Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alpine IVA-W520R + PXA-H700/701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו מה נסגר עם אלפיין? עדכנו את יחידת ה-Mobile Media Station שלהם, סוף סוף עברית נתמכת אבל פתאום שכחו S/PDIF? אני מסתכל במדריך (עמוד 81), יש AI-NET אבל אין Fiber

בסכמה של איך לחבר מעבד אודיו (עמוד 83) הם מראים שהכבל האופטי מגיע מתוך נגן DVD שנמכר בנפרד.. למה לאזעזל שבן אדם יקנה עוד נגן DVD אם כבר יש לו אחד בילט אין ב HU? זה אני שלא מבין נכון או שמשהו עובר על החברה שם?

פורסם

אני אוהב את אלפיין כחברת אודיו לרכב אבל הם ידועים בקטע של מכירת רדיו דיסקים ודאבל דינים ריקים וכל דבר חייבים מתאם

פורסם
הקישור שלך מוביל למדריך של 505 (שיש לו יציאה אופטית)..

אבל כן, WTF הם חשבו לעצמם ?

צודק איש, שמתי את הלינק הלא נכון בטעות כי הסתכלתי גם על ה 505. הנה הלינק ל-520R וכמוך אני לא מבין למה מצד אחד לעדכן מכשיר ובמקביל לגרוע ממנו דברים חשובים. לא סגור עכשיו מה לעשות, חשבתי שה-520 יהיה אופציה טובה...

פורסם
אני אוהב את אלפיין כחברת אודיו לרכב אבל הם ידועים בקטע של מכירת רדיו דיסקים ודאבל דינים ריקים וכל דבר חייבים מתאם

זה נכון בדגמי ה Mobile Media Station אבל יש גם סדרה בה כמעט הכל כלול (כולל NAVI, Bluetooth, IPOD וכו') רק היא מאוד יקרה ולא מתאימה בעליל לארץ (בגלל תכנת ומפות ה-GPS כמו חוסר תמיכה בעברית).

הכי מבאס שבמקרה הזה גם מתאם אין, לא שווה לחבר אותו למעבד צליל.

פורסם
לא היתי קונה H701. יצאה פרוססור חדש H800, אשר מאפשר כיול אוטומטי וגם ניתן לשליטה על ידי HU W520R.

בניגוד ל 701/700, השליטה ממכשירי מולטימדיה של אלפיין על ה 800 היא מינימלית - ווליום, פריסט'ים ובאלאנס . לא יותר מזה. כל שאר השליטה נעשית מחיבור למחשב או מהשלט שליטה שהוא יחידה נפרדת.

פורסם
בניגוד ל 701/700, השליטה ממכשירי מולטימדיה של אלפיין על ה 800 היא מינימלית - ווליום, פריסט'ים ובאלאנס . לא יותר מזה. כל שאר השליטה נעשית מחיבור למחשב או מהשלט שליטה שהוא יחידה נפרדת.

תומר, מה אתה צריך לכוון מערכת כל שניה? כיול אוטומטי ואולי פעם בכמה זמן עוד כוון עדין. למי יש כוח לבשת חודשים על כוון?

פורסם
לא היתי קונה H701. יצאה פרוססור חדש H800, אשר מאפשר כיול אוטומטי וגם ניתן לשליטה על ידי HU W520R.

רק הבהרתי שלא כך הדברים..

לא לכולם יש מחשב ברכב שאפשר לכוון איתו את ה H800.

פורסם

מה בעיה לרדת לרכב עם מחשב נייד פשוט ביותר... אני מוכן להשקיע עוד 1500 ש"ח על מחשב נייד רק שלא לשבת חודשים על כוונים.

נטו לשמוע ולהנות.

במקום זמן הזה היתי יושב בבית עם אותו מחשב נייד ב-1500 ש"ח ומתכתב עם חברים בפורום :lol:

פורסם

אני דווקא חושב שהיכולת לכוון On-the-go היא ערך מוסף. לא פעם קרה לי שרציתי "לנסות" משהו שונה אחרי ששמעתי איזה שיר פתאום ואם צריך כל פעם להוציא ולחבר לפטופ בשביל שינוי קטן זה לדעתי לא אידיאלי. לא אומר שזה שובר עסקה אבל זה כן קצת מבאס... בכל אופן לא נוגע ב H800 עד שהוא לא יעבור כמה עדכוני גרסא.

אבל הבעייה האמיתית היא לא הפרוססור אלא הפאקינג 520 ש"שכחו" לשים בו SPDIF. מתסכל...

פורסם

אני חושב שכאשר הבמה מכוונת כמו שצריך לא צריך שינוי בכלל. עם Record producer עורך מנגינות/שירים הוא עורך לפי האוזן שלו, ולא לפי המערכת שיש ברכב של שמוליק.

אני אישית רוצה לשמוע מנגינה/שיר כמו שRecord producer ערך אותה והוצאי לאור ולא לפי עיוותי המערכת.

לגבי גירסאות, אני לא חושב שיש בעיה עם גירסה. אם מישוה הפליץ שמוע כזאת או אחרת זה לא אומר שיש בעיה ודאית. בנוסף, על העניין של שמוע, לדעתי זה אחד הטריקים של מתחרים ואנשי בעלי עניין, אז לא היתי ממהר עם מסקנה.

בכול זאת, אני מחכה לתשובה מבית ALPINE לגבי העניין הזה. עדכוני בדרך.

פורסם

אני לא טוען שבוודאות קנייה של המכשיר מלווה בבעיות אצל כל משתמש אבל הטרד שלהם לא נראה כמו הפצת שמועות. יצא לך לקרוא אותו? הרבה אנשים מדווחים בעיות זהות. דבר כזה בד"כ מתאר בעייה אמיתית ולמען האמת זה לא משהו חדש במעבדי אודיו לרכב, זה קורה הרבה שהגרסאות הראשונות של דגם הן בעייתיות וצריך לחכות שהיצרן יפתור אותם. עכשיו אחרי שסיימנו אם זה אני עדיין מאמין שזה כנראה מוצר מאוד חזק והגיוני מאוד שאלפיין במידה וקיימת בעייה אמיתית יסכימו לפתור לך אותה כחלק מהאחריות.

• תוכן חדש...