Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך ובניגוד לשרשור הזה. חוויות פחות נעימות... גם מעניין ליקרוא :shock3:

בבקשה, ציינו את שם המסעדה, שנדע לא לבוא לשם :wink:

אני אתחיל: ג'פניקה - מרכז הכרמל:

הגיע לנו בג'פניקה אורח למרק, גמל שלומו WELL DONE (היה במרק של חברה שלי... אין לה מזל :-D). המלצרית היתה מאוד נחמדה, אז לפני שהראנו לה את זה אמרנו לה לשבת... והיא באמת כמעט היתעלפה :lol:. ישבנו עם עוד חבר שלי, שאלתי אותה ואותו אם הם רוצים ללכת, הם אמרו שלא, הזמנו מנה אחרת והכל היה מאוד טעים (גם המרק, לפני שגילינו את האורח...:shock:).

יצאה אלינו אחראית משמרת, היתנצלה והביאה לנו קינוח בחינם למרות שלדעתי נדרש פיצוי יותר הולם, זה היה די מגעיל. לפחות זה לא היה ג'וק, כי אז היינו מקיאים להם על השולחן.

בכל מקרה, מאז אף פעם לא חזרנו לשם ולא הזמנו משם יותר TAKE AWAY.

עוד מקרה, הפעם מסעדת "הטחנה" במטולה.

שמענו שזו אמורה להיות מסעדת בשרים מצויינת, אז הגענו לנסות כחלק מטיול לגולן. המסעדה היתה ריקה לחלוטין, לא כיף כל כך, אבל זה היה באמצע השבוע אז התיישבנו. בשולחן הראשון התרוצצו לידנו על הקיר שני ג'וקים, בסדר... אמרנו למלצרית והיא העבירה אותנו לשולחן אחר, שם כבר הג'וקים התרוצצו מתחת לשולחן.

זה היה הקו האדום, במיוחד עם המחירים שם, אפשר לדאוג לרסס מדי פעם... אמרנו שלום ולא להתראות, נסענו לראש פינה לעם בורגר ונהננו מכל רגע :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישבתי במסעדה והזמנתי סלט. היו חתיכות פלסטיק ירוקות, גדולות וקשיחות בתוכו... נראה כאילו גרסו קופסה כלשהי לתוכו. לא אציין את שם המסעדה כי זה לא שווה את זה. מאמין שהיה חד פעמי וטעות.

מה שכן, במסעדה שעבדתי בה לפני שנה הזמינה מישהי יוגורט עם גרנולה ופירות טריים, וכשהיא הראתה לי תולעים\רימות קטנטנות אך רבות בתוך הגרנולה לא ידעתי מה לעשות עם עצמי מרוב בושה. הסתבר שבמשלוח הגרנולה שהגיע מהספק היו 3 שקיות של קילו מלאות בתולעים! גועל נפש.

Mazda 2 2013

פורסם

מסעדה באזור התעשייה בהרצליה שאני מעדיף לא לציין את שמה אך יש בה המבורגרים בעיקר.

אני וחברה שלי מחכים לעוד זוג חברים בערך ב23:00 בלילה. הושיבו אותנו בשולחן פינתי במיקום טוב. אני מסתכל למטה ורואה את אחד הג'וקים הכי גדולים שראיתי בחיים יוצא מהמטבח, מטייל לו לאורך הקיר ומתקרב לשולחן שלנו (כנראה שמע שיש תפריט לילה במבצע:shock:).

אני אומר לחברה שלי "יש כאן ג'וק". החברה שלי זינקה (זינקה? הפעילה מגדש טורבו) מהשולחן ישירות אל המלצרית וביקשה להחליף מקום. המלצרית ראתה את הג'וק, הג'וק עשה לה "שלום" עם המחושים ושאל אם יש משהו טעים לאכול, והיא פשוט התעלמה ממנו והמשיכה להושיב אנשים בשולחנות. הג'וק (שנעלב מחוסר היחס של המלצרית) חזר בחזרה למטבח ומאז נעלמו עקבותיו :roll:.

אה, ועוד מקרה היסטרי שקרה לי עם האקסית (שכנראה סימן על הבאות בקשר שלנו :twisted:):

יצאנו עם המשפחה שלה והקרובים לחגוג יום נישואין להוריה במסעדה לא כשרה בנתניה באזור חוף הים. הזמנו מנה כך וכך, אני הזמנתי מנה שונה וגם אנשים אחרים הזמינו מנות אחרות. אחרי שהערב הסתיים ההורים שלה התחילו לקבל טלפונים שאנשים מתלוננים שהם משלשלים ומקיאים. חשבתי שהם הזמינו משהו לא טוב. ואז נסעתי עם קרובי משפחה שלה בחזרה למגורים שלי-ובאמצע הדרך הרגשתי שאם אני לא עוצר ל"בול פגיעה" הם יצטרכו להחליף ריפודים ברכב. החזקתי והחזקתי, זו היתה אחת הנסיעות הזוועתיות ביותר בחיי.

הגעתי למעונות הסטודנטים שגרתי בהם (בהליכה!!), ראיתי את השותף שלי עושה לי "שלום" והפנים שלו מתחילות לעשות סימנים של דאגה. לפני שהוא שאל "מה קרה" אני כבר הייתי על ארבע מול האסלה, מקיא את הנשמה. אחרי החור הצפוני הגיע תורו של החור הדרומי לתת תוצרת :x . במשך יומיים שלמים כל נוזל שנכנס אליי מייד יצא, דרומה וצפונה. בשארית כוחותיי גררתי את עצמי למרפאה, אחרי שבוע (!!) מחלה ותרופות נגד שלשול בשילוב אנטיביוטיקה ההתקפה על הצנרת נגמרה :oops:.

ד"א, המסעדה בראש פינה שהוזכרה (אנבורגר?) טעימה פצצה.

פורסם

אתה חושב שהם תובעים כל ביקורת רעה שהם מקבלים. מה עם אתרים יעודיים לביקורות ? לא חוקי ? בחייך...

בכל מקרה, איך הם יוכיחו את טענתם שהסיפור שלך לא נכון ? ישאלו את הג'וק... הוא כנראה כבר בבטן של מישהו :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בתקופה שלפני הצבא הלכתי עם 2 חברים לאל גאוצ'ו בחיפה. בכל הפעמים הקודמות שהייתי שם עם המשפחה היה נחמד מאד, אבל הפעם משום מה המלצרית (שהייתה חדשה שם) התנהגה אלינו כאילו אנסנו את המשפחה שלה. הזמנו את הבשר מדיום וקיבלנו וול - דן. האוכל הגיע יבש ואחרי הרבה זמן וככה היה כל פעם שביקשנו ממנה משהו. אורחים אחרים (שהיו מבוגרים וכנראה חשבה שתקבל מהם טיפ) שהגיעו אחרינו וטופלו ע"י אותה מלצרית קיבלו את המנות לפנינו. התאכזבנו קשות מהמקום ואפילו בחשבון היא בטעות הביאה לנו חשבון של שולחן אחר עם 2 סועדים ולא 3. גם אחרי שהראנו לה את הטעות שלה (שאם היינו חסרי תרבות היינו יכולים לשלם פחות ולברוח) היחס נשאר מגעיל. מאז לא חזרנו לשם.

חייב לציין שזה היה ב2005 ומאז קרו המון דברים, יכול מאד להיות שהמקום השתפר.

אגב, שמעתי שב2009 הייתה שם שריפה.:roll:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני כמה שנים, כשהתחלתי לעבוד בהייטק ולהרוויח כסף "אמיתי", הייתי יוצא כמעט כל ערב למסעדה אחרת. גוד טיימס.

אז היה את המקומות שהגישו כנפיים ברוטב צ'ילי, רק שאת הרוטב הם נזכרו לשים אחרי שהכנפיים יצאו מהתנור

והיה את המקום בכפ"ס שהגיש כנפיים מחוממות, אבל החלק שצמוד לעצם עדיין היה קפוא

והיה את המקום בהרצליה שהגיש סלט מירקות שנראו כאילו שרדו שואה גרעינית

והיה את "דבלין" שעליו כתבתי בהרחבה והוא היה סכנה בטיחותית

והיה את "רובינשטיין" שגם עליו כתבתי, עם השירות הלקוי

וכמובן כל השנים האלה היה ברקע את השווארמיות בנתניה, אלה שהג'וקים בהם מטיילים חופשי ליד ובתוך האוכל.

לשמחתי לא היו יותר מדי טראומות או הרעלות, אבל כן היו אי נעימויות פה ושם.

פורסם

אין לי בעיה לציין את שם המסעדה פשוט כי היא כבר לא קיימת .

ישבתי עם האישה בצלע התבור (בכפר תבור, מה שפעם היה מסעדת הנוקדים), הזמינה הגברת פסטה ברוטב פטריות ונתחיפילה יען, כל המנה הייתה מלאה בגושים בגודל של כבוטן של אבקת מרק פטריות שלא נמסה ואין שהיית נוגע בגוש כזה, הוא היה מתפרק והכף או הפה היחה מתמלא באבקת מרק גולמית.

באמת שאחד הבזיונות הנדירים שיצאו ממטבח כל שהוא אי פעם וברור שהיא מיד הוחזרה.

סיפור מהצד השני (כשף), חשוב להבין שאת החסה/עלי בייבי אנחנו מקבלים שטופה, נקיה, חתוכה ומוכנה לעבודה וככה אנו מתייחסים אליה.

נכנסת הזמנה של סלט כל שהוא אז הטבח חופן חסה, זורק לקערה, מוסיף את התוספות הרלוונטיות, ויניגרט והופה לצלחת ולסועד.

באיזה יום שבת אחד שכולנו עובדים בלחץ מטורף מתאום צרחות אימים מהמסעדה, סועדת מצאה חגב ירוק, ענק, חי בתוך הצלחת! :shock:

מסוג התקלות שאסור בשום פנים ואופן שיקרו אבל ברגע שמתהוות הנסיבות למקרה כזה, לא ניתן להמנע ממנו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אין לי בעיה לציין את שם המסעדה פשוט כי היא כבר לא קיימת .

ישבתי עם האישה בצלע התבור (בכפר תבור, מה שפעם היה מסעדת הנוקדים),

חבל, דווקא אני זוכר אותה כמסעדה עם סטייקים טובים.

פורסם

רק בשר , סניף תל אביב

הזמנתי סטייק סינטה

קיבלתי חתיכה יפה , אבל חמוצה בצורה מפחידה כלומר מקולקלת

כשביקשתי להחזיר ולבטל המנה (כי יצא לי כל הטעם ) נעניתי לשללילה

בטענה שהסטייק טוב (למרות שהדיף ריח לא טוב והיה לו טעם חמוץ )

פורסם

צהריים טובים,

כמלצר יש לי כמה סיפורים עסיסיים ביותר:

-יום שבת בבוקר לחוץ, עומס ו"קארחנה" הם מילים שפשוט לא יסבירו כהלכה את מה שהלך במסעדה ובמטבח- כל מלצר שנכנס למטבח, באחריותו בלבד אם ייצא חי. מגיעה אחת המלצריות עם אמא לארוחת בוקר. האמא במקרה הייתה המורה ביסודי שלי ושל חברי שגם הוא עבד איתי באותה המשמרת. החבר לקח הזמנה והקליד אותה, ערך והיה מוכן לקבל את המנות מהמטבח. אחרי שהוגשו המנות, מרימה אמה של המלצרית את היד. אני בדרכי אליה ואז החבר רץ אליה בחיפזון מטורף, אבל לא הספיק. הראתה לו ג'וק לאורך כל הצלחת של השקשוקה (כנראה החליט שהרבה יותר כיף בשקשוקה פיקנטית מאשר במטבח). מיותר לציין את הפרצוף האדום של אותו חבר. הפליאה היחידה מהסיפור היא שאותה מלצרית וגם אמא חזרו לאכול באותה מסעדה.

-מוצ"ש, מסעדה אחרת, לאחר שמועות כאלה ואחרת על עכברים במסעדה התקרבנו אל עבר המחשב על מנת להיכנס למערכת, ולמרבה הפלא- מוצאים את העכבר מוטח על הרצפה. בכל חיי הקצרים לא שמעתי צרחות כאלו מבנות ורק אני, השרוט, צוחק מרוב בושה. אף אחד לא היה מוכן לגעת בו, עד שהטבח הגיע, נתן מבט אחד או שניים, והרים אותו אל עבר הפח אשפה שמחוץ למסעדה. בשונה מהמסעדה הראשונה, לא היה חסכון באמצעים. ניקינו, קירצפנו, פינינו את כל המסעדה ורק אז העמסנו הכל חזרה. גם הריסוס מיהר להגיע. ומאז בכל משמרת אותן בנות שחוו את העכבר המוטח בודקות כל פעם אם יש אחד אחר באותו מקום.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

בתור מישהו שעובד בתחום פחות או יותר כל החיים, אני מרגיש צורך לנפץ פה בועה מסויימת.

בכל מסעדה, בעל בית קפה, בכל בר, בכל מועדון ובכל אולם אירועים, יש ג'וקים.

הג'וקים ה”ג'ינג'ים” הקטנים החמודים האלה? אז אין באמת מה לעשות איתם, יש להם קצב ילודה מטורף ודורות נורא קצרים (כלומר ג'וק יכול להוריד קרוב למאה אלף ג'וקונים קטנים שלושה ימים בערך אחרי שהוא עצמו נולד) מה שאומר שגם אחרי ריסוס, מספיק שתישאר נקבה אחת (שדרך אגב לא צריכה זכר כדי להתרבות, היא שומרת זרע ”בצד” למקרה צורך) כדי שתוך שבוע אחרי הריסוס האוכלוסיה שלהם תחזור לעצמה.

ואם יש מקום שבו אין ג'וקים, זה פשוט כי עדיין לא נתקלתם בהם. אז אל תתרגשו, אל תילחצו, ואם במקרה אתם רואים אחד, מכה מהירה עם היד (אפשר בעזרת מפית, למחמירים) ואפשר להמשיך לאכול. סך הכל ג'וק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הג'וקים ה”ג'ינג'ים” הקטנים החמודים האלה?

נקרא תיקן גרמני (לא שם גנאי אלא זה השם שלו).

בקשר ה "להמשיך לאכול" במקרה של תיקן אני ממש לא מסכים איתך, תיקנים מסתובבים בפחי אשפה ובביוב ולכן נשאים על גופם של פתוגנים וחידקים שעלולים להיות מסוכנים ולכן נוכחותם במנה עלולה להיות מסוכנת ביותר.

אם בחסה יש שבלול קטן או אפילו איזה זחל ירוק קטנטנן זה לא נורא (אפילו שגם אז זו הצדקה מוחלטת להחזרת המנה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים עם באגירה. גו'ק מסתובב עוד אפשר להבין (וגם לזה יש גבול, ראו הודעתי הראשונה), אבל גו'ק באוכל ?! למה לעזאזל שמישהו ימשיך לאכול ?!

• תוכן חדש...