Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוסך המכונית השקיע בזר פרחים כדי שתתחיל לטפל אצלו ולא במרכזי, את התרגיל הזה למדתי עוד מהמיצובישי סופר לנסר שנרכשה אי שם באמצע שנות ה- 90 והגיעה עם שני זרים (אחד מכל מוסך מתחרה...).

אגב, אני בהחלט שומע משובים חיוביים על מוסך המכונית (האם המוסך בהנהלת שאול בטאט?), שהוא - למיטב ידיעתי - בבעלות פרטית ואיננו חלק מצמפיון מוטורס אלא משמש מוסך מורשה בלבד.

ביקרתי שם בסה"כ פעמיים, אך זכור לי ששמעתי כמה פעמים את שמו של שאול עונה, אז כנראה שכן :-)

לגבי הזר פרחים - הגיע אלי מאולם התצוגה בהרצליה ולא ממוסך השירות בירושלים

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ביקרתי שם בסה"כ פעמיים, אך זכור לי ששמעתי כמה פעמים את שמו של שאול עונה, אז כנראה שכן :-)

לגבי הזר פרחים - הגיע אלי מאולם התצוגה בהרצליה ולא ממוסך השירות בירושלים

אם כך, אני זוכר אותו לחיוב מימי האלפא העליזים שלי.

פורסם

לא היו צריכים להחזיר לך את הרכב במצב כזה. זו פשוט חוצפה לשמה.

לפחות הצילו במעט את כבודם כששלחו נציג ותיקנו את זה, אבל עדיין התחושה היא לא טובה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם
מוסך המכונית השקיע בזר פרחים כדי שתתחיל לטפל אצלו ולא במרכזי...

אגב, אני בהחלט שומע משובים חיוביים על מוסך המכונית (האם המוסך בהנהלת שאול בטאט?), שהוא - למיטב ידיעתי - בבעלות פרטית ואיננו חלק מצמפיון מוטורס אלא משמש מוסך מורשה בלבד.

לדעתי, זר הפרחים הגיעה מסוכנות המכירה, לפחות כך היה אצלי (מנהלת האולם).

גם לי יש רק מילים טובות על מוסך המכונית. כן, בבעלות שאול ובנו אורן.

היה לי קשה להרגיל אותם לבדוק בספרות המקצועית מה הקיבולת של השמן והפילטר לפני ההחלפה, אבל העקשנות שלי הייתה משתלמת. כשהגעתי לפני חודש עם הרכב החדש לטיפול ראשון, לא הייתי צריך לבקש - "אני כבר בודק מה כמות השמן שנכנס במנוע שלך". גולף 160 כולל פילטר - 3.6 ליטר שמן.

אם כך, אני זוכר אותו לחיוב מימי האלפא העליזים שלי.

מה לשאול ולאלפא? ספר, אני סקרן. אם הוא כזה טוב, אולי הרכב הבא יהיה אלפא :)

פורסם

אני לקוח של גגג ברעננה כבר 30 שנה (שתי אאודי 80, שלוש קורדובות, שתי איביזות ופולו אחת). לא ביקשתי ולא קיבלתי מתנות אבל תמיד תמיד קיבלתי יחס הוגן, ענייני ובעיקר מיקצועי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

דבר נוסף שהעלה את הבטחון שלי במוסך היה (שכחתי לציין קודם) שחששתי שהמגבים שלי התייבשו. מוזר לחשוב ככה, אבל מאחר ברכב קודם שלי הבעיה הזו חזרה על עצמה והם חרקו תמיד על השמשה, גם פה היה נדמה לי שהתופעה החלה. כששמתי את הרכב לטיפול, ביקשתי שיחליפו את המגבים כי הם יבשים וחורקים. הם עשו איזה קסם (כנראה כיוונו אותם קצת כדי שלא ילחצו חזק מדי על השמשה?) וטענו שהם לא יבשים ושחבל להחליף. יכלו לעשות עלי קופה של 200שקל לפחות שעולים המגבים ובחרו לומר לי שאין צורך בזמן הקרוב ושזה בסדר.

אולי לא סיפור המאה על איך התפוצץ לי המנוע אחרי 4 שנים ובאו לקראתי, אבל היי....רק 17K על המונה.

פורסם

אולי לא סיפור המאה על איך התפוצץ לי המנוע אחרי 4 שנים ובאו לקראתי, אבל היי....רק 17K על המונה.

מה זאת אומרת התפוצץ המנוע?

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

מה לשאול ולאלפא? ספר, אני סקרן. אם הוא כזה טוב, אולי הרכב הבא יהיה אלפא :)

אין הרבה מה לספר, מוסך המכונית נתן פעם שירות למכוניות אלפא רומיאו (נראה שבעקבות ירידה במכירות האלפא הם החליפו מותג).

האלפא, שגם בהיותה באחריות לא הייתה חפה מבעיות, נדרשה לשירות שאותו שאול נתן בצורה מאוד הוגנת (זה הזכרון שיש לי ממנו).

זה הכל.

פורסם

תמיד נחמד לשמוע מילה טובה על שירות ראוי במדינה שלנו, אבל כאמור הפלסטיק השבור היה חייב להיות מוחלף הרבה לפני שהרכב נמסר לך.

בנוסף, המתקין שעבד לך על הרכב צריך להיות מחוסר עבודה. אי אמינות של נציג (שהרי לא דיווח על התקלה שעשה) הינה עילה לפיטורין לדעתי...

בשורה התחתונה, העיקר שאתה מרוצה!!

סע בדרכים טובות.

אגב, את זר הפרחים אכן שולח היבואן...

אני קיבלתי זר פרחים עם כרטיס ברכה לביתי עם שליח יום לאחר שהועבר כל הכסף (כלומר שבועיים לפני שקיבלתי את הרכב) מהיבואן...

ד"א, הזר שקיבלתי על האיביזה קופרה לפני חצי שנה היה יותר גדול מהזר שקבילתי על הלאון קופרה לפני חודש :roll:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני יכול לחזק את הדעה החיובית על צמפיון , המוסך המרכזי בירושליים.

חלק ברכב התקלקל במסגרת האחריות , התקשרתי אלהם בשעה 16:00 , הגעתי למוסך עוד באותו היום

בדקו ישר ללא המתנה מה התקלקל ,החלק היה חסר במלאי הם הזמינו את החלק.

בזמן הזה הרכב היה במוסך ניתן לי רכב שכור לכל התקופה עד הרכב תוקן ( לא הגבילו אותי בסוג הרכב ולא בק"מ )

לא הייתי צריך להתוכח כלל ובטח שלא לצעוק , הרכב השכור היה רצון טוב שלהם.

את האמת שרות כזה טוב לא קיבלתי אף פעם מאף מוסך.

חוייה מאוד חיובית קיבלתי גם בהזמנת הרכב ועד שהגיע אליי.

אחלה חברה עם אחלה שרות , ובעיקר אחלה רכב , 100 רמות מעל הניסאן נוט שקיבלתי בהשכרה.

פורסם

שמח בשמחתכם, וטוב לדעת ששרות צ'מפיון גם עובד נכון לפעמים.

אני לצערי לא יכול לתת פידבקים חיוביים כרגע, לא כל עוד מתחמקים מאחריות לכל שריטה שעימה נמסר הרכב.

התשובה היא תמיד שאלה שריטת ממש ממש קטנות ושאף אחד לא שם לב חוץ ממני ושאני פדנט יתר על המידה, ושאין להם אישור להחליף חלק בשביל שריטות מסוג זה, אז אין להם אישור להחליף, אבל לשרוט ולמסור לך רכב חדש עם חלקים שרוטים ? לזה יש להם אישור.

השיטה הזו של ניסיונות התשה והתחמקות חוזרים ונשנים, או במקרה הטוב (לאחר התעקשות רבה) הצעת פיצוי אחרת כלשהי (והעיקר שלא להחליף את החלק השרוט שעימו נמסר הרכב מהיום הראשון).

אח"כ מוסרים לך רכב חדש עם סטייה קלה בהגה, וגם על זה מנסים לקטר שזה "משהו ממש קטן ושמישהו אחר לא היה שם לב", רק שתקנו אותי אם אני טועה, אבל הגה של רכב חדש אמור להיות ישר לחלוטין, והרכב אמור לנסוע ישר לגמריי!

אז לאחר שהלכתי ושבתי למוסך מספר פעמים, ולאחר שיחות רבות (מידיי) עם שרות צ'מפיון והמוסך, הזמינו אותי לבסוף לכיוון פרונט.

אז הכיוון שעשו לא שווה כלום, הרכב עדיין נוסע ימינה וההגה עדיין נוטה מעט שמאלה, ובבלימת חרום מורגשת סטיה ומשיכה קלה של הפרונט (יצא לי לצערי פעם אחת לבלום בלימה כזו בעלייה לא מזמן)

אה, ויש גם בונוס נחמד נוסף! בכיוון פרונט החליטו גם לפרק גלגלים אחוריים לצורך איזון, רק שבאותו פירוק והרכבה דאגו גם לפצוע את הג'אנטים ולהשאיר לי מספר נקודות קטנות של פגיעה בצבע ובגימור.

כשהתלוננתי על כך נחשו מה אמרו ! כן, שאני פדנט ושאין מה לעשות וככה זה, ושאנשים עובדים וזה קורה ובלה בלה בלה...

אז לאחר שביזבזתי יום שלם (כן! יום שלם לגמריי!) במוסך בפעם שעברה בה התבצע הכיוון (ועוד מספר שעות בפעם שקדמה לביקור האחרון) קיבלתי את הרכב בדיוק באותו מצב! רק בתוספת שריטות נוספות על הג'אנטים האחוריים, ממש כייף! עכשיו מבקשים ממני לחזור שוב למוסך לצורך המשך בדיקה וטיפול, (בפרונט כמובן, מהנזקים שנעשו לג'אנטים ממשיכים להתעלם ולהתחמק! אפילו ניסו לטעון בהתחלה שזה לא נגרם מהם ושהרכב יצא מהמוסך ללא אותן שריטות)

האמת היא שאני כבר לא רואה שום טעם בביזבוז יום שלם שוב, רק כדי לצאת שוב ממורמר ומאוכזב, או חלילה עם נזקים נוספים.

בקיצור, הבנתם את הנקודה.

שרות צ'מפיון ?! הצחקתם אותי! קודם כל שיבינו שם את פרוש המילה שרות!

פורסם

אני שמח שאיתך הם בסדר כי איתי ממש לא.

פניתי כבר לפני חודש למוסך בטענה שהתפירה בעור שמצפה את תיבת ההילוכים נפרמה ואני מצפה שיחליפו לי לחדש (הרכב באחריות ייצרן).

הם אמרו שהם צריכים לשלוח תמונות לשירות שלהם כדי שיאשרו אם אפשר להחליף או לא , עבר חודש שבין לבין אני מתקשר לברר מה קורה עם זה ואמרו שיחזרו אלי ונחשו מה ?

הם לא חזרו אלי עד היום , הלכתי אליהם שוב דיברתי עם המנהל הוא הבטיח תשובה עד יום ראשון - נחכה ונראה.

פורסם
התנהלות ממש מוזרה ולא לעניין. אתה יכול לפרט רכב/מוסך?

איביזה קופרה 2011, מוסך צ'מפיון מרכזי ירושלים.

לבחור עם הידית הילוכים - הקטע המטומטם עם המצלמה זה משהו שהם עושים תמיד. מוכן להתערב איתך שתשובה אם בכלל תקבל רק לאחר התעקשות רבה, והתשובה תהיה לרוב שלילית! בכל פגם קוסמטי הם טוענים כי הם פונים ליצרן, רק שמשום מה היצרן אף פעם לא מאשר! מעניין...לא מבין לשם מה קיימת אחריות אם היא לא מכסה כלום, פשוט בדיחה!

מזה זמן רב שאני ממתין בסבלנות אין קץ, אך לסבלנות שלי יהיה סוף, ובקרוב! כשזה יקרה, אני אפנה אליהם בצורות ובאמצעים אחרים.

באמת שניסיתי להישאר רגוע ולזרום עם זה, אבל אני פשוט לא מוכן להמשיך לעשות כן, ובטח ובטח שלא מוכן להתנצל בפניי איש מפניי שאני אולי פדנט יתר על המידה, ושצורם לי כי נמסר לי רכב עם מספר פלסטיקים שרוטים, או פציעות בגימור של הג'אנטים האחוריים בגלל שהכיוון פרונט שהם עובדים איתו הם חיות ועובדים בכזאת צורה רשלנית.

לא די בכך שעל כל פיפס אני צריך לבלות יום שלם במוסך, עכשיו גם איאלץ לעשות זאת בצמוד לרכב ולהשגיח מקרוב, שמה אולי מישהו שם יחליט שזה בסדר לחרוט את השם שלו על מכסה המנוע!:evil:

• תוכן חדש...