Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שזה לא עוד שרשיר של התקנתי אצל "X" ואני מה זה מה זה מרוצה...

זה כבר נהיה די נדוש.

עושה רושם שעשו לך התקנה נקיה יפה מאוד ואסטתית מאוד

בחירת הרכיבים של רוקפורד וסרווין ווגה - לא מכיר את הסט לא יודע... המגברים של סרווין נותנים לרוב תמורה נאה למכירם.

אם אפשר קצת חוות דעת - האם אתה מרוצה? האם צוויון הצליל נועם לאזניך? מה גולת הכותרת של ההתקנה?

מה ה-פ-ו-א-נ-ט-ה

???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

העלתי כבר לפניכן את הפרט של המערכת אנשים ביקשו תמונות של ההתקנה אז העלתי .....כמובן שאני מרוצה מהמערכת ...הרמקולים נותנים צליל "מתכתי" צליל שמיחד את הסידרה הזאת PUNCE...רציתי לקבל תגובות על ההתקנה ! ולקבל המלצה לגבייי שדרוג של הסאב,מתלבט אם להוסיף עוד אחד בתיבה כפולה או להחליף לסאב יחיד ועוצמתי יותר!

פורסם

מייחד? לא בטוח, קומפוננטים של פוקאל גם "מתכתיים" אבל ביחס לרוקפורד הרבה יותר נעימים לאוזן (אם כי נעימים זה עניין יחסי:wink:).

רק קנית את הסאב וכבר רוצה לחליף אותו? מה מפריע לך בו שאת כל כך נחפז להחליפו?

אלי

פורסם

והנה אנחנו מגיעים לעוד שרשיר קלאסי של שדרוג אלטרנטור... הנה זה בא...

צריך להבין שכל דבר גובה את המחיר שלו בהתאם

סאב עוצמתי באמת גם ידרוש תשתית עוצמתית באמת

השאלה היא עד כמה אתה מתכוון להכביד על מערכת החשמל של הרכב כאשר אתה מדבר על סאב עוצמתי, זה גם תלוי במגבר שאתה הולך לשדך אליו מן הסתם...

אלי - (ELI I ) - החופש הגדול לא נגמר במקרה???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תתחדש על המערכת. אל תמהר להחליף סאב , שחק אם הכיוונים, לוקח הרבה זמן עד שהרכיבים נפתחים , ועד שתגיע לכיוון האופטימלי בשבליך.

ההתקנה נראת יפה אסטטית ומסודרת.

יפה מאוד שהעלת תמונות לדעתי זאת אחת ממטרות הפורום. אני אישית נהנה לראות תמונות של התקנות , ולדעתי הן דרך מעולה לראות וללמוד דברים חדשים, ולקבל ראיונות חדשים.

אני לא מבין למה כל כך קוטלים אותו. בזכות כל אלה שהעלו פה תמונות אני הצלחתי לבצע את ההתקנה הראשונה שלי לבד ובלי בעיות, ובזכות התמונות האלה רכשתי מלא ידע.

לדעתי צריך לעודד אנשים להעלות תמונות לפורום, ולא לקטול אותם.

פורסם

פותח הת'רד רק הרגע סיים להתקין מערכת

העלה תמונות בלי הסברים, אפילו לא הסביר שזה המשך של שרשיר אחר שהוא פתח.

התקנה ב-א-מ-ת יפה

עוד לא למד ללכת וכבר מנסה לעוף (אפילו לא לרוץ) - שלושה ימים הסאב אצלו בערך?

הרכיבים אפילו עוד לא נפתחו.

המערכת בעקבות כך לא יכולה עדיין להיות מכוונת כמו שצריך

וכבר רצים ל"סאב יותר עוצמתי"

זה כמו לנסות להיות באדי בילדר בלי לבנות מסת שריר פחות או יותר... בלי לאכול חלבונים... ישר לנסות לתפוס בחורות? - זה לא עובד ככה, גם לא באודיו.

יש מערכת יפה - התקנה יפה, רכיבים שאפשר להנות מהם

הצליל מתכתי, הסאב וופר חלש - יאללה לשדרג...

נו באמת!

Pioneer TS-X150

פורסם

מסך מגע של MOTEVO GTV-X1...

לגביי התגובות פה ...לא הבנתי מה העניין העלתי תמונות של ההתקנה כדיי לקבל חוות דעת בנושא ...מערכת ראשונה שאני מתקין רוצה להבין אם יצא טוב או לא טוב וואלה אני מבין שיש פה אנשים עם ידע רב בתחום...אבל לא צריך לעוף פה יותר מידיי סה"כ חשבתי שהסאב הזה לא היתה קנייה טובה ולכן רציתי את עזרתכם בנושא,הבנתי שהוא לא רע אוליי אני יוסיף גיין טיפה כדיי לסחוט ממנו עוד...בכל מקרה טוב לשמוע פה תגובות רציניות של אנשים זה עוזר לקבל ידע גם אז זה לא רע ...אשמח לקרוא תגובות שלכם

תודה לכולכם בנתיים

פורסם

skywalker24 תתחדש על מערכת ועל תזרוק כסף על ימין ושמאל

תבקש עזרה בפרום בקשר לרכיבים לפניי קניה . בתוך שתקבל הזבר מפורת

תן לסאב לעבוד בערך 40 - 50 שעות.. הSPIDER קצת קשה בסאבים של ROCKFORD

התגובות כאן קצת שליליות ( זה בגלל סגירת מפעל GENESIS:drinking:) אבל הכול היה בסדר עם הזמן

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

• תוכן חדש...