Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מדובר באוודי A3

שנת 2000 אוטומטיתת

1600

לדברי המוכר,

יש קצה שילדה 6% הפחתה.

רוצה 35 אלף שמחירון 41

תקין לדעתכם?

תודה לכל העוזרים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

הכוונה היא, שהרכב עבר תאונה עם פגיעה בשלדה.

ולפי מה שאומר המוכר, אני מניח שאותם 6% קבע לו שמאי של חברת הביטוח.

אם אתה בכל זאת מעוניין ברב הנ"ל, כדאי לך לגשת לפחח מקצועי ואמין, כדי שיבדקו את חומרת הפגיעה.

ירידה של 6% נשמעת לי קצת גבוהה מדי לקצה השלדה בלבד.

אבל גם במיקרה שהמוכר דובר אמת, ואין פגיעה רצינית בשלדה או אין משמעות בטיחותית,

המחיר לדעתי בלבד צריך להיות יותר לכיוון של 30 אלף ש"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה לך על עזרתך.

הלכתי לראות את הרכב.

ואני רואה שצפויה לי עוד דרך ארוכה.

הרצועות שלו יבשות,הרכב לא מטופל בכלל והוא לא מוכן לרדת ל30.הוא נשאר על 35,שיהיה לו בהצלחה.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

לא הייתי ממליץ לך אפילו לבוא לראות רכב שיש לו פגיעת שלדה, אפילו בקצה. רכב עם פגיעה כזאת פחות בטיחותי מרכב עם שלדה "נקייה".

פורסם

אמרה קצת מוגזמת לדעתי.

נכון שתיאורטית (וגם מעשית) פח שעבר יישור פחות חזק ממצבו הקודם אבל לא כל פגיעה בקצה שלדה מצריכה בריחה המונית, במיוחד כאשר בעל הרכב מציג מסמכים שמפרטים מה חומרת הפגיעה, איזה חלקים הוחלפו וכו' (ועוד הוריד במחירון יותר ממה שהמליצה חברת הביטוח).

ברור שעדיף לקנות רכב שלא עבר תאונות בכלל, אבל גם במקרים של רכבים שעברו קצה שלדה ניתן לשקול קניה אם המחיר מוצדק והפגיעה לא הייתה משמעותית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
...פח שעבר יישור פחות חזק ממצבו הקודם...

לא מדובר על פח, אלא על שלדה אשר לעולם לא תחזור יותר לאותו חוזק ואותה רמת ספיגת אנרגיה כמו לפני התאונה.

במקרים מסויימים ההבדל לא יהיה משמעותי, אבל העובדה היא שהרכב שקיבל מכה בשלדה פחות בטיחותי מרכב שלא.

העניין הוא לא "לברוח או לא", אלא שהבן אדם ידע שהוא חוסך קצת כסף תמורת פגיעה בבטיחות ברמה כזו או אחרת.

פורסם

צר לי ידידי אבל אתה חצי צודק.

לגבי פגיעה בשלדה אני 100% אתך, אבל פגיעת קצה שלדה מוגדרת גם אם קורות השלדה קיבלו שריטה קטנה וכו'.

כלומר לחלק מפגיעות הקצה שלדה אין משמעות בטיחותית אלא רק משמעות סחירותית ולכן האמרה שלך קצת כוללנית וכל מקרה צריך לבדוק לגופו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה לכל העוזרים.

אחרי 3 חודשים,מצאתי לאחותי רכב והוא נקנה אתמול בשעה טובה.

ללא פגיעה בשאסי ובמחיר נמוך עקב טיפולים שהרכב חייב לעבור (טיימניג,צינורות נשם וכו')

תודה למוסך רון על עזרתו.

דרך אגב,האודי עדיין מפורסמת והוא עדיין לא מוכן לרדת מתחת ל35,מעניין מתי יבין שרק ב28 אנשים יתחילו להביע התעניינות....

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אחרי שבדקתי את האודי שמופרסמת ברחוב שלנו,נתיב המזלות,

קנתי בסוף אחת עם יד 3,

129 אלף ק"מ

מחירון 41

קניתי ב29 אחרי שמוסך רון בדק ואמר כי צריך להחליף:

פגוש קדמי,נזילת שמן ממשאבת שמן הגה כח,נזילת שמן מאזור אטם ראש המנוע,צריך טיימניג,וטיפול 10 אלף.

המחיר קוזז מ41 והגענו לעמק השווה 29 אלף.

תודה למוסך רון שהרכב עדיין שם,אני יעדכן בהמשך.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

עדכון הטיפולים:

שמן מנוע

מסנן שמן

מסנן אוויר

רצועת תיזמון

מותחן

משאבת מים

נוזל קירור

מקרן לתיבת הילוכים (מה זה?)

צינורות למקרן

שמן גיר

אטם עליון

צינור נשם עליון

יוניט משאבת הגה

פגוש קדמי

בולם מכסה מנוע

קפידות בלם קדמיות.

9500 שקל...

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

מקרן לתיבת הילוכים=מחליף חום או במילים פשוטות רדיאטור שמקרר את השמן של התיבה האוטומטית.

המחיר סביר עבור העבודה שנעשתה על הרכב.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...