Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום ובעלי השירוקו

אחי מתכנן להזמין שירוקו חדשה בנפח 1400, אבל לאחר ששמע מכמה אנשים (כולל מכר שעובד בVW) שיש בעיית אמינות עם המנוע הנ"ל הוא מתחיל לפזול לכיוון מנוע נפח 2000.

"השמועה" שסיפרו לו היא שכבר הלכו 12 מנועים 1400 בארץ!!

האם מישהו מכיר את הבעיה או מכיר בעיה אחרת עם מנועי 1400?

תודה לעונים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השמועה..

אני ממליץ לך לקנות רכב לפי שמועותעדין לא נתקלתי בהודעות בחו"ל על בעיות עם המנועים המוגדשים של VW בפורומים באירופה, אבל משום מה לא מפתיע אותי שבארץ יש שמועות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יכול להיות שזו באמת רק שמועה,ויכול להיות שיש משהו באמת.

לא מוצא סיבה הגיונית לכך שמכר שעובד ב-VW יאשר את העניין ללא סיבה.

לפותח השרשור, הייתי ממליץ לא לפסול על הסף את דגמי ה-1400,אבל במקביל הייתי ממליץ לבדוק לעומק אם יש באמת בעייה מסויימת במנועים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה מזכיר לי שאוראל (RS) סיפר שידוע לו על הרבה בעיות כאלה. אני ואיתן ביקשנו הכוונה לאימותים, אז הוא הפנה אותנו לשרשור בפורום VAG, שם האזכור לבעיות הוא... של אוראל שאומר שידוע לו על בעיות.

תכלס, האזכורים היחידים שראיתי לבעיות בפורומים בחו"ל זה לאנשים ששינו את ניהול המנוע או הגיר. לי יש את אותו מנוע כבר שנה, ואין לו שום בעיה (בינתיים). גם לא ראיתי חבר פורום אחר עם המנוע הזה - ויש פה די הרבה כאלה - שהתלונן שהלך לו המנוע, למעט הבחור ששינה את ניהול המנוע, החזיר, שינה וכו'.

אם לחבר בצ'מפיון יש מידע מוצק - אשמח לשמוע, כי מרוב שמועות גם אני מתעניין. המנוע הזה כבר ארבע שנים מנוע השנה באירופה - מעניין ששם הוא לא "הולך" בכמויות... העניין הוא, שהחבר'ה בצ'מפיון לא תמיד יודעים לבדוק אם בוצע שינוי בתוכנת ניהול המנוע, ולכן לא תמיד יודעים שהמנוע תקול בגלל זה.

ועכשיו, מרוב שיש שרשורים על השטות הזו, השמועה תעשה לה כנפיים - עובדה שגם פותח השרשור כבר "שמע" על זה. הוא בטח גם שמע שסיטרואן לא אמינה (אולי יש בזה משהו!), שרנו לא רואה מוסך (אומרים שיש בזה משהו!), ושטויוטה הם היצרן הכי אמין והוגן בעולם (בטוח יש בזה משהו!).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נכתב שם ונכתב גם כאן - ע"י אותו המשתמש (ותיק) - שישנן בעיות כאלה ואחרות במנוע המדובר, ויש לכך אישור ממוסך מורשה (גדול ומוכר) של צ'מפיון.

מאוד קל לבוא לזרוק עלי שאני אמרתי ואני שמעתי. זאת אינה שמועה אלא בעיה מדוברת והוסבר שם בדיוק ממה היא נגמרת, כיצד, איך מטפלים בה במוסכים ומה התוצאות הסופיות.

במקום לבוא ולהאשים אחרים - תתעמק בלקרוא מה נכתב. הכל על סמך ניסיון של אותו המוסך. במקום לבוא ולהאשים אותי בכל דבר אפשרי - תשקיע כמה דק' ותראה ת'רדים עד הסוף, גם אם אין לך כוח.

ממליץ לך להתעדכן באותו ת'רד מידי יום - הגיב שם בעלים של שירוקו ובה הוחלפו מספר מנועים.

כנראה שבגרסת 160 ישנה תוכנה שונה ולכן ישנן בעיות (מה שלא קרה בגרסת 140 היוצאת). חשבת על זה?

כנראה שלא. קשה לך לחשוב, אתה רק יודע להשמיץ את כולם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הלינק מפנה לשרשור בנושא שיפור המנוע

?אני מחדד את השאלה: האם יש שרשור של מישהו שמעיד בגוף ראשון שהיו לו בעיות עם מנוע שלא שופר

אנא, נסו לקיים דיון ענייני ולא אמוציונלי

זה חשוב לי, כי אני לפני הזמנת שירוקו.

תודה

פורסם

הבעיה הזאת רלוונטית ביותר גם לאנשים שלא מתכוונים לעדכן תוכנה. למה? כי בתור רכב יד 2 שימכר בעיקר לצעירים חסרי מנוח, הערך שלו יהיה נחות בהרבה אם לא תהיה אופציה לשפר את המנוע שלו.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
שלום לחברי הפורום ובעלי השירוקו

אחי מתכנן להזמין שירוקו חדשה בנפח 1400, אבל לאחר ששמע מכמה אנשים (כולל מכר שעובד בVW) שיש בעיית אמינות עם המנוע הנ"ל הוא מתחיל לפזול לכיוון מנוע נפח 2000.

"השמועה" שסיפרו לו היא שכבר הלכו 12 מנועים 1400 בארץ!!

האם מישהו מכיר את הבעיה או מכיר בעיה אחרת עם מנועי 1400?

תודה לעונים

אני מת על אנשים שההודעה הראשונה שלהם בפורום קשורה לשמועות.

מה התפקיד של חברך במוסך ? האם הוא יודע את הסיבה ?

איזה כייף לי :)

פורסם
הבעיה הזאת רלוונטית ביותר גם לאנשים שלא מתכוונים לעדכן תוכנה. למה? כי בתור רכב יד 2 שימכר בעיקר לצעירים חסרי מנוח, הערך שלו יהיה נחות בהרבה אם לא תהיה אופציה לשפר את המנוע שלו.

לא יודע מאיפה הבאת את הנתון הזה, אבל כל השירוקו 1.4 המשומשות שהיו למכירה (ושבעליהן טענו שלא שופרו) נחטפו מייד.

דווקא שירוקו 2.0 משומשת למכירה לא בעייה למצוא.

בכל המשומשות שהתעניינתי (גם גולף GTI) שאלתי קודם כל אם הרכב לא שופר.

יש כבר הרבה זמן למכירה למכירה בת"א גולף GTI 2007 יד ראשונה, של בחור חביב וישר שסיפר שנעשו שינויים בתוכנת ניהול המנוע לכ 250 כ"ס. אם הוא לא היה אומר לי, יכול להיות שהאוטו כבר היה שלי.

פורסם

המנוע הזה משמש גם את הגולף וגף את האיביזות הספורטיביות (בקופרה הוא אף עובד יותר קשה).

מעניין שרק בשירוקו שומעים על הבעיות.

emotion of motion

• תוכן חדש...