Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחר אין סוף התלבטויות, לפחות 5 (!) טריידים שפתחתי בפורום רכשתי את הסופרב.

לקחתי אותה לטיול לצפון מראשון עד רביעי ואלה התמונות והתרשמותי הכנה:

1. רכב מדהים מבחינת אבזור ואיכות חומרים. לא נופל מרכבים גרמנים אחרים שעולים פי שלוש וצפונה שנסעתי עליהם באירופה.

2. מנוע + תיבת הילוכים שפשוט מדביקה אותך לכסא! גם בתאוצות ביניים וגם במהירות של 160 קמ"ש שהמנוע לא מזיע בסלד של 2,500.1

3. מרווח פנים - עד שאתה לא יושב מאחורה אתה לא קולט כמה מקום יש לרגלים! יותר אפילו מS80!

מה לא אהבתי:

1. ששמו לי סופר פאל במקום דאבל פאל ולכן אני צריך לחזור למתקין ולשלם עוד כסף

2. הכי מכעיס אותי ששילמתי 4,600 ש"ח תוספת למערכת מולטימדיה שלא קוראת עברית ולבלו-טוס מקורי שעלה 3,500 ש"ח ולא מציג את שמות האנשים בעברית! משום מה אף אחד בסוכנות המרכזית בת"א (איש מכירות אופיר) לא טרח לציין בפניי שאין עברית. על זה אשלח להם מכתב תלונה חריף.

מדהים שרכב כל כך טוב עם כל הרבה פינוק לא זוכה כמעט להכרה וכל זאת במחיר של פחות מ-200,000 ש"ח. אני יכול להגיד בביטחון מלא אין שום רכב מנהלים בקבוצת המחיר הזאת (וגם בקבוצה מעליה) שמתקרב לסופרב (אני יודע שאני משוחד אבל גם בדקתי 10 רכבים אחרים)

נ.ב הדגם שלקחתי 1.8 TSI עם כל התוספות (מושבי עור, סאן-רוף, מערכת מולטימדיה מחליף דיסקים, חנייה אוטומטית וכו...)

תודה לכולם! ועכשיו התמונות!!!

car4.jpg

car2.jpg

car3.jpg

car.jpg

פורסם
גם בתאוצות ביניים וגם במהירות של 160 קמ"ש

תתחדש, אחלה רכב.

אבל תרגע, אל "תקרע" את הרכב לפני שעבר את "תקופת ההרצה" כפי שמופיע בספר הרכב.

פורסם

תתחדש - הגיע הזמן...

לגבי המערכת - מדוע לא שאלת?

הרי זה ברור לחלוטין שאין עברית - כך זה במערכות המקוריות של VAG (כרגע) והבנתי שמנסים למצוא לזה פתרון.

אפשר לחיות עם זה שהתפריטים באנגלית.

ולידיעתך, יש לעשות הרצה לפי הספר - 1000 ק"מ ראשונים בעדינות רבה עד מאוד ואח"כ 500 ק"מ נוספים בצורה מעט פחות עדינה ויותר זריזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תתחדש. בהחלט רכב מרשים ואחלה תמורה למחיר.

זה דיי ידוע שאין עברית בדיבוריות האלה, אל תתעצבן יותר מידי אבל בהחלט תגיד להם שזה לא בסדר.

אני קבוע עם ספר טלפונים באנגלית כבר ממזמן בגלל דברים כאלה :)

היום ראיתי שתי סופרב חדשות חונות אחת ליד השניה ליד איזה בית בשכונה,

נראה כמו ביקור שר ;)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...