Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט-אודי A6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה עד עכשיו נהגתי על מאזדה ספיריט מנוע 2000 שנת 2007 היה לי פה משתמש בשם ITAI אולי את זוכרים

החלטתי לשדרג [את ה]מאזדה לגולף והחלטתי לרדת מהעניין כי זה מתחלק ביני לבין אחותי בסופו של דבר.

החלטתי לקחת את מה שחסכתי בכוחות עצמת 35 אלף שקל, ולהביא אוטו שכבר ספג תירידת ערך שלו אוטו שיפנק אותי.

אני מתלבט בין הA6 2800 שנת 2001

לבין הS80 2800T דגם T6 שנת 2001 גם

אני רוצה לדעת אם 200 אלף קילומטר לרכב הזה זה המון.

מה אתם חושבים עליו, כמה ביטוח יעלה לי?

תודה מראש

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני מתלבט בנושא הזה..מתעניין באאודי A4 ידנית (ומגלה שפשוט אי אפשר למצוא את זה) משנת 2002 או 2003.

אם לא, אז A6 מאותן השנים אבל אוטומטית...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכוונה גם ל A4 שאני מתעניין בה?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

קראתי את כל השרשור שם ולמען האמת ירדתי מהעניין לגמרי,המחירים שלם הרקיעו שחקים.

יש לי תכסף ואני לא מוכן להשקיע סכומים כאלה בשום מצב שבעולם.

מה לגבי אודי A3 1800 סטנדרטית ?אותו סיפור?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אני לא בר סמכא ברכבים אלה אך במקרה של ה A4:

-בדוק עם "מוסך רון" עלות טיפולים ואחזקה.

-בדוק עם עצמך לאחר קריאת השירשור אם אתה יכול ומוכן לעמוד בעלויות הכוללות (טיפולים, אחזקה, דלק, ביטוחים וכו')

פורסם

רק שאלה קטנה שפונה לכל חברי הפורום,אני לא כל כך מבין בכל עניין המכוניות אבל בחור עם A3 שלא מוכן להתחייב על גיר ומנוע כי האוטו לפי דבריו שנת 2002,ללכת על זה או להתרחק?

ואמר בתחילת השיחה שהוחלף גיר , והאוטו רק 99 אלף קילומטר

פורסם

למה שיתחייב על משהו? הוא סוחר?

מוכר פרטי לא צריך להתחייב על שום דבר (מלבד לתת גילוי נאות על ההיסטוריה של הרכב) - אתה מוזמן לקחת את הרכב לבדיקה.

פורסם
למה שיתחייב על משהו? הוא סוחר?

מוכר פרטי לא צריך להתחייב על שום דבר (מלבד לתת גילוי נאות על ההיסטוריה של הרכב) - אתה מוזמן לקחת את הרכב לבדיקה.

וזה שהוחלף גיר אחרי 99 אלף קילומטר לא אומר משו?ואם הוחלף למה לא להתחייב?נדלקתי על האוטו מאוד קילמוטרז' נמוך יד שנייה אבל הוא נשמע קצת רמאי

פורסם

ולמה לא?

יד ראשונה אמור לדעת על הרכב שלו.

הידיים הבאות ביצעו בדיקה לפני הרכישה ואמורים לדעת על הרכב שלהם.

לדעתי, שום בעל רכב ממוצע לא יפספס דברים כגון תאונות בעבר, תה"ל קופצת או מנוע אוכל שמן. מי שאינו מוכן להתחייב על יושרו לפני הבדיקה הוא לא מישהו שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים.

עריכה:

קילמוטרז' נמוך זה נחמד אך אל תשכח כי הרכב כבר בן 10+, לאחר 10 שנים מופיעות תקלות הקשורות להזדקנות (ראדיטורים נגמרים, פלסטיקים מתייבשים וכו') ולא רק להתבלות כתוצאה מקילמוטרז'. חוץ מזה לפי מה שאתה מתאר, אם הוא לא מוכן להתחייב אז שילך ויחפש לו פראייר שיסכים.

פורסם

מזה להתחייב על האוטו?

הוא צריך להתחייב על בעיות חמורות במנוע+גיר+שילדה.

אם הוא לא מוכן להתחייב שאין מכות בשלדת הרכב או אין בעיה רצינית במנוע או הגיר זה אומר הרבה.

לפי דעתי זה אומר שיש בעיה, ותמיד אנשים מספרים סיפורים שהכל טוב עד שזה מגיע לכיס שלהם עד שהם צריכים להתחייב שבבדיקה לא יופיעו דברים חמורים.

אני הייתי (וכך עשיתי הרבה פעמיים) ממשיך הלאה.

טסלה 3 2022

פורסם

בולשיט (בעבורכם - גללי שור)

מעולם לא התחייבתי, לא מוכן להתחייב ומי שדורש התחייבות מוזמן מבחינתי לעבור למוכר הרכב הבא.

תמיד מכרתי מכוניות שמורות בפאנטיות מיד 1 מטופלות כסדרן. לפני בדיקה מבקרים במוסך המטפל כדי שהקונה ייקבל את ההסטוריה של הרכב, בתום הבדיקה הקונה מחליט אם לרכוש את הרכב במחיר שקבענו או לוותר.

תמיד רכשו ממני את הרכב, תמיד יצאו בדיקות מעולות - ועדיין אני לא מוכן להתחייב על דבר, אז זה אומר שאני רמאי? :shock:

פורסם
מזה להתחייב על האוטו?

הוא צריך להתחייב על בעיות חמורות במנוע+גיר+שילדה.

המוכר לא חייב לך שום התחייבות. במיוחד לא עם המכונים שלנו, שגם אם תכניס רכב בן שנה (!!) שבקושי ראה את הכביש הבדיקה שתקבל תכלול רשימה של כסטוחים שלא נגמרת גם אם ממש תתאמץ לקרוא עד סופה.

ואחרי זה לך תתווכח עם הקונה ש"רעש תזמון שסתומים" זה לא בעיה שעליה אתה צריך לשלם עכשיו על הבדיקה.

אני הייתי (וכך עשיתי הרבה פעמיים) ממשיך הלאה.

יופי. חסכת להרבה מאוד אנשים כאב ראש מיותר.

פורסם

אתם גולשים פה לקיצוניות.

אף אחד לא מדבר על כך שיתגלה "רעש תזמון שסתומים" או "נקישה במעבר הילוכים", זה הכסת"ח הקלאסי של כל מכוני הבדיקה. אני מדבר על כך שהמוכר צריך לידע אותך על מה שהוא יודע לפני שאתה מבזבז 500+ ש"ח על בדיקה.

לא מדובר כאן על ידע מקצועי פרופר של המוכר ("שמע, הזמן לנעילת ממיר מומנט בתה"ל לאחר התנעה קצר מהסטנדרט, תצטרך לבדוק את ראדיטור הקירור של הנוזל ההידראולי") אלא על הדברים היודועים לו מראש. נכנסו בו והוחלפה דלת? שיספר, לא נראה לי הוגן שאבזבז את עלות הבדיקה כדי לקבל תשובה של "פגיעת שלדה, משקוף דלת מתוקן". המנוע שותה שמן כמו דלק? שיספר, הרי בבדיקה יכתב משהו כגון "נזילת שמן/אכילת שמן".

וכי למה שאני אבזבז כסף אם המוכר יכול לחסוך לי אותו? אם לא ממש איכפת לו ממני, מכספי ומזמני אז גם לי לא ממש איכפת ממנו, אדרוש שיתחייב על תוצאות הבדיקה כך שהפשלות יהיו על חשבונו.

• תוכן חדש...