Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האלטו הקטנה והחסכונית שלי נחתה אצלי ביום שלישי לפני שבועיים. החלטתי שהרמקולי 4.5 אינץ לא מספיקים לי ואני צריך איכות סאונד שונה שתתן לי מענה אולטימטיבי לצרכים שלי. כמו כן, המחסור בבלוטוט' מובנה הקשה עליי, והייתי חייב לחבר גם דיבורית.

כגולש בפורום חיפשתי המלצות והתקנות שבוצעו באלטו של גולשי הפורום. חיפוש מהיר העלה מספר לא גדול אך מספק של שאלות של חברים בפורום וגם להפתעתי תמונות של התקנה שבוצעה באלטו על ידי אהובי שי. החלטתי ללכת על מתקין שכבר עשה את העבודה ושלחתי הודעה פרטית כאן בפורום ל"אהובי שי".

מי שעמד מהצד השני של הכינוי הוא דרור, שענה לי באדיבות ונתן לי אחלה מחיר לרמקולים + דיבורית פארוט 3200.

אחרי שבוע בערך הרמתי אליו טלפון והודעתי לו שאני מגיע להתקין את הדיבורית - אני מגיע מנהריה ולכן יש לי בסביבות השעה וחצי שעתיים נסיעה לתל אביב.

אתמול הגעתי עם הרכב לאהובי שי בתל אביב בשעה 16:30 (!). אף על פי שזמן ההתקנה הממוצע של רמקולים ודיבורית אורך כ-3 שעות נכנסו עם הרכב לחדר ההתקנות בשעה 17:00 עד איזור השעה 20:00 ואפילו מעט אחרי.

לבסוף בחרתי בדיבורית פארוט 9100 (זה ייקר לי את המחיר לדיבורית בכמעט 100 אחוז, אבל השתכנעתי) בהמלצתו של אלכס, שכל מילה נוספת תהיה מיותרת על מנת לתאר את המקצועיות והנסיון של הבחור. רואים שידי הזהב שלו עברו המון רכבים - אלוף!

ה-B6A (גם ללא מגבר כי פשוט כרגע אין צורך) נותנים לי איכות סאונד שונה לגמרי מזו שהיתה לי ברמקולים המובנים שמגיעים עם הרכב. הסאונד שהרמקולים והטוויטרים מפיקים ללא ספק מספיקים למה שאני צריך.

הדיבורית עושה את עבודתה נאמנה: היא מתחברת לאייפון, לדיסק און קי, יש אפשרות לשידור מוזיקה ב-BT - סה"כ היא משלימה לי הרבה פערים ברכב היות ובחרתי להישאר עם הרדיו דיסק המקורי של האלטו מתוצרת ניפון שיודע לנגן רק MP3 ב-CD.

אני שוב אודה לדרור ואלכס ששירתו אותי נאמנה, וגילו מקצועיות ונסיון של שנים.

לקינוח, איך אפשר בלי תמונות (מצורפות).

!cid_image001_jpg@01CB4881.jpg

!cid_image002_jpg@01CB4881.jpg

!cid_image003_jpg@01CB4881.jpg

!cid_image004_jpg@01CB4881.jpg

!cid_image005_jpg@01CB4881.jpg

!cid_image007_jpg@01CB4881.jpg

!cid_image008_jpg@01CB4881.jpg

!cid_image009_jpg@01CB4881.jpg

פורסם
יש תמונה של הדלת סגורה?

וואלה לא צילמתי, אבל אני יכול לעלות.

השארנו את הרשת המקורית של האלטו ולא את הרשת של הרמקולים.

פורסם

קודם כל תתחדש.

שנית, מילה טובה לאלכס ודרור, מגיעה לכם בכל פעם שאת מוציאים מהמקום שלכם

לקוח מרוצה שמגיע ומספר את החוויות שעברו עליו, באמת כל הכבוד.

בנוגע להתקנה, נראית טובה, אבל אני הייתי שם את הדיבורית במקום אחר, קצת מוזר לי שם.

תתחדש ובהצלחה.

רותם.

פורסם

הנה תגובה על האלטו:

תתחדש תהנה, ההתקנה נראת מיקצועית, מסקרן אותי איך הקומפוננט הזה נשמע.

דרך אגב, אחלה בחירה של צבע. יושב ממש יפה על האלטו (ראיתי כאלה בצבע לבן)

פורסם

תתחדש .

עבודה מצויינת הייתי שם היום ובאמת עבודה נקיה ללא שום תקלות.

ללא ספק אני אחזור לשם לקנות סט קדמי חדש במקום המורל שהלך לי לעולמו..

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...