Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב שלי פנטיום 4 נקנה מאייבורי לפני כ2-3 שנים, יש לי טרה-בייט שהוספתי לו בשביל קבצים, המחשב בזמן האחרון מאוד איטי,הרבה זמן לטעון דפים וכו'.

חשבתי על להגדיל את הram ל2 ג'יגה,ואולי יותר (קיים 4 ג'יגה?) ומה המחיר של דבר כזה?

חשבתי על לפרמט, אני בטוח שזה יעזור איכשהו, בטח יש מלא דברים שנשכחו בתוך תיקיות ושוקלים הרבה ולא חיונים.

ומה לגבי וינדוס 7? הוא יצליח להריץ? יתרום במשהו?

להחליף מחשב זה לא אופציה, מחפש את האופציה הכי זולה (מצורפת תמונה של נתוני המחשב).

<a href=http://img846.imageshack.us/img846/7103/62017025.jpg' alt='62017025.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל, תתקין XP.

במקרה כזה אין צורך לפרמט, רק תזכור להעתיק את כל מה שבתוך תקיות users. ככה אני עושה כבר קרוב ל10 שנים.

אין כמו לעבור לוינדוס חדש עם אותה תקיית appdata.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה יכול להריץ סריקות של תוכנות antyspyware ואת האנטיוירוס שלך, כנראה הם ימצאו הרבה דברים שאתה לא צריך ורוצה שמאיטים לך את המחשב.

מהניסיון הדל שלי גם פרמוט עוזר.

אני עברתי מ XP ל win7 ואני מרוצה. זה עולה בערך 300 ש"ח מקורי חוקי עם רשיונות והכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

להתקין xp למה? לא עדיף 7?

אני מאמין שפירמוט המחשב גם יעלים וירוסים פוטנציאליים, וגם יוריד עומס מהמחשב בכך שאני יתקין רק מה שאני באמת צריך, פירמוט ככל הנראה יקרה.

מה לגבי הגדלת הram?

פורסם

מניסיוני, הגדלת זיכרון RAM מג'יגה ל 2 ג'יגה יעשה שינוי גדול, במיוחד ב VISTA.

אני בכלל לא מבין, איך נשארת 3 שנים עם RAM כזה ומערכת הפעלה כבדה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הבעיה היא טעינת דפים באינטרנט אקספלורר תבדוק את מצב התוספים (Toolbars) ותפטר מכל אלה שאתה לא צריך במיוחד סרגלי הרדיו למינהם. אם המחשב עבד טוב קודם - אין סיבה שהוא לא יחדש נעוריו כקדם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא יודע, איך מחשב כזה היה יכול לעבוד טוב מהתחלה.

לפני 4 שנים קניתי משהו דומה, חדש, ממותג, ואחרי חודשיים רצתי להכפיל זכרון RAM.

המחשב עדיין פועל כמו גדול (בדיוק כמו ביום שהכפלתי הזיכרון).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
להתקין xp למה? לא עדיף 7?

כי למחשב עם נתונים כאלה לא כדאי להתקין מערכת כמו 7, היות ו7 נכתבה בתקופה שבה המחשב הזה היה כבר מיושן.

(ואת זה אני אומר עם כל האהבה שלי ל7)

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

המחשב מצריך הגדלת זכרון ופרמוט.

לגבי נפח הזכרון - תלוי במערכת ההפעלה שתתקין: אם 32 ביט הסתפק ב-2 ג"ב, אם 64 ביט התקן ג"ב, כמובן בתנאי שלוח האם תומך (ודא זאת לפי דגם לוח האם).

לגבי מערכת הפעלה - להערכתי 7 תהיה האופטימלית. בניגוד למקובל, אישית אני מעדיף ויסטה גם על פני XP. סה"כ חויית השימוש הרבה היותר טובה. השתמשתי בה עד לפני שנה על מחשב עם T2450 ו-2 ג"ב RAM (ואז שדרגתי ל-7), ועד לאחרונה על מחשב עם ZM-82 ו-4 ג"ב RAM (שכרגע משמש להתנסות עם חלונות 8), וכל שימוש שאני עושה ב-XP - וזה מה שיש לי בעבודה - הוא עינוי, גם בהשואה לויסטה. ה-7 "קלה" מהויסטה ומחשב שעבד עם ויסטה יהנה מ-7.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד כיוון אפשרי, לטענתך הדפים נטענים לאט. אחד הסיבות האפשריות זה אנטיוירוס חדש שלא השתמשת בו קודם לכן (הבנתי שההאטה היא רק לאחרונה?) . כדוגמה מנסיוני- הקספרסקי (מהדורת 2010) האט לי את האינטרנט בעוד שNOD32 לא מפריע לגלישה ולטעינת הדפים.

עוד דבר- המע' ההפעלה הנוכחית שלך היא 32 ביט. אם תגדיל RAM ובהנחה והלוח אם יתמוך- אין טעם להרחיב מעבר ל3 ג'יגה- המחשב יזהה רק עד 3.2 ג'יגה. זה נכון גם לגבי XP ו-7. ב64 ביט אפשר להגדיל מעבר ל3.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בקצרה ולעניין לאחר שכבר נתנו לך פה עצות די טובות, ה2 cent שלי - תשדרג ל2GB זכרון (בדר"כ כרוך בהוספת סטיק זכרון אחד, אם אין מקום, תוציא את הקיימים ותתקין מקל זכרון של 2GB) ותתקין את 7.

7 מערכת מעולה ופחות כבדה מויסטה, XP מצויינת אך עבר זמנה לדעתי.

בכל מקרה להפעיל ויסטה עם 1GB זכרון זה BIG NO NO.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
המחשב שלי פנטיום 4 נקנה מאייבורי לפני כ2-3 שנים

אתה סגור על זה? אני חושב שכבר שנים לא מוכרים מחשבים כאלה... :roll:

בכל מקרה, הוספת זיכרון + שידרוג ל-7/שינמוך ל-XP רק יועיל למכונה. VISTA היא מערכת נוראית!

פורסם
בקצרה ולעניין לאחר שכבר נתנו לך פה עצות די טובות, ה2 cent שלי - תשדרג ל2GB זכרון (בדר"כ כרוך בהוספת סטיק זכרון אחד, אם אין מקום, תוציא את הקיימים ותתקין מקל זכרון של 2GB) ותתקין את 7.

7 מערכת מעולה ופחות כבדה מויסטה, XP מצויינת אך עבר זמנה לדעתי.

בכל מקרה להפעיל ויסטה עם 1GB זכרון זה BIG NO NO.

OFF TOPIC

הי ארז,

אני לא יודע אם ראית את השרשור שלי מלפני שבוע, על הצורך במחשב שיריץ BF3. אני אמנם מעדיף משהו קרוב, אבל הבנתי שחבר פורום אחר הזמין אצלך וזה הגיע אליו בדואר שליחים בשלום.

אשמח לקבל ממך הצעה למפרט + מחיר (כולל השליחות)

תודה.

---תיבת ההודעות שלך מלאה אז לא ניתן לשלוח אליך כלום...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...