Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

ביקורת נוקבת שקיבלתי לאחרונה בה"פ (ועל כך תודה למבקר) הפנתה את תשומת לבי לכך שדבריי בפורום מתפרשים לפעמים בצורה שלא התכוונתי, מה שגורם לתדמית שלילית, משאיר רושם לא טוב ואולי אף פוגע באנשים מסויימים שלא במזיד. חשבתי מה אפשר לעשות ע"מ שמקרים כאלה לא יחזרו על עצמם, והגעתי למסקנה שמנגנון רייטינג הוא אחת הדרכים לפתרון הבעיה.

הרעיון הזה יכול לנוע בשני מסלולים - רייטינג של משתמש או של הודעה ספציפית. כפי שאני רואה זאת, המסלולים יכולים להתקיים במקביל או בתלות אחד בשני.

במסלול הראשון, אם אמרתי משהו שהרבה אנשים הסכימו לו, במקום לכתוב עוד 4 הודעות "+1" או "כל מילה בסלע", אפשר פשוט ללחוץ על כפתור, בדומה ל"לייק" ברשתות החברתיות או במערכות הטוקבקים של אתרי החדשות. באותה מידה, אפשר לעשות "דיסלייק" מבלי להיכנס לדיונים מיותרים, מה שיגרום לי להסס בפעם הבאה שארצה לכתוב דברים בסגנון הזה.

במסלול השני ניתן לדרג כמה המשתמש אמין או עוזר לאחרים, ובכך לסנן את הטרולים וZייני השכל מאנשים שבאמת מנסים לתת עצה או להביע דעה. במצב כזה, אם אני שואל שאלה או מתייעץ, אוכל לדעת על מי מהמגיבים אפשר לסמוך פחות ועל מי יותר. כך גם אנשים עם מעט הודעות ורייטינג גבוה יוכלו לקבל אוזן קשבת משלב מוקדם ולא יצטרכו להוכיח את עצמם ולהציג פז"מ בשביל שיתייחסו אליהם ברצינות.

אינני יודע במה זה כרוך מבחינה טכנית, אבל נראה לי שזאת התפתחות טבעית בשביל פורום בסד"ג שלנו. אני כותב את הדברים כאן ומקווה שהנושא לא יקבר בתמיכה הטכנית, כך שנוכל לשמוע את דעתם של חברים נוספים בעניין. אשמח לתגובות מכל הסוגים, ובסופו של דבר, גם להתייחסות מצד ההנהלה.

בברכה.

פורסם

אם הייתי במערכות מידע של הפורום - הייתי אומר : וואהו! רעיון מצויין!

אבל אז היה מישהו מביט על הניתוח והאיפיון שמצריכים טיפול בהרבה נושאים, רואה שצריך לממן כמה חודשי עבודת ישום, עיצוב, טיפול במאגר המידע - ומבקש תקציב כמו של ש"ס.

בינתיים 1+ קונבנציונלי. ועוד אחד על הטיפים לברצלונה - עזרת הרבה !

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

שדבריי בפורום מתפרשים לפעמים בצורה שלא התכוונתי, מה שגורם לתדמית שלילית, משאיר רושם לא טוב ואולי אף פוגע באנשים מסויימים שלא במזיד.

אין לך שום תדמית שלילית, פשוט אתה כותב מה שאתה חושב, בלי לדפוק חשבון לאף אחד, בלי להיות politically correct.

לגבי הרעיון - לדעתי רעיון מצויין, רק שזה לא ממש רעיון שלך, זה מיושם בחלק מהפורומים בחו"ל.

פורסם

אפשר להשתמש במנגנון דומה למנגנון שנהוג בפורומים להורדות. כאשר אומרים תודה למישהו נרשם בהודעה המקורית גם מי אמר תודה (Thanked by: x y z), לכל משתמש מוצגות גם כמות התודות שקיבל.

אני תמיד בעד ביקורת בונה, פחות ויכוחים ועזרה הדדית במקום ירידות והשמצות, ולכן חושב שהרעיון מצויין מכיוון שהוא יעודד דברים חיוביים אלו. מקווה שהוא אפשרי מבחינה טכנית.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
שלומות,

ביקורת נוקבת שקיבלתי לאחרונה בה"פ (ועל כך תודה למבקר) הפנתה את תשומת לבי לכך שדבריי בפורום מתפרשים לפעמים בצורה שלא התכוונתי, מה שגורם לתדמית שלילית, משאיר רושם לא טוב ואולי אף פוגע באנשים מסויימים שלא במזיד. חשבתי מה אפשר לעשות ע"מ שמקרים כאלה לא יחזרו על עצמם, והגעתי למסקנה שמנגנון רייטינג הוא אחת הדרכים לפתרון הבעיה.

לא נראה לי שיש לך תדמית שלילית ההיפך הוא הנכון לכן הסר דאגה מליבך.

פה זה פורום של גברים אמיתיים ששולפים אבנים מהכליות או מדרכי השתן בנשיפה ללא ניתוח ! :roll:

איזה כייף לי :)

פורסם

רעיון מעולה, אבל אני מסכים עם BUKI. אין סיבה שתשתנה או שתגיב אחרת ממה שאתה חושב ואפילו בצורה מועדנת.

נכון, לפעמים לא כיף לשמוע דעה סותרת או את האמת בפנים אבל כל אחד צריך להבין שזו מערכת פתוחה וכל הודעה שלך מתייצבת אל מול מאות דעות אחרות, ואי אפשר לרצות את כולם.

אולי אם תקרא את ההודעה שוב לפני שאתה שולח- כחלק מבדיקת איות וסדר את נוסח ההודעה בכדי שבטעות לא לפגוע באף אחד בצורת העברת המסרים (פוגעני/אישי/שימוש בצרופי לשון הנתפסים כקללה כמו טמבל או מפגר).

למרות, שאי אפשר להתאים את עצמך לכל אחד, אחד יכול לפרש את הנאמר כפוגע והשני לא יבין מה פוגע במה שנכתב. הכל עניין של תפיסה.

ומי שיש לו בעיה עם הכתוב, ומרגיש שהעניין הופך לאישי או מוגזם תמיד אפשר לפנות בה"פ ולבדוק את הנושא לעומק וכמובן משם לכפתור ה"עריכה" במידת הצורך כמובן.

פורסם
זה לא ממש רעיון שלך, זה מיושם בחלק מהפורומים בחו"ל.

חלילה, ברור שהדבר קיים בפורומים אחרים, הרעיון שלי הוא רק לייבא אותו לקארזפורום. מצטער אם הובן אחרת.

(אתה רואה, לזה בדיוק התכוונתי! פאק, מה נהיה עם העברית שלי, כולה שלוש שנים בחו"ל ואני כבר לא מצליח להסביר את עצמי...) :loco:

פורסם

לדעתי מהות הדברים הכתובים הוא החשובה , ואת סגנון הכתיבה ( התבטאות ) פשוט כולם יכולים להחליק קצת בפינות ..

אני קורא את המידע , מתעצבן לפעמים מסגנון הכתיבה התוקפני - אבל את המידע אוסף .

כך ש לייק או לא , ומספר ההודעות לא הוא אשר יקבע לי את ההתרשמות מהתוכן .

דבר נוסף - כאשר יש הודעה חריגה - אפשר להכנס לפרופיל המשתמש , לראות הודעות קודמות , ואם יש משהו בדבריו הקודמים כנראה יש כאן עניין .

נ.ב - השימוש בהודעות הפרטיות באמצע דיון הוא חשוב , ואני משתמש בכך , כדי להעיר ולאסוף מידע נוסף בתאום עם משתתפים אחרים בדיון .

לדעתי - כדאי להשאיר את הנושא כך , והאבולוציה תקבע את החשיבות , רציני , יהיה דיון , ואם לא מעבירים .

רק חסר שאנשים ינסו לאסוף הודעות רבות למספר מונה ההודעות כדי להשמע רציניים , ויכתבו סתם ..

ואפשר לדעתי לכתוב מידע לא מלא - כי אולי אלו שאלות או דעות שאחרים חושבים , ובדיון אפשר לתת להם כיוון יותר נכון .

אבל לא בדעות מוצקות ובזלזול , לדעת לסייג - או לכתוב לדעתי כמידע חלקי וכו' .

אני מאמין שכולם חוטאים מידי פעם בסגנון הודעה אשר לא בדיוק אליה התכוון המשורר , אבל זה חלק מהמשחק , אנו אנושיים .

ומשחקי וניתוחי חברה מוכיחים זאת , כי צורת העברת מידע בחברות מסוימות שונה מחברה לחברה .

הן כמדינות והן בחברות גדולות , צבא מוסכים ואפילו במסעדות וכו' , ובמיוחד בין המינים .

אז זה קורה , ומקסימום , אפשר לבקש בהודעה חריגה ממנהל - לתקן הודעה , או להוסיף הבהרה .

וכן - יש שם עם מי לדבר , גם כש שמר לא בסביבה .icon_lol.gif

ו Derish - שוב תודה

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

+1 לדעתי יוסיף.

אם אפשר להתעלק ולהציע עוד רעיון שדיי מציק לי בפורום.

קורה שאני מגיב בכמה דיונים , ונפתחים פה המון דיונים , ולפעמים אני צריך לחפש את התגובה אחרונה שכתבתי ולהמשיך לקרוא משם , לדעתי זה יהיה מאוד חיוני (וזה אפשרי , יש את זה בפורומים של גיימר) , שיהיה כפתור הודעה אחרונה ליד המספור של דפי הדיון שכשאתה לוחץ עליו אתה נלקח ישירות לתגובה האחרונה שלך במידה ויש באותו דיון.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני בהחלט מקווה שאתה אוהב אותו באחת התנוחות שסיפרת עליהן בשרשור הפין של מרק10, כדי שהוא יחזור לעוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

במסלול הראשון, אם אמרתי משהו שהרבה אנשים הסכימו לו, במקום לכתוב עוד 4 הודעות "+1" או "כל מילה בסלע", אפשר פשוט ללחוץ על כפתור, בדומה ל"לייק" ברשתות החברתיות או במערכות הטוקבקים של אתרי החדשות. באותה מידה, אפשר לעשות "דיסלייק" מבלי להיכנס לדיונים מיותרים, מה שיגרום לי להסס בפעם הבאה שארצה לכתוב דברים בסגנון הזה.

במסלול השני ניתן לדרג כמה המשתמש אמין או עוזר לאחרים, ובכך לסנן את הטרולים וZייני השכל מאנשים שבאמת מנסים לתת עצה או להביע דעה. במצב כזה, אם אני שואל שאלה או מתייעץ, אוכל לדעת על מי מהמגיבים אפשר לסמוך פחות ועל מי יותר. כך גם אנשים עם מעט הודעות ורייטינג גבוה יוכלו לקבל אוזן קשבת משלב מוקדם ולא יצטרכו להוכיח את עצמם ולהציג פז"מ בשביל שיתייחסו אליהם ברצינות.

.

יש מסלול לחיילים\סטודנטים ?

:wink:

יכול להיות רעיון לא רע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

1 לרעיון של ה"לייק/דיסלייק".

גם הרעיון השני נשמע לא רע, אם הוא יצלח ביישום שלו - אני אשמח.

+1 לדעתי יוסיף.

קורה שאני מגיב בכמה דיונים , ונפתחים פה המון דיונים , ולפעמים אני צריך לחפש את התגובה אחרונה שכתבתי ולהמשיך לקרוא משם , לדעתי זה יהיה מאוד חיוני (וזה אפשרי , יש את זה בפורומים של גיימר) , שיהיה כפתור הודעה אחרונה ליד המספור של דפי הדיון שכשאתה לוחץ עליו אתה נלקח ישירות לתגובה האחרונה שלך במידה ויש באותו דיון.

יש כפתור כזה מאז ומתמיד (לפחות מאז שאני בפורום), מסומן בעיגול שחור:

1.JPG

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

יש מנגנון של רייטינג גם להודעות וגם למשתמשים, פשוט לא חשבנו לנכון להפעיל אותו עד עכשיו מכל מיני סיבות.

בעידכון הקרוב של האתר נחשוב עליו שוב.

• תוכן חדש...