Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד שאני באזור זכרון ובא לי חומוס טוב אני קופץ אל יוסקו מקום קטן אווירה ביתית, החומוס מעולה וכך גם השירות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3037479,00.html

http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=2567

אם אתה בא לשם עם האישה ושותה לצד הארוחה רק מים, שטר של 100 ש"ח יספיק לשניכם, כולל הטיפ.

לאלה שמעדיפים להימנע מאכילת שרצים לא כשרים מומלץ לקחת קוקטייל דגים אכול כפי יכולתך. לאלה שמחפשים שרצים מעניינים, אני ממליץ על מנת פירות הים המעורבים (שרימפס וקלמארי) ברוטב שום.

שתי המנות הללו עולות 45 ש"ח על אחת, מנת פירות הים יפה מאוד (אספקת הדגים ממשיכה עד שאתה מסמן למלצר שאתה מפוצץ) והסלטים שמוגשים בצד משגעים.

יש כפי יכולתך אצלם שלא כולל דגים? אני לא אוהב דגים אבל חובב מושבע של פירות ים.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חייב להוסיף אזהרה. אכלנו שם (יש לציין שאחרי שתי הזמנות משלוח מוצלחות) פסטה וחברה שלי קיבלה קלקול קיבה (אני אכלתי משהו אחר אז ניצלתי). וכן, זה היה מהפסטה שם כי הפסטה היתה מגעילה, היינו צריכים לקום וללכת.

בכל מקרה, אני לא חוזר למקומות שהגישו אוכל מקולקל, זה קו אדום

מצטער לשמוע, אני אכלתי שם פעמיים עם שתי חברות שונות, וכולנו יצאנו משם בסדר.

אולי חברה שלך רגישה למשהו במנה יכול להיות?

נ.ב: מצטרף להמלצה על כפיות, בית קפה חמוד נורא באחלה אווירה, למרות שלא כלכך מתאים לפריקים של קפה איכותי (משתמשים בבריסטוט)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תמיד שאני באזור זכרון ובא לי חומוס טוב אני קופץ אל יוסקו מקום קטן אווירה ביתית, החומוס מעולה וכך גם השירות.

.

מסכים לחלוטין ואם הוא גם יתחיל קצת לנקות את המקום, זה בכלל יהיה מושלם!:wink:

שלא תבינו לא נכון, לא מדובר במקום מזוהם אבל קצת מלוכלך, קצת מוזנח, קצת מבולגן, הכל ביחד נותן מראה שחלק מהאנשים לא מתלהבים לשבת שם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כפיות זה בשביל הסלט, לא בשביל הקפה :)

ובקשר למנה, גם אני טעמתי ממנה והיא היתה לא טעימה. היא לא סיימה הכל אבל זה הספיק לשלשולים עוד באותו הלילה, לא יודע למה לא החזרנו את המנה, אבל בכל מקרה זו בושה להוציא ללקוח מנה מקולקלת.

ד"א, אנחנו לא לקוחות "קשים", אני מקבל בהבנה הרבה דברים... במהלך הכתיבה חשבתי על השרשור הזה... המשך התגובה שם...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אני תושב הוד השרון, ואני לא מכיר שום מסעדה כזאת.

אתה מתכוון לזה :

http://www.zoomap.co.il/search.asp?citiesText=%D7%94%D7%95%D7%93+%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%9F&streetsText=%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%99+%D7%94%D7%99%D7%9D&buildText=7

??

שמע, זה שרשור על מסעדות שאף אחד לא מכיר...

כן, זה המקום. שווה רק לעבור עם הרכב כדי לראות את המקום שבעל הבית בנה שם...ממש מתחרה לגאודי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• אחראי פורום
פורסם
לאלה שמחפשים שרצים מעניינים, אני ממליץ על מנת פירות הים המעורבים (שרימפס וקלמארי) ברוטב שום. והסלטים שמוגשים בצד משגעים.

אבא שלי התחיל לגרור אותי לשם מגיל 10, אבל אז לא הייתי אוכל כלום חוץ מסלטים, יש לי בעיה עקרונית לאכול דגים שלמים.

משום מה ניסיתי קודם דווקא את פירות הים והתאהבתי. עד היום, בטח כבר עברתי את ה-100 ביקורים בגולדפיש,

זו המנה היחידה שאני מזמין. ואני עדיין לא אוכל דגים.

ל-R'n'B, למיטב ידיעתי, אכול כפי יכולתך יש שם רק עם דגים. המנה המעורבת שאלעד דיבר עליה מספיקה לאדם (נורמלי) רעב אחד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סינג לונג אחלה מסעדה סינית ברחוב סלמה 134 מאחורי תחנה מרכזית חדשה בת"א, אני חושב שזאת המסעדה הסינית הנורמאלית האחרונה שנשארה בארץ. ולמרות המיקום שלה האוכל שם ממש טעים והאוכלוסיה ברמה גבוה למי שחושש עקב מיקום המסעדה... http://www.rol.co.il/sites/sing-long/

אגב מנה מומלצת שם אווז ברוטב תפוזים, נשמע הזוי אבל טעים בטירוף...:mm_tongue

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

ממליץ גם על "זנזרה" בחיפה. אוכל טעים, עד כה לא נרשמו אכזבות.

מוסיף:

מסעדת "נבילה" החיפאית ברח' תל-אביב (צמודה לסוכנות "סובארו") - אוכל ביתי מעולה. לא לפספס את הממולאים ואת הקובות המעולות!

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

נבילה זה בואדי ניסנאס, נכון? אם כן, אני מכיר את המקום הזה. מעולה!!

יש כפי יכולתך אצלם שלא כולל דגים? אני לא אוהב דגים אבל חובב מושבע של פירות ים.

כמו שידידי הסמוראי כתב: אתה ממש לא צריך שם אכול כפי יכולתך לפירות ים, פשוט כי המנה שהם נותנים היא בגודל כזה שאתה תתפוצץ כבר בסיום הצלחת הראשונה.

לא סביר שתצליח להכניס משהו לפה לאחר מכן.

יא אללה, מרוב דיבורים על המסעדה הזאת יש לי פתאום דודה לנסוע לשם :drool:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא בדיוק ואדי ניסנאס..קילומטר-שניים לפני, ממש לפני הכניסה למושבה הגרמנית.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כמו שידידי הסמוראי כתב: אתה ממש לא צריך שם אכול כפי יכולתך לפירות ים, פשוט כי המנה שהם נותנים היא בגודל כזה שאתה תתפוצץ כבר בסיום הצלחת הראשונה.

לא סביר שתצליח להכניס משהו לפה לאחר מכן.

יא אללה, מרוב דיבורים על המסעדה הזאת יש לי פתאום דודה לנסוע לשם :drool:

מגניב עשיתם לי חשק! :-)

מסכים לחלוטין ואם הוא גם יתחיל קצת לנקות את המקום, זה בכלל יהיה מושלם!:wink:

שלא תבינו לא נכון, לא מדובר במקום מזוהם אבל קצת מלוכלך, קצת מוזנח, קצת מבולגן, הכל ביחד נותן מראה שחלק מהאנשים לא מתלהבים לשבת שם.

מסכים איתך היה לי קשה לשכנע את חברה שלי ללכת לאכול שם בגלל חוסר אסתטיות של המקום. היא לא מבינה שאין קשר בין טעם לאיך שהמקום נראה.

מצידי אם אני לא רואה כל מיני דברים רצים על הרצפה וכלי האוכל נקיים הבלאגן מסביב פחות מפריע לי.

פורסם

" חומוס פאדי "- מסעדת חומוס נחמדה מאוד ששייכת להורים של חבר שלי.

חומוס מעולה טרי טרי יום יום, שירות על הכיפאק והפיתות חמות-חמות. :lol:

הייתי אצלו אין ספור פעמים, ובכל פעם יצאתי עם חיוך על הפנים.

חיפה, עיר תחתית, רחוב הבנקים 4.

ראשון עד חמישי- 7:30-16:30, שישי 7:30-15:00.

טל למשלוחים: 04-853-05-31

תגידו שרודי שלח אותכם, ואני בטוח שתקבלו שרות נהדר.

תהנו !!

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
"מקום של בשר" ו-"NG" בנווה צדק, בין שתי המסעדות הכי טובות בת"א.
האללו, אמרו שרשור מסעדות שאף אחד לא מכיר, לא שרשור מסעדות שכל אחד מכיר! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פנה פסטה בר בבוגרשוב. ארבעה שולחנות, פסטה מעולה, הבעלים מאוד נחמד, אחלה של מחירים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...