Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד KA 1998 - כמה כאלה יש בארץ? + צריך עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד KA משנת 1998 יובא אישית לארץ ע"י הבעל השני ,אני הבעלים השלישי של הרכב.

עכשיו השאלה : כמה כאלה יש בארץ? אני יודע על עוד אחד "טרופי" למכירה בלוח פוקוס. (מבקש עליו 28000 שקל שזה מופרך!)

למה אני שואל : אבא שלי עשה תאונה "קלה" מקדימה וחסרים לי חלפים (את כולם! :| ) רשימת חלפים שאני צריך >למטה.

אם מישהו מכיר רכב כמותו שירד מהכביש שיגיד לי אני כבר חודש מחפש ולא מוצא!

בבקשה אל תגידו לי "תמכור אותו כמו שהוא" או משהו כזה כי הרכב מתניע ו עשה רק 98000 ק"מ מ-1998!!!!!

רשימת חלקים שאני צריך:

פגוש קדמי

רדיאטור

מסנן מזגן

גשר מחבר שלדות

פח חזית

מכסה מנוע

שני פנסים קדמיים

(אני חיפשתי חלקים ב אי-באי ומצאתי רק את הפנסים, אבל אם יש בארץ-חבל לייבא)

תודה לכל מי שעוזר

קישור לתמונה : http://images.clickedit.co.uk/6959/AETV30652798_1.jpg

(האוטו שלי גם-כן שחור)

אייל

פורסם

הקא לא שווקה מעולם בישראל על-ידי יבואנית רשמית, כך שמסתובבות כאן כמה יחידות בודדות מאוד שהגיעו כולן בייבוא אישי.

חבל על הזמן שלך לחפש אחת מפירוק, סיכוי גבוה יותר שתזכה בלוטו. כדאי פשוט שתתחיל לשקול את האפשרויות שלך:

או להוריד את הרכב מהכביש, או לייבא חלפים מחו"ל. הם לא צריכים להיות יקרים, בכל זאת מדובר במכונית נפוצה ועממית

מאוד באירופה, אבל הפרוצדורה של ייבוא היא לא תענוג והמסים גבוהים. אז תעשה את החשבון שלך. לו אני במקומך,

הייתי ככל הנראה מוריד את הרכב מהכביש (הרשימה שציינת מצביעה על נזק חמור מאוד, אפילו שהרכב מניע).

פורסם

אחי אין סיכוי שאני אוריד אותו מהכביש או למכור אותו - כבר אמרתי, והנזק לא גרוע בהסתכל על התאונה - ואם אני אגיד לך שאף כנף משניהם לא נשרט אפילו ?

אייל

פורסם

איך האנגלית שלך? אני במקומך פשוט הייתי מוצא טיסה זולה לאנגליה וקופץ לשם לכמה ימים.

לא חסרות שם חנויות שבהן ניתן לקנות את כל החלפים, לקחת חלק איתך בחזרה ולהסדיר את המשלוח לשאר.

כמובן שבשביל זה צריך לעשות שיעורי בית, לבדוק את רמת הגימור של הרכב (היו 3 למיטב זכרוני) ולהכין כמה

שיותר מידע מראש על החלפים הנחוצים והמקומות הרלוונטיים. עם זאת, נראה לי מציאותי לגמרי לסגור את הסיפור

בתוך יומיים-שלושה, בעלות מוערכת של 500-600 יורו, כאשר חלק מהסכום הזה יתקזז עם מחירי החלקים הנמוכים.

אפשרות נוספת היא לפנות לאנשים כמו ליאור ברוך וחברות כמו "קלאסיקאר" (אם היא עדיין קיימת), כאלה שמסייעות

באיתור והזמנת חלקים נדירים לרכבי אספנות. סביר להניח שהם יוכלו לבצע את אותה פרוצדורה שהצעתי למעלה מבלי

לצאת מהארץ ועם כל האישורים הנחוצים מהרשויות, במידה ויש צורך בכאלה.

אם הרכב באמת שווה מבחינתך את ההשקעה, יש אופציות.

* עריכה: שווה להתייעץ גם עם האספנים במועדון פורד ישראל ובפורום הסמוך (לא יודע אם מדובר באותם אנשים...)

פורסם

שקלתי את האפשרות הזו, והרכב שווה לגמרי את ההשקעה

אתה לא מבין איזה בובה הרכב ! לא הייתה עליו אפילו שריטה אחת! גם מבחינה מכנית הוא מעולה

ואני אחפש את ליאור ברוך וקלאסיקאר - תודה רבה D:

אייל

פורסם

נראה לי שאפשר לספור את כמות הקא על יד אחת, ועוד תשאר אצבע פנויה.

בפעם האחרונה שראיתי קא, היה לפני כשנתיים במרכז ראשל"צ (ירוקה אם זה משנה).

פורסם

אם היא אכן ירוקה - אז אני מכיר 4 בארץ : שחורה שלי, טרופית , אחת בצבע כסף שראיתי לפני איזה 3 חודשים ואת הירוקה הזו!

אייל

פורסם
לו אני במקומך,

הייתי ככל הנראה מוריד את הרכב מהכביש (הרשימה שציינת מצביעה על נזק חמור מאוד, אפילו שהרכב מניע).

אתה אומר למישהו שיש לו רכב יותר נדיר מפרארי בארץ להוריד את הרכב מהכביש?

אתה רציני?

e.peugeot אחרי שתפסיק לכתוב כמו ילד בן 12 תנסה למצוא אנשים אחרים שיש להם KA ותבדוק איתם איך הם משיגים חלקים.

תתקשר לבחור מפוקוס ויש אחד שחונה באזור בזל בתל אביב.

חלקי פח אפשר לתקן והמכונית מבוססת על הפיאסטה,אולי תמצא חלקים תואמים שאתה צריך.

אתה לא יכול להזמין הרבה חלקים מאנגליה,המכוניות שלהם הפוכות ויש הרבה חלקים לא תואמים.

אייל

פורסם

הסיכוי שתמצא בארץ מאוד קלוש,

עשיתי בשבילך חיפוש קטן אצל מוכרים מגרמניה - וכבר מצאתי פגוש קדמי, מכסה מנוע ורדיאטור.

אם תצטרך עזרה בהזמנות דבר איתי.

דרך אגב,

הפנסים שמצאת באיביי - תבדוק שהם עם תקינה אירופאית (E Mark) שמתאימה גם לארץ.

כי אם לא, המכס לא יתן לך להכניס אותם לארץ ...

• תוכן חדש...