Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברים ולמנהלים,

לפני מחצית השעה, אייפון חדש שנקנה לפני שבוע השייך לבני נפל לתוך האסלה לאחר שהבן סיים את צרכיו.

עדיין לא הורדנו את המים בכדי לשטוף את האסלה והבית מתחיל קצת להסריח.

איך מוציאים את האייפון מתוך האסלה לאחר פעולת מעיים ?

האם ניתן למסור את האייפון לתיקון מבלי לשטוף אותו במים זורמים?

סליחה שאני מפרסם את ההודעה בפורום זה אבל משום מה אני לא יכול לפרסם הודעה באופטופיק.

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: סלח לי הייתי חייב.

אבל לעיניננו , עדיין לא הוצאת את המכשיר מהאסלה?!

בכל אופן תוציא אותו משם ותן למים להתנקז כמה שאפשר - תנער אותו חזק אח"כ תנקה עם מטלית לחה מבחוץ. (אפשר גם קודם לנקות ואח"כ לנער כדי למנוע חתיכות עפות באוויר)

בסופו של דבר תכניס אותו לתוך קערה עם אורז זה יספוג את הלחות.

כמובן שלא לנסות לחבר למטען ב24 שעות הקרובות.

פורסם

תעלה על ציוד וקפוץ ראש לחלץ אותו.

בשביל לבצע פעולה הירואית כזאת, צריך להיות מסטול תחת:lol:

כמו הבחור ההוא מהסרט רקוואים לחלום

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בשביל להחיות טלפון שנפל למים, צריך מייד להוציא את הסוללה (עם אייפון זה קצת בעייתי) ולייבש את המכשיר לפחות 24 שעות.

כמה שיותר הוא מבלה במים עם סוללה ככה הסיכוי יותר קלוש שהטלפון יעבוד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסיכוי להציל אותו מסריח...

אבל בכל זאת, תוציא אותו מהחרא, יבש אותו במיבש שיער ואחרי זה סגור אותו בשקית עם גרגרי אורז למשך הלילה כדי שהאורז יספוג את הלחות.

אחרי זה נסה להפעיל אותו, אולי יהיה נס רפואי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
סגור אותו בשקית עם גרגרי אורז לכמה שעות טובות

אני לא מציע לאכול את האורז אחר כך

:roflmao::roflmao::roflmao:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שלחתי את אישתי למשימה המסריחה הזו :-D אישתי חושבת שלא כדאי להוריד את המים מכיוון שזה יהרוס לחלוטיין

את האייפון.

מה אתם מציעים ?

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם
שלחתי את אישתי למשימה המסריחה הזו :-D אישתי חושבת שלא כדאי להוריד את המים מכיוון

בעל למופת :arrow:

אני לא מציע לאכול את האורז אחר כך

:roflmao::roflmao::roflmao:

:lol: :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נו, מה נסגר איתכם?

חצי שעה עברה מהודעת הפתיחה, ועוד לא הוצאתם את המכשיר מהאסלה (בלי להוריד מיים)?

מה הוא אכל, הבן שלך? :popcorn:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כפפת גומי או שקית ניילון יפתרו את בעיית הגישה.

מרגע שהמכשיר בחוץ - שטיפה מהירה במים זורמים להרחקת "גופים זרים", ולאחר מכן כמו שנאמר, לתוך שקית או קערה עם אורז.

אחרי 24 שעות של ספיגה, נסה להדליק ועדכן בהתפתחויות.

נ.ב. כולנו היינו בצבא, ורובנו ניקינו שם אסלות במגורים ומרזבים במטבח (חוץ מכמה פרזיטים שהיה להם פטור). נראה לי שאפשר להפסיק לצחקק כמו ילדות קטנות.

פורסם

חחחחחח אני יושב פה עם חברים וראיתי את הפוסט הזה ואני פשוט לא יכול להפסיק לצחוק...:lol:

והתגובות עוד יותר הוסיפו. :lol::wink:

"והבית מתחיל קצת להסריח..." חחחחח יואו אני לא יכול יותר...:rofl:

תיקח מהר כפפות מגומי או ניילון ותוציא אותו משם, מה השתגעת!?

מי שמכיר אותי פה מהפורום יכול להעיד שאם היה נופל לי האייפון לתוך הג'ורה קפיצת ראש בלי לחשוב פעמיים!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

סוף הסיפור :x

אישתי התקשרה לתמיכה של סלקום בכדי לקבל הנחיות מה לעשות והתשובה שקיבלה ״גבירתי זה לא עסק שלנו״.

לאחר השיחה הורדנו את המים ואשתי שפכה כמעט בקבוק שלם של אקונומיקה לתוך האסלה בכדי לשטוף את האייפון.

כרגע אני מנסה לייבש אותו בעזרת פן.

נעדכן בהמשך...

• תוכן חדש...