Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחלונות מותקן מנגנון המונע סגירה במקרה של הפרעה במהלך עליית החלון.

החלונות אצלי מגלים רגישות יתר ונבלמים כבר בחצי הדרך ויורדים בחזרה.

לפעמים אני צריך להרים חלון 4 פעמים עד שהוא מחליט לעלות עד הסוף.

בספר הרכב רשום כי על מנת לאפס את המנגנון יש לפתוח את החלון עד הסוף ואז לסגור אותו עד הסוף, אך לאחר פתיחה עד הסוף, החלון מסרב לעלות עד הסוף וחוזר חלילה.

אגב, מישהו יודע אם ניתן לכוון חיישן התאורה לסף רגישות נמוך יותר כדי שהאורות ידלקו מוקדם יותר?

פורסם
בספר הרכב רשום כי על מנת לאפס את המנגנון יש לפתוח את החלון עד הסוף ואז לסגור אותו עד הסוף

למה שהם היתכוונו זה שתמשיך להפעיל את המנוע (של החלון) גם אחרי שהחלון עצמו ירד

תוריד את החלון ותמשיך ללחוץ כ5ש' לאחר שהוא ירד

זאת כוונת המשורר

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
בספר הרכב רשום כי על מנת לאפס את המנגנון יש לפתוח את החלון עד הסוף ואז לסגור אותו עד הסוף

זאת כוונת המשורר

איך הגעת לזה? זה לא רשום באף מקום (לא מפתיע אותי במיוחד).

אבל למנוע אין מנגנון ניתוק אוטומטי כשהוא נעצר בירידה?

פורסם

בקשר לחיישן תאורה, נסה לנקות אותו. נדמה לי שהוא נמצא דבוק לשמשה הקדמית, באיזור המראה (הגיוני כי החיישן משפיע על עמימותה), כך שניקוי השמשה אולי יפתור את הבעייה.

פורסם

זאת כוונת המשורר

העסק לא עבד. החלון עדיין עולה בחציו ומזהה התנגדות ויורד למטה.

לגבי חיישן התאורה, הבעיה היא לא שהוא נדלק לפני הזמן. אני מעוניין שידלק לפני הזמן. אולי אכהה את האזור של החיישן או אלכלך אותו בכוונה :roll:

פורסם

תרים את השמשות עד הסוף. ע"י לחיצה קצרה כל פעם. כאשר השמשה סגורה, החזק את הכפתור לכוון הרמה ליותר מ 5 שניות. ובדוק את תקינות פעולת השמשות.

יתכן ויש אפשרות לכוון רגישות באמצעות הסקאנר של סיטרואן במוסכים המורשים.

פורסם

זאת כוונת המשורר

העסק לא עבד. החלון עדיין עולה בחציו ומזהה התנגדות ויורד למטה.

לגבי חיישן התאורה, הבעיה היא לא שהוא נדלק לפני הזמן. אני מעוניין שידלק לפני הזמן. אולי אכהה את האזור של החיישן או אלכלך אותו בכוונה :roll:

מיצטער אם זה לא יצא כי ככה חבר של אבא שלי עשה וראיתי זה הלך לו

אז המלצתי... לא הלך... בכל זאת מיצטער

תנסה את ההודעה מעליי זה אותו עיקרון, אבל בכל זאת קצת שונה

ושוב מיצטער שהטעתי אותך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

לעיתים עקב הטינופת שיוצר אבק באיזור בניה עם טל של בוקר נוצרת אצלי אותה בעיה בקסארה.

השיטה ע"פ הספר העלאת החלון בלחיצות קצרות , אצלי זה פותר את הבעיה ופעם בשבועיים אני שוטף טוב את הגומיות ( יוצא שם בוץ בכמויות ).

זה עד שתיגמר הבניה לידי.

ולכול המלעיזים גם לשכן שלי עם מזדה 3 יש בעיה זהה.

פורסם
פעם בשבועיים אני שוטף טוב את הגומיות ( יוצא שם בוץ בכמויות ).

איך אתה שוטף את הגומיות מבלי לשטוף גם את פנים הרכב?

פורסם

בעיה דומה ב- C5 שלי, אבל זה קליל. ניקוי השמשה מאבק פותר את הבעיה, והכל עובד בסדר. יחסית לבלגאן עם התחנות של הרדיו זה בוטנים...

פורסם
בעיה דומה ב- C5 שלי, אבל זה קליל. ניקוי השמשה מאבק פותר את הבעיה, והכל עובד בסדר. יחסית לבלגאן עם התחנות של הרדיו זה בוטנים...

אתה מתכוון לניקוי פשוט של החלק החיצוני של השמשה? היא נקיה אצלי.

איזה בלגאן יש לך עם תחנות הרדיו?

פורסם

ניקיתי את החלון מבחוץ. כנראה שהתנגדות של אבק סמיך גרמה למנגנון להתעורר, ולמנוע תנועה מלאה של החלון.

לגבי הרדיו - סיפור מוזר. התוכנה עדכנית, והרכב באחריות מלאה. הוחלפה ידית השליטה מההגה, ועדיין אני סובל מ:

אני לוחץ על תחנה מספר 1, שהיא גלי צהל, הוא עובר לתדר, רואה שאין קליטה, וקופץ לתחנה 5 שהיא רשת ג'.

בזמן דפדוף התחנות עם הגלגלת קורה דבר דומה. לפעמים התחנות לא זזות, ולפעמים בכיוון הלא-נכון.

ההימור שלי הוא שהכל קשור בחוסר הקליטה באזור מגורי. אני רחוק למדי מערים בינוניות, והרדיו תופס עצמאות בכל פעם שהוא לא מגלה סימני חיים בתחנה המבוקשת.

וכל זאת בלי שהפעלתי את ה- RDS, ולרוב גם בלי שהתחנות הנ"ל קולטות RDS.

פורסם

אנסה מחר לנקות שוב את החלון ואקווה שהאבק לא מסתתר במסילות עצמן.

מה אומרים על כך בחברה בארץ?

הייתי מציע לך לפנות לסיטרואן בצרפת.

הכנס לאתר שלהם ושאל אותם לגבי התופעות. מנסיוני, הם עונים תוך 24 שעות.

ספר להם את כל הסיפור, מה נעשה ומה אומרים בארץ. הם רגישים לשרות בארץ.

http://www.citroen.com/site/htm/en/tools/contact?act=rlc&act2=CONSUMER%20CARE

פורסם

לגבי חיישן תאורה - שינוי הרגישות רק בעזרת מחשב ע"י שינוי קונפיגרצית המחשב המרכזי בנושא חלון.

לימוד חלון שיורד ללא סיבה - ניתוק מצבר ל 30 שניות והחזרתו, הורדת חלון למטה והחזקת מפסק לחוץ למשך 5 שניות, הרמת החלון למעלה ולהמשיך ללחוץ במשך 5 שניות ולעזוב.

לבצע שני סייקלים כאלה.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

• תוכן חדש...