Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני לא ממש מבין גדול במכוניות ולכן פניתי אליכם עם בקשת עזרה.

עשיתי בדיקה לרכב הונדה אקורד שנת 2003 עם 100 אלף קילומטר, יד שנייה.

הייתי רוצה לקבל חוות דעת של מי שמבין ברכבים, האם רכב במצב טובוהא כדאי לי לקנות אותו.

במיוחד מתריד אותי הסעיף של "העברת כוח" - נקישה בשילוב ומעבר הילוכים, רעש מתיבת הילוכים, תושבת תיבת הילוכים פגומה.

את כל הקטע של גראפים וטבלאות, אני ממש לא מבין.

בבקשה עזרו לי להבין את הבדיקה והאם רכב במצב טוב שכדאי לקנות. המוכר אגב לא הסכים להוריד אפילו שקל אחד ממחיר מחירון. :-(

תודה!

נטי

Page1.jpg

Page2.JPG

Page3.JPG

Page4.jpg

פורסם

על פניו ניראה שמדובר בכסת"חים קבועים. הבדיקה סה"כ ניראית טוב. ממליץ לשים לב באחד הצילינדרים קומפרסייה קצת יותר נמוכה מאחרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
על פניו ניראה שמדובר בכסת"חים קבועים. הבדיקה סה"כ ניראית טוב. ממליץ לשים לב באחד הצילינדרים קומפרסייה קצת יותר נמוכה מאחרים.

היי,

תודה על ההערה.

מה הכוונה לשים לב? מה אני אמור לעשות עם זה, איך מסדרים את העניין ומה יכולה להיות הסיבה לירידה בקומפרסיה של אחד הצילינדרים?

פורסם

לא בדיקה יפה מאוד אבל בהחלט סבירה.

יש כמה נקודות שדורשות טיפול לאחר הקנייה - החל מהבקלית האחורית (לא יודע מה המחירים באקורד, אבל סביר להניח שמדובר בכמה מאות שקלים לכל היותר), זוג צמיגים אחוריים (פחות מאלפייה לזוג טוב) וכנראה גם תושבות מנוע וגיר (דורש בדיקה במוסך).

הרכב עבר תאונה כלשהיא אם כי היא מהדו"ח עולה שהיא לא רצינית במיוחד. לא חושב שיש עילה להוריד עליה במחיר, בטח שלא באופן ניכר.

הסעיפים שמופיעים בשורה של התיבה האוטומטית הם כסת"ח קבוע של מכוני בדיקה. אם נושא הגיר מטריד אותך תצטרך להעזר בשירותיו של בעל מקצוע בנושא כי ממכון בדיקה יהיה לך קשה לקבל נתונים אמיתיים. אבל שוב, ברוב המקרים מדובר בכסת"ח קבוע ואין סיבה לדאגה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...