Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום ההולדת של אבא קרב ובא, חשקה נפשו בקורא ספרים אלקטרוני.

אין לי שום ניסיון בתחום ואני אשמח להכוונה.

אני צריך משהו איכותי שיתמוך בעיברית ורוסית, יקרא ספרים שמורידים מאתרי שיתוף שונים ויעלה בסביבות ה1000 ש"ח.

אני אשמח להזמין מחו"ל ולהוזיל עלויות בתנאי שזה לא פוגע בתמיכה בשפות.

טיפים והמלצות יתקבלו בברכה.

תודה!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יש בכלל תוכן בעברית? אשמח לקבל הפניה למקור התוכן, אפילו בתשלום.

לאשתי בספר שלה יש איזה 800 כותרים וכולם ברוסית או אנגלית. לא מצאנו בעברית.

כעקרון יש שני סוגים של המסכים:

טראנספלקטיבי - כזה שמשמש כמקור אור בעצמו כמו כל מסכי LCD ורפלקטיבי - כזה שמחזיר אור - כמו הנייר.

הקוראים כו קינדל של אמזון או PRS של סוני הם רפלקטיביים והכי קרובים לחויית הספר. הבעיה שלא ניתן להשתמש בהם בתנאי תאורה לא טובים והם רק שחור-לבן.

נוק של בארנס אנד נובלס ואפילו אייפד מבוססים אל מסכי LCD טראנספלקטיביים פחות נוחים מבחינה זאת אבל צבעוניים.

כמובן שלאייפד יש את היתרונות שלו, אבל הוא חורג כפליים מהתקציב.

פורסם

הדרישה של "עברית" קשה מאוד ושוללת במידי את האופציה הזולה והאיכותית ביותר - Kindle 3. המכשיר עולה 140 דולר, יש לא WIFI והסוללה מחזיקה בין שבועיים לחודשיים - תלוי בשימוש.

בשביל עברית צריך לכוון יותר לטבלטים - פירושו של דבר להמתין כמה חודשים עד שיתחילו לצאת בהמוניהם לשוקן והמחירים ירדו.

פורסם

כשאתה אומר ש"יש לו WIFI", האם הכוונה היא שקיים גם דפדפן אינטרנט שמאפשר גלישה באתרים, או רק חיבור אלחוטי להורדת ספרים וחומר קריאה?

ולא פחות חשוב, ברוח התקופה - מה קורה כשמפילים אותו לאסלה, ועד כמה הוא רגיש לאקונומיקה?

פורסם

אפשר לוותר על העברית.

הקינדל פשוט לשימוש, מכניסים קובץ וקוראים?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אין לי קינדל. יש לי סוני שהכי בעייתי מבחינה זאת, אבל אני עושה המרה ברשת עוד לפני שאני מוריד כותר, או קונה אותו בפורמט שאני רוצה. אני מאמין שכך גם עם קינדל והוא אכן האופציה המומלצת כיום.

יש גם Pocketbook שאמור לאכול כל דבר שנותנים לו ובכל שפה.

פורסם

על הKINDLE

1. יש לו דפדפן די מוצלח, אבל צריך לזכור שהמכשיר בעל מסך eInk שמתעדכן פעם בחצי שניה - לכן פלאש, סרטונים וכו' גימיקים לא עובדים. זה תכלס בראוזר לקריאת מאמרים/כתבות, בדיקת מיילים...

2. המסך שלו שביר בהחלט! מומלץ בחום לרכוש כיסוי - המחירים נעים בין 10 ל 80 דולר.

3. קל מאוד לתפעול, לא סתם הקינדל כבר שנה שניה זה המוצר הכי נמכר של amazon.com

4. קורא קבצים mobi וpdf.

ה-pdf נראה מכוער בדר"כ, אבל יכול לתמוך גם בעברית (לא תמיד, יש בלגן שלם עם קידודים)

mobi זה הקובץ ה"ביתי" של הקינדל. אם מורידים קובץ אחר, אפשר להעביר אותו לmobi תוך דקה ע"י תוכנה חינמית בשם calibre.

• תוכן חדש...