Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בטסט בדינמומטר ת"ט ואמרו לי שיש לי נזילה מהמערכת הגה.

הסברתי לבוחן שלא היה חסר לי אף פעם שמן, אך הבוחן התייחס אלי בזבלול ואמר לי שאני יכול להמשיך לדבר שטויות עד 16:30 שזאת שעת הסגירה שלו.

נאלצתי ללכת למוסך שיבדוק את הטענה והוא כמובן רשם שזה שטויות, אך נאלצתי לשלם לו 150 ש"ח על בדיקה ואישור.

הגומיה של המסרק אכן היית רטובה אבל כתוצאה מטפטוף של המים של המזגן.

איזה חוסר מקצועניות זאת, הוא לא היה יכול לשים את האצבע הקדושה שלו על הגומיה ולראות שמדובר במים ולא בשמן הגה אדום!

איך אני יכול להחזיר בחזרה את 150 ש"ח ואת עלות הטסט החוזר?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

זה שאמר לי שאני יכול לחכות עד 16:30 זהו הרב בוחן, זה פשוט זלזול.

לבוחן לא קוראים פבל הוא היה ישראלי והוא ישב על כיסא גלגלים בתוך הבור בעמדה מספר 1.

אני יבודק את השם ויחזור לכאן.

פורסם

דברים כאלה מרתיחים גם אותי שונא שמנסים להפוך אנשים למטומטמים והם בעצמם כאלה

הלוואי והצדק יהיה איתך והרב בוחן הזה יקבל בומבה שלא ישכח אותה וישנה את הגישה שלו.

שבת שלום.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם
...והוא ישב על כיסא גלגלים בתוך הבור...

נכה הבחור...

בור הבדיקה ב"דינמומטר" אינו מתאים לעמידה, אי לכך הציבו שם כסא גלגלים עוד מתחילתו(שנות ה-70) והבוחן מתנייד עליו הלוך ושוב.

אני זוכר מילדותי, כשהייתי ניגש לשם עם אבי לטסט, את ליאון הבוחן. רבים חשבו אותו נכה ולא היה נעים להם לבוא עמו בדין ודברים, לעומת זאת, תמיד יש את הישראלי המכוער שהיה מנבל פיו ומאיים. ליאון, אם היה חוטף קריזה, היה קם ממקום רבצו(הוא אדם די גדול) ומר ישראלי היה נאלם דום ונעלם חת-שתיים :twisted:.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הלכתי שם לצערי לטסט חוזר, סיפרתי לרב בוחן שהמוסך לא מצא כלום וגם לא עשה כלום ונתן לי אישור שהמערכת תקינה. עלות בדיקת המוסך עלתה לי 150 ש"ח.

הבוחן הפעם כן העביר אותי, שתבינו לא עשו כלום באוטו. בפעם הראשונה שניגשתי הוא נכשל ובפעם השניה הפלא ופלא ה"נזילה" נעלמה. (כח עליון).

הסברתי לרב בוחן שהנזילה היא בעצם טפטוף, של המים של המזגן על הגומי של המסרק. שאלתי למה לא העבירו אצבע כדי לראות האם זה מים או שמן ואמרו לי שהייתי צריך לדאוג לפני הטסט שהכל יהיה יבש.

שאלתי מה עושים כשיש גשם, וענו לי "עזוב את זה, יאלה נגמר תשכח מזה..". אני רותח מזעם ומקווה שהסיפור שלי יתפרסם כמה שיותר, אני את שלי סיימתי עם דינמומטר ת"א.

בקרוב אני יעלה את החשבון מהמוסך ואת דו"ח הפסילה של הטסט.

פורסם

מכון טסטים על הפנים. עשיתי אצלם טסט לרכב אספנות - הבוחן הלא חכם במיוחד, אפילו לא ידע את התקנות של לוחית רישוי תקנית. הייתי צריך להביא לו צילום של ספר בוחנים בטסט חוזר, וגם אז הוא הפנה אותי לרב בוחן (שדווקא התגלה כבחור די סימפטי ומבין עניין). מה שכן, הגנבים לקחו לי 40 ש"ח :shock:על 2 נורות איתות צהובות. (היו לי נורות לבנות במקור). בהתחלה רצו לקחת יותר, כי זה "מנורות מיוחדות", אבל כבר התחיל להתנפח לי הווריד, אז הבחור הסתפק 2.2 ח"י שקלים.

לפני כן הגעתי לטסט עם אוטו חדש , ונכשלתי (אצל אותו בוחן כסיל) בגלל שלא היה אור על לוחית רישוי. חשבתי, אולי נשרפה הנורה, הדלקתי את התאורה, וראו איזה פלא - הנורה עובדת. הלכתי לבוחן אחר שעמד ליד - ודרשתי לדעת מה העזות מצח הזו. אז הוא אמר: " כן, זה מטומטם זה" ומחק את האיקס שלו בטופס.

מה שכן, בטסט האחרון, נתקעתי 30 דקות אחרי בחורה ש3 :shock:בוחנים ניסו להתחיל איתה בו זמנית, ובסוף ישבו באוטו שלה והעבירו אותו טסט כלאחר יד.

למכון הזה אני לא חוזר יותר, זה בטוח!!

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אולי כדאי גם שתטפל במים של המזגן שלא יהיה נזק לרצועת גומי.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

מה שכן, בטסט האחרון, נתקעתי 30 דקות אחרי בחורה ש3 :shock:בוחנים ניסו להתחיל איתה בו זמנית, ובסוף ישבו באוטו שלה והעבירו אותו טסט כלאחר יד.

הבלונדינית פשוט נפלה עם גלגל לתוך הפיט והם רק ניסו לחלץ אותה.

פורסם
אולי כדאי גם שתטפל במים של המזגן שלא יהיה נזק לרצועת גומי.

המים לא נמצאים באזור של רצועות הגומי, חלקם עפים על הגמושקה של המסרק הגה.

פורסם

"היית צריך לדאוג שהכל יבש"

שכחת גם לפרוס לו עוגת הבית מתחת לאגזוז כדי שינעם לו על כיסא הגלגלים מתחת לרכב שלך.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

מתי תבינו שמכוני הטסטים יעבירו אתכם שבע מדורי גהנום בשביל 20 ש"ח של טסט חוזר והסיכויי שתתקנו אצלם או אצל בני משפחתם!!!???

מזל שלך שנפלת על מוסך אמין שלא חייב אותך על בוכנה חדשה.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...