Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הצ'וק האוטומטי ברכב נתפס וגורם למנוע לעבוד על טורים גבוהים , יכול להיות שזה בגלל הקור?..

חשוב לציין שתמיד הצ'וק היה נתפס לי בעבר, ב 10 דקות הראשונות של ההתנעה, עד שהמנוע היה מגיע לטמפ' עבודה ונפסק.

איך אני יכול לשחרר אותו, אם אפשרי.. תודה.

פורסם

שלום רב !

בעייה מוכרת וידועה בלאגסי, במכון קרבורטורים ניתן למצוא את הפתרון, גש למכון קרבורטורים מומלץ, ובעל שם בתחומו.

קיבלת המלצה בנושא כבר לפני כעשרה חודשים, ומשום מה התעלמת בנושא, ולא טיפלת בו, קרא כאן בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=355155

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הלכתי למוסך בעבר והמוסכניק אמר "ככה זה עם הלגאסי".

הרכב גם התחיל לגמגם ונכבה בפתאומיות כשהמנוע קר (גם בגלל מזג האוויר הקריר). אני מצליח לייצב אותו רק אחרי פמפום מתמשך עם הגז, הבעייה קשורה רק בקרבורטור או שזה קשור לעוד מכלולים?

גם שמתי לב שצריכת הדלק עלתה באופן משמעותי, בגלל הטורים הגבוהים.

הרכב עבר טיפול 10,000 לפני 3 חודשים..

פורסם

אתה צריך לעשות שיפוץ לקרבורטור,

אני עשיתי לפני חצי שנה אצל ינקו, ועד היום הכל עובד כמו שצריך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
שלום רב !

בעייה מוכרת וידועה בלאגסי, במכון קרבורטורים ניתן למצוא את הפתרון, גש למכון קרבורטורים מומלץ, ובעל שם בתחומו.

קיבלת המלצה בנושא כבר לפני כעשרה חודשים, ומשום מה התעלמת בנושא, ולא טיפלת בו, קרא כאן בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=355155

בברכה

צביקה

קלוקי קרא והתיחס למודגש באדום, וקרא את הקישור המצורף.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כאחד שהיה לו לגאסי 1800 אוט" הרכב חייב טיפול קרבורטור פעם בשנה זה המחלה שלהם

חוץ מזה אוטו פצצה חוץ מצריכת דלק יחסית רכב בלי תקלות נוחות איבזור שאין לי ברכב שיש לי שנת 1999

אז שמע רוץ לניקוי ופתרת את הבעיות

• תוכן חדש...