הוא אומר שאין בארץ מאזדות עם שלט-מפתח ובלתי אפשרי לבצע את זה.

אני מאמין לו , כי אני מכיר אותו . ולכן, בצער וביגון יורד מהעניין.

פורסם

מצטער אני לא עומד בזה. אחרי צפיות חוזרות ונישנות ביוטיוב אני חייב למצוא דרך לארגן לי את המפתח-שלט הזה.

חייב עזרה אפילו מאנשים המתעסקים באלקטרוניקה שיוכלו לתת לי טיפים.

ברשותי שלט כזה של חברת ניו-קופל שלמה סיקסט המבצע נעילה מרכזית - מדובר על אותו שלט רק בצבע כתום:

http://www.google.co.il/imgres?q=%D7%A9%D7%9C%D7%98+%D7%A0%D7%99%D7%95+%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%9C&hl=iw&gbv=2&tbm=isch&tbnid=GO4kOuB9DhDTuM:&imgrefurl=http://www.fayzak.co.il/sbay.asp%3FcurrPage%3D7&docid=sNrdXNE2SNH1YM&imgurl=http://www.fayzak.co.il/lightforum1/kniyot/upload/15032010_190428_6536536744_.jpg&w=640&h=480&ei=xPpMT72lMcjtObzK2a8C&zoom=1&iact=hc&vpx=159&vpy=382&dur=2044&hovh=194&hovw=259&tx=152&ty=122&sig=115389035256000196502&page=3&tbnh=137&tbnw=170&start=38&ndsp=24&ved=1t:429,r:4,s:38&biw=1366&bih=673

עכשיו שמתי לב שיש כמה סוגים של שלטים לקניה באיביי,

אחד מגיע עם הלחצנים והמערכת (הלוח הקשיח) בתוך השלט.

ויש אחד שמגיע חלול.

חייב להיות אפשרות להחליף בין פנים השלטים. או לצרוב איכשהו את הקידוד של פתיחה/נעילה של האזעקה.

מפתח אני מסמן V כי אני יודע שאפשרי. רק השלט של הנעילה מרכזית זקוק לאיזה קומבינה.

פורסם

מה קרה למאזדה? היום כל סופר מיני באה עם מפתח מתקפל ואפילו מאזדה 3 חדשה שנת 2012

לא מגיעה עם מפתח מתקפל... שלא נדבר על USB

פורסם

אולי בכל זאת מישהו?

יש המון ביקוש לנושא הזה ואין תשובה או דרך חד משמעית.

זה יעזור לי ולהמון אחרים.

פורסם

ממש מעליב שלא ראית את השרשור שהעליתי לפני שבוע.:lol:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=416741

עשיתי בדיוק מה שאתה רוצה, כולל תרשימים והוראות חיבור.

אם הגולם של המפתח מתאים למאזדה או לא- זה ממש לא רלונטי כמו שתראה.

העסקה שמצאת לא כוללת מוח נעילה חדש. זה מסבך אותך מאחר והשלט שיש לך עכשיו הוא שלט שאי אפשר לשכפל.

תחליף את המוח וזהו.

מה שכן- השלט מגניב. אני חייב לארגן סמל מאזדה בשלט שעשיתי, או שלא אוכל לישון טוב :)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
ממש מעליב שלא ראית את השרשור שהעליתי לפני שבוע.:lol:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=416741

עשיתי בדיוק מה שאתה רוצה, כולל תרשימים והוראות חיבור.

אם הגולם של המפתח מתאים למאזדה או לא- זה ממש לא רלונטי כמו שתראה.

העסקה שמצאת לא כוללת מוח נעילה חדש. זה מסבך אותך מאחר והשלט שיש לך עכשיו הוא שלט שאי אפשר לשכפל.

תחליף את המוח וזהו.

מה שכן- השלט מגניב. אני חייב לארגן סמל מאזדה בשלט שעשיתי, או שלא אוכל לישון טוב :)

איזה :king:!!!!

אתה לא מבין מה עשית לי עכשיו! עכשיו אני עוד יותר מתוסכל!! כי אני יודע שאפשרי לעשות את זה ואני לא יודע איך! ניראה לך שאני יודע לפרק את הרכב ככה?! ניראה לך שאני מסוגל!! אתה חייב לעזור לי עם זה נטאקו יש מצב שניפגש איכשהו?

ודבר נוסף, יש מצב שאם נחפור עמוק יותר אמצא שלט עם הסימלון. אני מתחיל בחיפושים.

בנתיים, צור איתי קשר אני מהצפון מוכן להגיע או להפגש איפשהו כדי שתעזור לי עם העבודה הזו.

פורסם

ראשית, אני כבר מעל 10 שנים לא מבצע התקנות כמקצוע. אני תמיד מוכן לעזור, אבל לא להתקין ובלי לקחת אחריות.

אותו פלסטיק שעלול להשבר לך ביד, עלול להשבר גם לי, ואין לי כבר ביטוח מקצועי. כשאתה הולך למתקין (רציני, לא חאפר) אתה יודע שאם שבר-שילם...

שנית, בחצי ממחיר של טנק דלק (עוד לפני המחיר החדש :evil: ) מהצפון להרצליה וחזרה (ואני יודע בדיוק כמה ה-3 לוגמת...)אתה יכול לבצע החלפה של הקיט שלטים שמותקן אצלך בקיט שתקנה בEBAY ,אצל מתקין, בצורה מקצועית (זה עניין של לא יותר ממאה ש"ח, אצל מקצוען).

אם בכ"ז אתה בסביבה שלנו(אחרי שתקבל את הקיט שתקנה), תפאדל, שלח לי ה"פ וניפגש.

אני גם מידי פעם בנהריה (אצל חמותי, אשמח לעשות הפסקה להתקנה קטנה+בירה :lol: )

ההתקנה עצמה במקרה שלך זה ממש לא סיפור גדול.

את הפוסט של הפרויקט שלי העליתי בגלל שלרוב האנשים יש התלבטויות לגבי זיהוי החוטים.

אצלך אין בעיה כזו, יש לך מערכת מותקנת- קוצצים לה את הצמה ושמים את החדשה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני גם מידי פעם בנהריה (אצל חמותי, אשמח לעשות הפסקה להתקנה קטנה+בירה :lol: )

.

מלך כבר אמרתי?? בדיוק מקום המגורים שלי.

הבירה עליי :wink:

זה נכון שאין לך ביטוח מקצועי וכו' ולכן אתה לא רוצה להסתכן, אבל רוב הסיכויים שזה ישבר ביד שלי, מאשר שלך.

אז אני מבצע הזמנה של הקיט ובונה עלייך :shock:

כשאני אקבל את הקיט אצור אתך קשר. ונקבע את היום, השעה, וסוג הבירה.

להזמין?!

• תוכן חדש...