Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שרשום בכותרת היתחלתי לבנות באוטו של אבא שלי תיבה לסאב וופר בדופן השמאלית של תא המטען במטרה לחסוך מקום ולמראה אסטטי יותר ! התיכנון כרגע הוא שעל התיבה ישב הסאב והמונו בלוק שכרגע פשוט שוכב לו בתא המטען ואולי גם קבל שעדיין לא חובר ביכלל. התיבה תיבנה בפייברגלס וכמה חלקים מעץ MDF (הטבעת שאליה יתברג הסאב ופלטה למונו בלוק)

בכדי שתבינו יותר על מה אני מדבר אני מעלה תמונה דוגמא:

היה לי פרוייקט קודם (הראשון שלי) שבניתי בנייה מפיברגלס לרמקולים בדלתות הקידמיות ברכב שלי שנמכר לצערי ! למי שלא ראה עדיין ומעוניין הינה קישור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=302384

1-23-06-024.jpg

פורסם

כמה תמונות ראשונות מתחילת הבנייה הכוללים מצב לפני, סידור לפני תחילת העבודה,כיסוי משטח העבודה והדבקת סרט דביק חלק מחובר פלסטי על אזור העבודה + סרט דביק מנייר מלמעלה בכדיי שידבק לנייר עקב ניסיון קודם שלי שהחומר פשוט החליק לי מהאזור שבוא שמתי אותו.

DSCF8751.jpg

DSCF8752.jpg

DSCF8755.jpg

DSCF8756.jpg

DSCF8757.jpg

DSCF8758.jpg

DSCF8759.jpg

DSCF8760.jpg

פורסם

בהצלחה בבניה!

אני לא בטוח שהדבק ששמת על הדופן מתאים לעבודה עם פיבר, הפיבר ידבק אליו ויהיה לך בעיה להוריד אותו.

היתי ממליץ אולי להדביק יריעות של נייר כסף, הפיבר מתנתק ממנו בקלות.

אחרי שאתה מסדר את הצורה הכללית תדאג שתהיה לך גישה להדביק מבפנים עוד כמה שכבות של פיבר(שלא יהיו שברים מהבאסים).

Got To love It

פורסם
בהצלחה בבניה!

אני לא בטוח שהדבק ששמת על הדופן מתאים לעבודה עם פיבר, הפיבר ידבק אליו ויהיה לך בעיה להוריד אותו.

היתי ממליץ אולי להדביק יריעות של נייר כסף, הפיבר מתנתק ממנו בקלות.

אחרי שאתה מסדר את הצורה הכללית תדאג שתהיה לך גישה להדביק מבפנים עוד כמה שכבות של פיבר(שלא יהיו שברים מהבאסים).

תודה לך ! והכן החומר נידבק אליו אך זאת היתה המטרה שלי נכון שקשה עכשיו להוריד אותו אבל גם עם אני לא יוריד אותו אז לא נורא כי גם ככה לא רואים אותו. רשמתי את הסיבה שביגללה שמתי את הסרט הזה ועם תשים לב למטה לא שמתי אותו והכן החומר ירד ממנו בקלות.

פורסם

בבניה כזאת יש הרבה דברים שצריך לקחת בחשבון.

תסתכל הרבה בפורומים על בניות כאלו, שלא תפספס משהו.

שים לב ל"רגל" שיש לדלת התא מטען שהיא נסגרת.

Got To love It

פורסם

כן זה כבר נילכך בחשבון ! תיכננתי את הפרוייקט דיי הרבה זמן ועקבתי אחרי מספר פרוייקטים דומים .

ידוע לך אבל על סיבוכים נוספים שיכולים לצוץ ?! בנתיים אני רק חושב שבישביל להכניס את התיבה כשתהיה גמורה אני יצתרך לפרק את דלת תא המטען :shock: כי אני פשוט לא רואה דרך אחרת

פורסם
אני רק מקווה שאתה לא נוסע ככה עם המונובלוק כשהוא שוכב לך להנאתו מנוילן באמצע הבגז'.. :shock:

בכל מקרה, בהצלחה בפרוייקט! ולא לשכוח להעלות תמונות :arrow:

:oops: למען האמת בידיוק ככה אני נוסע כרגע.

ותודה לך ! אני מקווה שהכל ילך חלק ..

פורסם

כמה שאלות וכמה טיפים:

1. כמה שכבות עשית לחלק האחורי? אני מציע לך לפחות 4 שכבות עבות ולא הייתי מתבייש גם לעשות 7 שכבות.

2. האם מדדת כבר את הנפח של החלק הקיים? כמו שזה נראה יש לך שם איזה 60-70 ליטר למראית עין - תבדוק כמה שוקל ליטר חול ותתחיל למלא את החלק האחורי של התיבה (רק אחרי שעשית לפחות, במינימום של המינימום 4 שכבות) בכדי לדעת כמה נפח פוטנציאלי יש לך שם.

3. איך אתה מתכוון לסגור את התיבה - קיר ישר? תיקח בחשבון את הידית של דלת תא המטען...

להרים טבעת של הסאב על עמודי תמיכה ולמתוח בד? -> אתה יכול בצורה כזו בקלות להתחמק מהאיזור בו ידית הדלת יורדת אבל תיקח בחשבון שאם אתה תצטרך להסיר חלק מעמודי התמיכה - תוודא איך אתה מפנה גישה להסרה שלהם... זה קצת טריקי אבל חשיבה יצירתית ואתה מסודר...

4. האם אתה יודע בכלל מה הנתונים של הסאב שלך ולכמה נפח הוא באמת זקוק? -> אולי יהיה לך שם מספיק מקום גם להתקנת אחד המגברים... חוסך מקום.

זה מה שעולה לי בראש כרגע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עבודה בנתיים יפה, מחכה להמשך.

מחזק לגבי הצורך ב-ה-ר-ב-ה שכבות, אם יש לך אפשרות לעבוד עם ואקום אפילו עדיף.

מתחדשת*

פורסם

קודם כל תודה על התמיכה ועל העזרה !

lanosforce

1. כרגע אני עומד על משו כמו 2 שכבות אני משער אבל עכשיו כשהחלק האחורי בחוץ והרבה יותר קל לי לעבוד איתו אני יוסיף עוד כמה שכבות נוספות כפי שאתה מציע . ראיתי ספריי זפת בחניות וחשבתי אולי לצפות את החלק הפנימי של התיבה בזה מה אתה אומר בקשר לרעיון הזה (בסיגנון של חומר בידוד כמו דיינמייט) ? זה אמור לספק אטימה נוספת, או שזה יפגע לי בצליל או משו כזה ?

2. לגבי הנפח הקיים או ביכלל אני לא יודע עם אני צריך לדעוג לזה כל כך משום שלא מצעתי שום מידע על הסאב הזה ! שזה גם עונה על "4" והתכנון המקורי הוא בהחלט לחבר את המגבר על התיבה. אבל רק בישביל הסקרנות אני ימדוד אותה כשתהיה מוכנה! או שאולי אני ישקול להחליף סאב ולהשקיע בבנייה הזאת קצת יותר.

3. לגבי הסגירה שלה אני ללא ספק ילך על מתיחת בד למראה יפה יותר וכך גם יהיה לי יותר קל לפתור את הבעיה של הידית !

4. ידוע לך אולי על איזה שהן מברשות מיוחדות בישביל לעבוד עם הפוליאסטר? כי הלכו לי כבר 5 רק על החלק האחורי וחבל, אפילו שקיבלתי אותן במתנה!

5. כרגע עם שום דבר לא ישתנה אני מתכנן לעשות את התיבה עם "פורת" והבנתי שזה חשוב המיקום שלו ומתוך התמונה שצירפתי איפה ניראה לך הכי טוב למקם אותו? "פורט" מס' 2 לא רלוונטי ביגלל הידית לא ראיתי את זה לפני כן

[.jpg

• תוכן חדש...