Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום נזכרתי ביום שהוצאתי את הלאון שלי מהחברה, תמיד אמרתם לצ'מפיון יש חר* של יחס אבל היחס שאני קיבלתי היה שונה לגמרי מהתיאור שלכם.

אז ככה:

ניגשתי לצ'מפיון מוטורס בבני ברק, קיבלו את פניי ואת פני הוריי בשלום ושאלו אם אנחנו רוצים לשתות משהו חם והניחו לנו בפינת הממתנה עד להגעת הרכב.

הרכב הגיע אחרי השטיפה, בדיקה מסביב לרכב שלי ושל אבי, עוד סיבוב אחד, מעולה.

כניסה לפנים הרכב, הסברה קצרה של אחד העובדים שם איך לתפעל את הרכב, הפנמתי תודה.

בדיקה של הרכב מבפנים, מסתכל על המושבים, אין בד קרוע, האלה בודק פה ובודק שם, הופ מצאתי מלמצת רוורס לא תקינה,

הרכב נלקח לרדיו מילאנו וחזר כעבור חצי שעה+-.

עוד סיבוב קצר מסביב לרכב, עכשיו תור אבי סיבוב קצר מסביב לרכב ושלום לך בועה קטנה שבקושי ראו אותה בדלת האחורית, נראית כמו פתיחת דלת קטנה וממש טרייה מרדיו מילאנו באהבה, כמובן שישר הם הבינו את הבעיה והציעו טיפול חינם, אבי התעקש לקבל עוד אחד ובלי דיבורים מיותרים קיבלנו שתי טיפולים חינם על נגיעה שלא יודע איך אבי קלט, יצאנו מרוצים ונסענו לשלום.

מה שאני בא להגיד כאן

:זה לא שאני מרוצה מזה שצ'מפיון מסרו לי רכב עם נגיעה ממש ממש ממש קטנה [ואני לא יחמיא להם סתם]

אני פשוט אומר שהם לא כאלה גרועים כמו שהוצאתם אותם , הם כן באו לקראתנו ולא ניסו לחמוק.

אני מקווה שיגיבו כך גם בבעיות שיהיו בעתיד.

מצטער על החפירה הזאת :twisted:

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

גם איתי הם יצאו בסדר גמור כשהגעתי אליהם לרכוש את הסיאט איביזה SC הם אמרו שנגמר המבצע והם מצטערים, נרשמתי לרשימת המתנה לאחד יומיים התקשרה נציגת שרות בשם אורטל ואמרה שמישהו ביטל הזמנה לסיאט איביזה לבנה, האוטו הגיע לאחר 6 ימים, אבי עשה סיבוב שביב האוטו לראות שהכל תקין והכל באמת היה תקין נסע הביתה מרוצה עד השמיים!!!

יומיים אחר כך אני הגעתי מהצבא, ישר סיבוב סביב האוטו הכל נראה תקין חוץ מהגאנטים! קיבלנו גאנט מגנזיום שהוא 5 צלעות כמו באיביזה TSI ולא כמו בדגמי SC ( לדעתי הגאנט שקיבלנו יותר יפה ) אבל עדיין הפריע לי הגאנט, ירדנו לסוכנות והפנו אותנו לאדם בשם שימי שהוא בכיר בחברה הוא היה נחמד מאוד כשהסברתי לו את הבעיה, הוא אמר שאני צודק ואין ספק בכלל, הציע להביא את הרכב ולקבל את הגאנט של ה SC, או טיפול חינם או מערכת מולטימדיה של סיאט ב50 אחוז הנחה וההתקנה עליהם.

השרות היה מעולב אין לי מושג מה התלונות של אנשים אחרים, דרך אגב מדובר על הסוכנות בעיר בחיפה

פורסם

רשמת שמדובר בחוות דעת על צמפיון מוטורוס. לא על שירות לאחר קנייה במקרה של בעיה.

שניכם קיבלתם רכב שלא תאם הגדרות של רכב חדש או הגדרות חברה.

הבחור עם הגאנטים הלא נכונים, הבעיה שלך גדולה יותר, אתה קיבלת מודל 2010 ולא 2011. מה שאומר שיש עוד שוני מעבר לגלגלים.

בקיצור, נתנו טיפול ושתקתם.

לי היה מקרה דומה, רק שאני לא הסתפקתי רק בטיפולים.

להגיד שזה חוות דעת טובה על צמפיון? שהם מוכרים רכבים לא מתאימים ו/או פגומים? אממ..

פורסם

הם בד"כ נותנים תמיד טיפול ראשון בחינם (טיפול קטן). ככה ששני טיפולים זה נחמד, אבל השני בטח גם "טיפול קטן".

ידוע לי אישית על כמה מקרים שמכרו רכבים מדגם ישן יותר (דגם של 2010 תחת מעטה של 2011) ורכבים שהיו בתצוגה עם מספר שריטות רציניות שלא תוקנו בעת מכירה (בתקווה שהלקוח לא ישים לב). צ'מפיון לא השטן בהתגלמותו, אבל יש להם הרבה להשתפר.

אגב, אני לא יודע לגבי מחוייבות שלהם לתקן שריטות או מכות ממש קטנות, אבל בכל אופן הוא לא היה יכול לסרב לקבל את הרכב בגלל שריטה קטנה. זה תלוי בגודל ובאופי של השריטה ובאחוזי ירידת ערך.

פורסם
שילמתם במיטב כספכם וקיבלתם מוצר פגום.

נתנו פיצוי, שתקתם.

מה אני אמור להסיק מזה לגבי איכות הרכבים שמוכר היבואן הנ"ל?

לא רואה בזה מוצר פגום, בדיוק להפך.

קיבלתי גאנטים של רכב יוקרתי יותר, ההצעה הראשונה שחהם הייתה להחליף לגאנט הסטנדרטי.

בנוסף קיבלנו טיפול ראשון מתנה

פורסם

חכו עד שיהיה לכם בעיה באוטו, אז נראה את השירות

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
שילמתם במיטב כספכם וקיבלתם מוצר פגום.

נתנו פיצוי, שתקתם.

מה אני אמור להסיק מזה לגבי איכות הרכבים שמוכר היבואן הנ"ל?

אלוהים עוד טרם ברא רכב חדש ללא רג'קטים, ללא קשר לפירמה או יבואן כאלה ואחרים. 2 טיפולים על פתיחת דלת? זה אכן לארג', כל הכבוד ליבואן.

פורסם

יסלחו לי כל בעלי הVAGיות, אבל מישהו פה רואה מותג או אפילו יבואן שמייצג חופן מותגים אחר שמגיעים אפילו לקרסוליים של צ'מפיון מבחינת כמות תלונות?

ברור שזו סטטיסטיקה שגויה כי הרוב המוחלט פה הם נהגי VAGיות ואף אחד לא יכנס לפה לספר על המאזדה ליסינג שקיבל עם שריטה בדלת.

אבל מאיר, סמל"ת, כהן מוטורס, כלמוביל, לובינסקי, טלקאר. רק מספר שמות שלא שמעתי עליהם די הרבה זמן משהו שלילי. בלי לבדוק אני בטוח שאין על ששת היבואנים האלו ביחד בחודש האחרון את אותה כמות התלונות שיש רק על צ'מפיון. והם מכרו פי כמה וכמה רכבים באותו פרק זמן.

מצד שני, כמה חבל שאף אחד מהם לא מייבא "רכבים צעירים" כמו שיש רק בVAG.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בקשר למה שכתבת, רוב האנשים שיש להם איזו זיקה לרכב שלא רוצים ללכת עם הזרם של היפניות/קוריאניות או הפחנועים הקטנים והצנומים ,פונים לרכב של אחת מהחברות שצ'מפיון מייצגת , במקרה גם רוב האנשים בפורום הם כאלה ולא נהגי קורולה או יונדאי כאלה ואחרות לכן רוב הסיכויים שתשמע על שירות גרוע במינון גבוה יותר ועל תקלות באופן כללי.

פעם הפורום הזה היה מרוצף בצרפתיות ואז שמענו על לובינסקי וקרסו מבוקר ועד ערב.

אני אישית חושב שתמיד יש מקרים רעים ומקרים טובים ואני חושב שכל היבואנים לוקים בשירות שלהם ,מגדול עד קטן, מנציג גרמניות עד נציג יפניות.

והנה סיפור טרי מהיום (יוניון מוטורס) :

אבא שלי קיבל השבוע רכב חדש מטויוטה עם שריטה על הכנף.

הפתרון היחיד שהוצע לו זה צבע כללי לכל הכנף . נשמע לכם הגיוני ?

הוא לא רצה להתווכח איתם וביקש ממני לרדת מזה אז עזבתי את העניין. בסופו של דבר זה נסגר בתיקון מכחול מכוער.

בשלב השני הובטחה לו העברת מכשיר טלפון מהרכב הקודם בחינם במעמד הרכישה.

בפועל : חייבו אותו לקנות מהם אנטנה חדשה במחיר מופקע (למרות שנתתי לו אנטנה חדשה בשקית להתקין ברכב) ולשלם על כרית לטלפון סכום של 500 ש"ח אחרת לא מוכנים להתקין.

רכב כ"כ יקר (אוונסיס עם תוספות) וסיפתח כזה זה פשוט מעליב.

שכחתי לציין שבמעמד המסירה ליקקו לו , פינקו אותו, צילמו אותו עם הרכב ותלו את התמונה בסוכנות וכל מיני אחיזת עיניים וחנופה כאלה ואחרים .

ועוד משהו קטן על צ'מפיון :

אני נכוויתי מהם בעבר , לא ברכישת רכב חדש אלא במקצועיות המוסכים המורשים ולעולם לא אטפל שם.

עם זאת , לפני כחודש שמעתי מחבר שכן מטפל שם , שיש ריקול לסלילי הצתה לגולף GTI משנתון 2006.

רשמתי לעצמי את זה בראש והחלטתי שאם אהיה ליד מוסך מורשה אבדוק את העניין כי גם ככה אין אצלי תקלה.

באחד מימי שישי ניגשתי סתם שרירותית כי במקרה הייתי באיזור, למוסך של צ'מפיון שלא ביקרתי בו מעולם , מוסך יחסית קטן.

התקבלתי בצורה טובה, בדקו ואישרו שהיה ריקול (חוצפה שצ'מפיון לא איתרו את הלקוחות והודיעו להם, אבל מצד שני זה קשה כי רוב הרכבים האלה כבר לא אצל היד הראשונה) , קיבלו אותי על המקום להחלפת הסלילים , ההחלפה אכן בוצעה צ'ק צ'ק ונגמר הסיפור.

מאז מטרידים אותי כמה פעמים בשבוע, בדיוק ברגעים שאני לא יכול לקבל שיחה בשאלות על טיב השירות, מה לדעתי צריך לשפר וכו' וכו' ,ככה שלדעתי הם הכניסו איזו חברת ייעוץ או עושים נסיון כלשהו להשתפר. מקווה בשביל אלה שהם לקחות שלהם- שיצליחו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למיטב ידיעתי: כשהקריאה לתיקון חוזר (ריקול) מוגדרת כתיקון מפגע בטיחותי (כמו חיזוק צינורות מערכת הבלימה למשל) אז האיתור נעשה על ידי רשימה שהיבואן מעביר למשרד התחבורה, שמצדו שולח את המכתבים. סתם "ריקול" נעשה על ידי הידוע ליצרן (כשנכנסתי למוסך מורשה יבואן לאחר שקניתי רכב עדכנו שאני הבעלים)

פורסם

אני מחכה ליום שצמפיון ישנו את טיב השירות/יחס ללקוח, אין לי בעיה שזה שהרכבים של VAG פחות אמינים כל עוד נותנים שירות כמו שצריך.

ביום שזה יקרה אני מבטיח שיהיה לי בחנייה GTI.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

קניתי רכב חדש בצ'מפיון מוטורס, פולקסווגן ג'טה 2013

ואני מאוכזב קשות, עברו שבועיים מהרכישה האוטו עם 1500 ק"מ, ושימו לב לבעיות:

מערכת מולטימדיה לקויה

חגורת בטיחות לא תקינה

בעיות ויברציה במנוע

נקישות ברוורס

שלחו אותי מהחברה למוסך, ביום שישי, בטענה שיש לי פגישה עם המנהל. חיכית 20 דקות במוסך כדי שהנציג יגיד לי לבוא ביום ראשון כי אין טכנאי בשישי

ניסיתי להתלונן אבל אין אוזניים מקשיבות שם... רק אמרו שאכנס למוסך ביום ראשון להשאיר את האוטו, וכמובן לא אקבל אוטו חילופי בינתיים..

כמובן שהשארתי היום את הרכב במוסך מורשה, ולא בצ'מפיון, ולקחתי מונית לעבודה..

תחשבו פעמיים או שלוש לפני שאתם נכנסים לבוץ הזה, שנקרא צ'מפיון מוטורס.

כמה הזהירו אותי לא לקנות מצ'פיון וחשבתי שאני חכם יותר, חבל שהלקח הזה עלה לי 135,000 ש"ח

• תוכן חדש...