Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפרסם בוואלה רכב היום כי המשטרה ביקרה בבתים של "משפרי מכוניות" וכי עשתה עבודת מודיעין בנושא. במפגש פיולסלט לפני כחודש היו שוטרים שרשמו מספרים של מכוניות וצילמו.

מישהו יודע עוד?

שלמה דן גדרון

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו הסיבה שישנם חברי פורום רבים שלא רוצים שיעלו תמונות של רכביהם במפגשים / טיולים למינהם עם לוחיות רישוי גלויות.

יש שרשור פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=334014

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
התפרסם בוואלה רכב היום כי המשטרה ביקרה בבתים של "משפרי מכוניות" וכי עשתה עבודת מודיעין בנושא. במפגש פיולסלט לפני כחודש היו שוטרים שרשמו מספרים של מכוניות וצילמו.

מישהו יודע עוד?

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1718744

עדי גולדנברג 13399

פורסם

כל נושא הרכב במדינת ישראל הינו נגוע ודורש איתחול (בצועי ומחשבתי).

כן בעבר - כאשר מרבית החוקים נכתבו שנות ה 50 - מכונית היתה סוג של מותרות השוק היה קטן והחברה של מפ"י שלטו גם באופן גלוי וגם דרך דרכים לא דרכים.

המצב השתנה, כיום במדינה למעלה מ 7 מיליון תושבים (שוודיה, שוויץ...) רמת החיים עלתה פלאים, הטכנולוגיה מוטמעת בכל פינה, אבל מיבנה שוק הרכב בישראל עדיין נראה ומרגיש כבימי מפ"י. נקרא למצב: שחיטות מערכתית מובנת. דהיינו שטיחות שקיבלה לגיטימציה גם ע"י חקיקה וגם ע"י קיומה על ציר הזמן.

רוצים פחות תאונות דרכים? תקטינו את הצפיפות בכבישים, גם ע"י הרחבה וסלילית כבישים וגם דרך אגרות שימוש.

רוצים יותר בטיחות? הורידו את המיסים ההזויים שאין להם אח ורעה בשום מקום בתבל (אפילו לא בסינגפור). תנו לאזרחים נגישות גבוה יותר לרכבים חדשים עם אביזרי בטיחות חדשניים.

תסיימו כבר את הפארסה שניקראת חוק הספורט המוטורי. מספיק, אפשרו מרוצים חוקיים כמו בכל מקום בעולם.

מספר המיליירדרים שענף הרכב בישראל הצמיח הינו מדהים. עובדה זו אינה ידוע לכלל, אבל מספר האולטרה עשירים מקרב יבואני רכב הינו הזוי, אין ענף בישראל שמגן ומצמיח עושר כענף ייבוא הרכב. אפילו לא ההיי טק ולא נדלן.

מספיק עם מונופול הייבוא. מספיק עם המיסים הגבוהים שגורמים לעוות מחירים והסתרת רווחים.

מספיק עם העצמת עלויות שימוש ברכב ע"י שימוש רק בחלפים מקוריים.

חברה, אני יכול להמשיך ולהמשיך.

עצוב לי, וצריך לשנות. אין מי שמקשיב, והפוליטיקאים לא יזיזו את הגבינה לתומכיהם העשירים יבואני הרכב. העיתונות לא תסיר את החרפה הזו מעליינו, שכן מי יקנה שטחי פירסום?

הפיתרון היחיד הינו לחץ תמידי וישיר על הפוליטיקאים. בואו נלמד ממחאת האופנוענים.

פורסם

הפיתרון היחיד הינו לחץ תמידי וישיר על הפוליטיקאים. בואו נלמד ממחאת האופנוענים.

הלחץ פועל ומאורגן. בשורה תחתונה השגים אין. לצערנו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שינוי לא יבוא אם לא יהיה לחץ חזק מלמטה!

המצב הנוכחי מיטיב עם היבואנים, והם מאכילים אותנו חרא בכפית!

המדינה מרוויחה ושותקת, לא יהיה שינוי אם לא יהיה שינוי

מחשבתי בתפיסת ודרישת הלקוחות/אנחנו!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

"מיבצעים " כאלה, או כמו מירדף אחר רוכבי אופנועי שטח במקומות נידחים, או מארבים לעורכי מירוצים בחורים שאיש ממילא לא מגיע לשם, אלה עושים כותרות ומיצטלמים טוב.

אבל כולנו יודעים שהבעיה היא לא שם.

אריה

פורסם

אתמול, שישי, מפגש מועדון החיפושיות ומקוררי האוויר. שעתיים קודם היו שם חובבי רכב, כאלו שהם לא חבריי, כולל אחד במשהו אדום שעבר (במגרש החניה!) מספיק מהר כדי שאני לא אראה מה זה היה, למרות שזה עבר פחות ממטר ממני (פשוט מאחורי), וזה בשעת צהריים כשאנשים מסתובבים (כולל אני וזאטוטיי) במגרש החניה. יכול להיות שהשוטרים באו לתפוס אותם, אבל כמובן באיחור. יכול להיות שהם באו להציק לחברים מפיולסלאט שהיו שם בשבועות הקודמים, אבל לא באו השבוע. בכל מקרה עומדת הניידת ושני המשועממים, במרחק בטוח מהחיפושיות ומחכים שמשהו יקרה. עמדו שעה, עמדו שעה וחצי, ואז, וואוו! עבריין! אחד מהחברים עלה עם הקטנוע על המדרכה! עבריין! אולי אפילו הקטנוע משופר? האם תצא הודעה לעיתונות?

אסף.

פורסם

פשוט בושה וביזיון!:? כל מה שמעניין אותם- הכותרות, שיראו שהם "נלחמים בתאונות הדרכים"! בפועל לזה ולבטיחות בדרכים- בערך כמו לתת כנס על מהירות 110 בכביש המהיר!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לבקר בביתם של משפרי הרכבים על מנת למנוע תאונות דרכים,אני דווקא חושב שכל משפרי המכוניות מודעים למגבלות הרכבים שלהם ובשל כך נמנעים מבאמת לנסוע איתן בשיא יכולתן.זה שזה לא חוקי זה חבל במדינות שכנות זה אפשרי ויש סדנאות שעושות זאת ,מקווה שבקרוב אצלנו.אפשר להתארגן בעלי מכוניות המשופרות ולארגן מסע מלחמה בתאונות הדרכים :)

עופר בן צבי

פורסם
אפשר להתארגן בעלי מכוניות המשופרות ולארגן מסע מלחמה בתאונות הדרכים :)

אפשר לארגן מסע דריפט

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

לדעתי מדובר בברווז עיתונאי ותו לא.

הביקורים האלה והחיפוש ברכבים דורשים צו מבימ"ש, וקשה לי להאמין שאיזה שופט הוציא צו כזה (מה גם שאנו עמוק בתקופת הפגרה).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...