Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפילות סל"ד ברכב BMW318I E36 1992 M40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה לכל העוזרים.

אני מבקש את עזרתכם לגבי המשך טיפול בתקלה המטרידה אותי מזה שנה+,

הרכב ברשותי 5 שנים ואני לא יודע להצביע מתי החלה התקלה.

הקלה היא נפילות סל"ד מ1200 סלד ועד 400 סלד, כאשר במיקרים נדרים האוטו כבה בעמידה לאחר שהטורים קופצים להם מ400 ל1200 וחוזר חלילה.

ברכב הוחלף בשנה האחרונה:

כונס אוויר שהיה קרוע (וחשבתי שהוא הגרום לריחת אוויר ונפילת קומפרסיה)

חוטי הצתה כולל חיישן קרנטק שהיה חתוך וגם אז חשבתי שנפילות הטורים יסתדרו אבל לא.(תודה לרון על עזרתו לגבי חוטי ההצתה)

פילטר אוויר הוחלף לחדש של חברת K&N

פילטר דלק הוחלף למקורי של בוש

MAF הוחלף 5 פעמים! (הביאו לי קופסא עם 15 כאילו ולאחר בדיקה בעזרת רב מודד בחרתי את הטובים ביותר,הוחלפו אחד אחד ועדיין,הנפילות ממשיכים)

(GB וגולד לייבל הוכנסו לטנק הדלק בכדי לנקות...לא עזר)

מתי הנפילות טורים מתחילות?

כאשר אני מניע את הרכב ונוסע עימו בין 6 לשמונה דקות ועוצר באיזה רמזור הסל"ד מתחיל לרקוד ויורד ועולה בטווח של 200 סל"ד +-.אחרי חצי דקה,הסלד כבר מתחיל לעלות ולרדת בטווחים גבוהים יותר,גורם לכל האוטו לרעוד ולמנורות טעינת המצבר ולחץ שמן להדלק למאית השניה ולהכבה.

במידה ואני יעביר את להילוך P,אזי נפילות הטורים יפסיקו לדקה שניים ואז יחזרו במלא המרץ.

במידה ואני ילחץ קלות על דוושת הגז ואתן ממש קצת גז לתווך ה1000 סל"ד,הרכב מתייצב.

זאת אומרת שאם אני אמתח את הכבל מצערת מעט מאוד ואקבע אותו מחדש,נפילות הסלד יבוטלו כליל אבל הטורים יהיו גבוהים במקצת.

על מה חברי הפורום ממלצים לי לעשות בטרם אכניס את הרכב למוסך נירגד ושם יבושר לי כי יש לי #$%%^ וזה עולה לאחר בדיקת מחשב 1500 יורו :-(

תודה לכל העוזרים,ולכל מי שיתן רעיון איך לסדר כבר את הרכב.

מצורף תמונות של הטורים הקופצים וכבל המצערת.

IMG_0320.jpg

IMG_0321.jpg

IMG_0322.jpg

IMG_0323.jpg

IMG_0325.jpg

IMG_0327.jpg

IMG_0328.jpg

IMG_0329.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

:)

אלעד

החלפת הכל חוץ מהחלק הכי חשוב ל-סל"ד - הICV.

דבר איתי - יש מצב שהפתרון הוא במרחק 20 דקות נסיעה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

~עדכון~

OK, עבר המון זמן, לא היה לי כל כך זמן להתעסק עם הרכב עקב ינוקא שהוא לא רוצה לישון בלילות, עבודה קשה באוויס ולימודים מפרכים (שנה אחרונה!!!)

לאחר שהחלפתי ICV שלקחתי מחבר הפורום רון, הידוע כהנסיך, ולאחר שנסתי להתאים את ICV ללא הצלחה, המשכתי הלאה

ראו הודעה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=308151

אבקש להודות בהזדמנות זאת לטוסטוס שעזר וגם אביב.

בכל מיקרה שראיתי שאין אפשרות להתקין את הICV, נסתי להזמין מEביי, אך אבוי.

אין בנמצא, אני צריך צורת רייש וכל הICV בצורת ו, דבר של יעזור לי.

ניקיתי בעזרת ספריי קרבורטורים את הICV הישן שלי,יצא המון פיח ולכלוך אך נפילות הסל"ד לא הפיסקו ואף לא לשנייה.

מה לעשות?

לדבר עם חברי הפורום הנכבדים מאוטוספורט והם נתנו את הפיתרון הבא:

היתה לי אותה תופעה אצלי בE30 שגם שיגעה אותי עד שעליתי על הפתרון

כשהרכב כבוי תשחק עם המצערת תראה שהיא חוזרת עד הסוף אתה אמור לשמוע קליק בסוף המהלך כשהמצערת סגורה יש מתחת מיקרו סוויץ שמפעיל את המייצב אפס של הרכב תפרק את הצינור אוויר הגדול מהמד זרימה למצערת תכניס את האצבע לתוך המצערת תראה שאין פיח ולכלוך בתוך החלל שמונעים מהמצערת להיסגר עד הסוף

גם אני היסתובבתי אצל כמה "מומחים" שרצו להחליף לי חצי רכב עד שעליתי על הבעיה

אבל בסוף סידרתי לבד וכרגע המנוע יציב ושקט

אבי

http://autosport.co.il/viewtopic.php?t=13183

היום לאחר שהיה לי זמן, התחלתי לנקות את המצערת כמו שצריך.

בהתחלה השתמשתי בסיפל גרין {תרסיס לניקוי שמן שרוף שקונים באוטו דיפו ב20 שקל} ובעזרת מברג שטוח התחלתי לגרד את הפיח שהצטבר על דפנות המצערת.

לאחר מכן בעזרת כמות נכבדת של ספריי קרבורטורים התזתי לדוח המצערת כאשר היא פתוחה, כל הספריי נשפך כשר הוא שחור משחור.

מה אני יגיד לכם?

3 שנים של נפילות טורים ונסיעה עם שניי רגליים {ברקס וגז ביחד כאשר עומדים ברמזור} הגיעו לקיצם!

תודה רבה רבה לעמוסBMW,לרון הנסיך,לטוסטוס ולכל מי שעזר לי לפתור את הבעיה.

לא תודה למוסך נירגד שטען כי: יש להחליף חוטי הצתה{2500 שקל והם שלך עם חיישן קראנק!!!} ואולי גם להחליף סעפת כי ברור שיש בריחת וואקום ולכן יש נפילות טורים אה כן, ודרוש גם החלפת מרימים הידראוליים. ברור! אני אשלם 10 אלף שקל תיקונים, רק שאבא שלי לא זמין. אז זה יקח קצת זמן. לנירגד ירושלים,אני לא חוזר.

ערב טוב ושוב, תודה לכל הועזרים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...