Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום יש לי רכב סקודה סופרב כבר שנתיים (40,000 ק"מ) נהנתי מכל רגע עם הרכב המדהים הזה.

עכשיו אני רוצה יותר כח ויותר מהירות (נהנה לנהוג מהר).

תקציב בערך 500,000 ש"ח אבל לא חייבים לבזבז אם לא צריך.

חשוב לי:

1. ביצועים (על הנייר פחות מ-7 שניות למאה)

2. נוחות נהיגה

3. אחריות

4. פינוקים (מושבי עור, מערכת סאונד איכותית וכדומה)

המעומדות הסופיות:

1. קדילאק CTS 3.6 - היה לי לפני הסקודה את הדגם הקודם של קדילאק היה מצויין. המרחב קצת צפוף אבל המחיר מצויין!

2. אודי A7 3.0 TSI - רכב מדהים ביופיו. אבל מנקר עיניים מדי לטעמי. יקר.

3. וולבו S80 T6 - ביצועים ונוחות מקסימלית אבל משום מה אני מרגיש שהרכב משדר זקנים. נראה כאילו לקחתי את הרכב של אבא (אני בן 31).

ד"א חשבתי לכיוון BMW סדרה 5 אבל סובלת מתסמונת הארס המצוי.

מה דעתכם? אלטרנטיבות שלא לקחתי בחשבון?

תודה למשיבים.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יגואר XF. אומנם דגם ה-5 ליטר (האטמוספרי) עולה הרבה יותר על הנייר אבל נדמה לי שיש מבצעים שמביאים אותו לרמת המחיר שאתה מחפש. רכב מעולה מבחינת ביצועים, יוקרתי, מהנה לנהיגה ומאוד מאובזר

פורסם

אינפיניטי, אינפיניטי, אינפיניטי.

G37 בגרסת הספורט מהירה, נוחה, מהנה לנהיגה, מנוע נפלא, איכותית ואמינה, לא מנקרת עיניים (יחסית לסגמנט), ותוכל לקבל את כל האבזור האפשרי ועדיין לא לעבור בהרבה את ה-400 אש"ח למיטב ידיעתי. אין צורך בגרסת 4X4 שהיא יותר כבדה ושותה (עוד) יותר דלק, ולפי ביקורות פחות מהנה לנהיגה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

את כל הרכבים שרשמת ניתן להזמין ביבוא אישי ב2/3 ממחיר היבואן, במקרה של הקאדילק אף פחות מזה.

לA7 יש ביקוש גדול בעולם - נחשב לדגם מאוד מוצלח עד עכשיו , לכן ספק אם חברת ייבוא אישי כלשהי תצליח למצוא דילר בחו"ל בעל סטוק שיסכים למכור.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אני כהרגלי בקודש ממליץ על האמריקאיות,

הרשה לי להסיט את לבך למוסטאנג יבוא אישי, וגם קורבט תוכל לקנות בכסף הזה,

אך לנדון,

הייתי הולך בלב מלא על הקאדילק הבהמתית יש גם את הגירסא החזקה שלה עם המנוע קורב, לדעתי מאוד תתאים לדרישות

בהצלחה

סע בזהירות, ותזהר לא להזניק אליך איזה טיל ירוט שיחשוב שאתה מטוס עויין :p

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אינפיניטי, אינפיניטי, אינפיניטי.

G37 בגרסת הספורט מהירה, נוחה, מהנה לנהיגה, מנוע נפלא, איכותית ואמינה, לא מנקרת עיניים (יחסית לסגמנט), ותוכל לקבל את כל האבזור האפשרי ועדיין לא לעבור בהרבה את ה-400 אש"ח למיטב ידיעתי. אין צורך בגרסת 4X4 שהיא יותר כבדה ושותה (עוד) יותר דלק, ולפי ביקורות פחות מהנה לנהיגה.

אם כבר אינפיניטי למה לא את ה M ? אתה יכול להביא אחת מאובזרת מכל טוב ועוד ישאר לך עודף:wink:

פורסם

לקסוס gs 450h

חפש כתבת וידיאו עליה ב'אוטו'

מנוע V6 שצורך דלק כמעט כמו משפחתית

ביצועים קרובים ל-M5 עם 0-100 בכ-5.5 שניות

הנעה אחורית והתנהגות מעולה

אמינה, שומרת הכי טוב בקטגוריה על המחירון ותשאיר לך הרבה עודף בקניה

פורסם

האודי A7 מדהימה, הקאדילק חיה רעה והוולבו לא בליגה שלהם בכלל. יש לי שכן עו"ד קנה וולבו חדשה (הוא מכור ומחליף אותן אחת בשנייה), אחרי חצי שנה היא נראיית כמו המאזדה של הבן שלו. שום תואר או הדר אין במכונית הזאת. לקאדילק יש תדמית "פרחית" קצת למרות שמדובר במנוע חזק מאוד. אודי זה אודי וה-A7 היא מכונית מדהימה ביופיה וקלאסה ברמה הגבוהה ביותר של מכוניות הסאלון אבל אני אולי משוחד כי אני מאוד אוהב ומתחבר למכוניות של הקונצרן הזה בעיקר בגלל איכות החומרים ורמת ההרכבה שלא תמצאו בשום מכונית אמריקנית. עדין עם הגולף אבל יום יבוא...

פורסם

במקומך הייתי בודק את האופל אינסינייה GTC... ב~350 אלף שקל, היא עונה על כל הדרישות שלך ומשאירה חלק נכבד מהתקציב בכיס (או בכספת. או בבלטות. או בחשבון הבנק).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני כהרגלי בקודש ממליץ על האמריקאיות,

הרשה לי להסיט את לבך למוסטאנג יבוא אישי, וגם קורבט תוכל לקנות בכסף הזה,

אך לנדון,

הייתי הולך בלב מלא על הקאדילק הבהמתית יש גם את הגירסא החזקה שלה עם המנוע קורב, לדעתי מאוד תתאים לדרישות

בהצלחה

סע בזהירות, ותזהר לא להזניק אליך איזה טיל ירוט שיחשוב שאתה מטוס עויין :p

לא רק שאני ממש לא חושב שמוסטנג מתאימה פה מבחינת ההמלצה (עולה חצי מהתקציב, נותנת שמינית מהרכבים שהוזכרו פה מבחינת פאר, איבזור ואיכות פנים) אלא היא בכלל לא יכולה להיכנס לארץ הקודש, איך בדיוק אתה ממליץ על רכב שהוא לא יכול לקנות אני לא מבין.

הקורבט היא רכב ספורט לכל דבר ועניין, רכב מדהים אבל מפה ועד להשוות אותו לA7\CTS אין ממש קשר.

הקאדילק מדהימה, הייתה לי בזמנו היתלבטות קשה בינה לבין הC300 ובסוף פסלתי אותה רק בגלל שאין V8 ומרחב פנים צפוף.

במראה ובהיתנהגות היא לוקחת ובגדול ואם היה אפשר למצוא CTS-V במחיר נורמאלי הייתי שמח להביא אחת לארץ.

ב500K אני בכלל הייתי פוזל לכיוון האינפיניטי FX50S שייתן לך את הטוב מכל העולמות אם אתה לא שולל SUV. (אחח, חלום!)

פורסם

קח סיבוב על האלפא 159 3.2 V6, פינוק, הדר וצליל שאין שני לו.

ועוד יישאר לך יותר מ100K עודף.

אומנם היא יותר צפופה מהמוזכרות בשרשור אבל יש בה משהו אחר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם אודי, תשקול את הS4. היא לא מכונית קטנה, נוחה ואיכותית, פרקטית ונחשבת למוצלחת ביותר מהמשפחה. הA7 זו באמת משחתת מבחינת גודל, והיא גם לא מכונית דינאמית במיוחד לפי מבחנים, אלא סתם עוד אודי אוחזת ו"מתה". כמובן שהS4 תהיה מהירה יותר.

הS4 גם מגיעה עם הS-tronic שבעה הילוכים (DSG על סטרואידים), שזה (מבחינתי) יתרון לעומת אוטומטי רגיל.

אם הצורה של הS4 משעממת אותך, יש גם את הS5 ספורטבק (מסתובבת אחת לבנה ברמת השרון). זו S5 עם ארבע דלתות - תחשוב מרצדס CLS קטנה ואתה בכיוון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

למיטב ידיעתי הA7 עם המנוע 3.0T מגיעה גם היא עם S TRONIC.. :roll:

בכל מקרה, אני ממש לא אהבתי את הA7... לא בעיצוב, לא בנסיעה ולא בנהיגה. ההרגשה היא שמדובר בסה"כ על A6 טיפל'ה מוקשחת עם עיצוב מזעזע מאחורה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה לכל המשיבים:

1. יגואר - מכונית של זקנים ומנקרת עיניים ממש לא מתחבר אליה.

2. אינפינטי - נסעתי על G37 מכונית מדהימה, משתוללת חבל על הזמן. שכחתי ממנה למרות שהיא מזכירה לי את הקדילק בהתנהגות ובצפיפות. נחשוב עליה שוב

3. לקסוס 450h - רכב מבוגר ומפלצתי. ראה BMW סדרה 7.

4. אופל אינסינייה GTC - מאיפה זה? נמכר בארץ? אפשר קישור? לא מצאתי

5. אלפא 159 - בהחלט יצירת אומנות אבל אני ממש חושש להיות הרבה במוסך. מעבר לסביר. (מגזים?)

6. S4, קורבט וכיוצא בזה - מלחיץ אותי רכבים קטנים, נמוכים ומהירים.

אני בחור גבוה קצת 1.85 וקצת צפוף במכוניות הלא מרווחות.

כרגע אבדוק שוב את האינפינטי ואת הקדילאק. ואז נראה

• תוכן חדש...