Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני קונה audi a3 שנת 2002-2003. מישהו יודע מה החסרונות של האוטו או מה היתרונות, והאם יש לו הרבה בעיות מכניות?

פורסם

איזה מנוע,איזה גיר,כמה ק"מ.

תן יותר פירוט

כל רכב שלא שמור מכאנית ולא עבר טיפולים בזמן,יהיה רכב שנחשב לא טוב,אפילו המפוארות ביותר.

פורסם

בכללי?

בכללי זה אודי,אז הרכב מדבר בעד עצמו.

יש יגידו שהיא טובה ויש יגידו שלא.

אישית מנסיון-שום חווית נהיגה מיוחדת,אוטו פוזה לדעתי ולא יותר מזה,לא נוחה כל כך ושום דבר מיוחד אין בה,אבל זאת רק דעתי.

מבחינת דלק-תלוי איזה מנוע,בכללי הוא שותה כמה כוסות מכובדים.

מבחינת כח וביצועים-שוב תלוי במנוע,בכללי לא חסר לה תלוי מה הצרכים שלך.

מבחינת מכאנית-כמו שציינתי כל רכב שמור יתן מענה טוב מהבחינה הזאת,היא לא זולה להחזקה ברגע שאתה מגלה שחלק "כבד" פגום.

פורסם

ממה שאני זוכר, במוסכים מורשי יבואן, שעת עבודה על אאודי הכי יקרה מכל ש"ע בקונצרן VW.

אח"כ באה פולקסווגן, והכי זולה סקודה.

ניתן כמובן למזער הוצאות, ולא צריכים לגשת למוסכי יבואן, אני בטוח שגם מוסך רון ייתן לך מענה טוב מאוד.

תקפיד כמו בכל רכב על המצאות הסטוריית טיפולים מסודרת.

alfa 156 2.5.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

האוטו די אמין לרכבים אירופיים,וממש כיף איתו "אודי",השם אומר הכל.

רק תדע שהאחזקה יקרה מאוד,אחזקת אודי A3 יותר יקרה מאחזרת פולקסווגן גולף/בורה בשיעור של משהו כמו 170 אחוז יותר ממחיר אחזקת הפולקסווגן.

וזה מבדיקה שלי עם אח שלי.

אני החזקתי את הA3 ואח שלי החזיק את הפולקסווגן בורה.

בהצלחה.

פורסם

לפי התגובות אני מבין שאתם מדברים על טיפולים במוסכים מורשים,

מי לעזאזל מטפל במוסכים מורשים רכבים משנתון כזה נמוך כשיש לכם את איציק GI DUB ואת מוסך רון ועוד כמה מומחים למיניהם בואגיות במחירים שפויים בהחלט.

בסופו של דבר מדובר בדיוק באותם החלפים(תלוי באיזו פלטפורמה של הרכב) אבל הכל זהה.

ונחזור לשאלה של פותח השרשור,

תלוי מה אתה מחפש איזה מנוע, 1.8T אדום שהוא 180 כ"ס,T כסוף 150 כ"ס, או סתם מנוע 1.8 או 1.6.

גיר ידני,טיפטרוניק,אוטומט?

השאלה שלך ממש לא ברורה, אתה צריך להיות הרבה יותר מדוייק כי לדוגמא אם אני לא טועה למשל בדגם היותר ספורטיבי המתלים יותר קשים ויש לך עוד המון דברים שאתה צריך להתמקד בהם.

זה כמו שעכשיו אני אשאל איך הBMW סדרה 3 קופה, הכל תלוי במפרט של הרכב, תהיה יותר ממוקד ותקבל תשובות הרבה יותר ברורות תאמין לי.

• תוכן חדש...