Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

זה התחיל בשמועה על אחד החבר'ה הישראלים פה שלאחרונה מסתובב עם פרארי,תוצר של חברה חדשה ועשירה.

שבת בערב, חבר שלי מתקשר ושואל אם בא לי לשחק טניס,עניתי שכן ובתגובה הוא אמר לי "תיהיה מוכן בסביבות 19:20".

לא הבנתי למה כל כך מוקדם, הרי המגרש הקבוע בו אנחנו משחקים נמצא 7 דקות הליכה מהבית שלי,וסגרנו אותו משעה 20:00.

19:15,חבר שלי מסמס לי לרדת למטה.

אני יורד למטה והלסת נופלת לי, חבר שלי יוצא ממושב הנוסע של פרארי 612 SCAGLIETTI דנדשה...

כשהוא רואה את המבט שלי הוא צוחק ואומר לי "אה כן, שכחתי להגיד לך שמשחקים זוגות הערב".

מסתבר שהוא סגר טורניר זוגות,ואחד המשתתפים זה החבר עם הפרארי.

אחרי ברכות ואיחולים על הצעצוע החדש אני משתחל למושב האחורי.

בהתחלה חשבתי שהמושב האחורי שם יהיה משהו בסגנון של המושב האחורי בדגמי פורש,כלומר משהו שדומה לספסלים שיש בחלק האחורי של אביר צבאי.

אבל אני מסתכל לאחור ואומר לעצמי "נראה נוח הדבר הזה".

אני מתיישב במושב האחורי והמחשבה הראשונה שעוברת בראש זה שהדבר הזה קשה,אבל התחושה היא שאתה יושב בתוך כפפה, המושב פשוט עוטף אותך בצורה ששום באקט לא יכול לחלום עליה.

מתחילים נסיעה,השאגה האופיינית של המנועים האיטלקיים עם הסוס הצוהל.

הנסיעה מאחור נוקשה מאוד, הרגשה שבמקום בולמים שמו מאחור מוטות פלדה שיקשרו בין השילדה לגלגלים, אבל ראבק, פרארי לא קונים בשביל הנוחות.

הרכב בנוי פשוט יפיפה מבפנים,איכות החומרים וההרכבה לא תבייש אף גרמניה,כל העסק נראה אלגנטי, לוח השעונים זורח בירוק וגם תאורת האוירה בתוך הרכב כמו כל המתגים- ירוקה, וזה נראה טוב עם הרקע הבז'-חום של סלון העור שבפנים הרכב, עם הסמל הבוהק של ה-612 על הדש בורד מול הנוסע מקדימה.

הכביש חלקלק, חבר שלי לא מנסה לעשות שטויות ולהשתולל, מה גם שהדרך שבה נסענו למגרש (כחצי שעה מהבית שלי, לא במקום הרגיל) מטפסת לראש ההר וכתוצאה מכך היא מאוד צרה ומאוד מאוד מפותלת בלי שום מקום לטעויות.

למרות הכביש הרטוב חבר שלי נותן קצת בגז וקשה שלא להתפעל מהמנוע, גם בהילוך שלישי במהירות 30 קמ"ש המנוע מייצר האצה חזקה עם סאונד בשרני כל כך,שבאיזשהו שלב סובבתי את החוגה של המערכת (BOSE אינטגרלית) והורדתי ווליום כדי לשמוע רק את המנוע.

לאחר שסיימנו לטפס על ההר הגענו לקטע כביש שהוא חלק מהכביש המהיר,ושם כבר חבר שלי שיחרר את הרסן ונתן לרכב לנשום, אי אפשר לתאר את כמות המומנט שהרכב הזה מייצר, ובאיזה סאונד מדהים זה מלווה.

בחזרה מהטניס הכביש כבר הספיק להתייבש ואז חבר שלי הרשה לעצמו "להשתחרר" ולהתחבר טוב יותר לדוושת הכיף, את הקטע של הכביש המהיר עברנו בטיסה נמוכה, ואז הגענו לקטע עם הפיתולים בהר, הפעם כמובן ירדנו אותו.

לחיצה על כפתור ה-SPORT מיד מתחה את השילדה והפכה אותה לנוקשה יותר ובמקביל שינתה את מהירות החלפת ההילוכים.

למרות חששות שלי כי חבר שלי לא ממש מיומן ועם נטייה להאיץ קצת מוקדם מדי ביציאה מעיקול, הרכב פשוט אוחז בכביש בצורה בלתי רגילה, הזנב נשאר במקומו (גם הודות לבקרות הבטיחות השונות) והכל עבר חלק ומהר..

אני הייתי הראשון לרדת מהרכב כשהוא הקפיץ אותנו חזרה הביתה, התנצלתי על המושב הרטוב שהשארתי לו מקדימה ואיימתי עליו שפעם הבאה שמשחקים הוא חייב לי סיבוב וסשן צילומים.

היום הייתי אמור לפגוש אותו במפגש של מועדון רכבי על,התכנון היה להפגש בנקודת המפגש ומשם לצאת יחד כל הרכבים לנסיעה מהירה בכבישים הריקים של שעות הבוקר, אבל לצערי התעוררתי,ווידאתי שכרטיס הזיכרון של הדיגיטלית ריק, לקחתי מונית לנקודת המפגש- ושם גיליתי שאין אף אחד....

:cry:

כנראה שפיספסתי אותם בכמה דקות (הם לא מתעכבים בנקודת המפגש כדי לא למשוך תשומת לב ממי שלא צריך- משטרה).

פעם הבאה אהיה יותר ערוך ואדגם תמונות וסרטונים לפורום.

יום טוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רגע, גם אצלי התאורה ירוקה בפנים, המתגים וכו.

אולי יש לי פרארי?

:roflmao:

איזה כיף לשמוע על חוויות אמיתיות של בן אדם שיודע לחיות. (ובמקום שמאפשר לחיות).

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

הונג קונג זאת הדוגמה הקיצונית לקנית רכבים יקרים בטימטום, לצורך השופוני, של סינים קצרים בכמה איברים.

איפה יש שם לנסוע עם פררי ? OK, עלית לויקטוריה פיק (במהירות ? היתת לבד על הכביש לפיק ? יש יום כיפור אצלהם ? לא נסעת שם יותר מהר מאוטו בעשירית המחיר.), אולי כמה דקות מהירות (בסיכון, שם המשטרה לא מתווכחת עם ג'ברים בני 17) , בניו טריטוריס , לשדה"ת.

וזהו.

שידרוג של הקאיינים על מדרכות אבן גבירול.

פורסם
הונג קונג זאת הדוגמה הקיצונית לקנית רכבים יקרים בטימטום, לצורך השופוני, של סינים קצרים בכמה איברים.

איפה יש שם לנסוע עם פררי ? OK, עלית לויקטוריה פיק (במהירות ? היתת לבד על הכביש לפיק ? יש יום כיפור אצלהם ? לא נסעת שם יותר מהר מאוטו בעשירית המחיר.), אולי כמה דקות מהירות (בסיכון, שם המשטרה לא מתווכחת עם ג'ברים בני 17) , בניו טריטוריס , לשדה"ת.

וזהו.

מה הקשר בין כל מה שכתבת פה לבין זה שאת התרבות המוטורית שיש בהונג קונג או בכל מדינה אחרת של אנשים שצריכים שופוני, את אותה תרבות מוטורית לא תראה בישראל גם בעוד 100 שנה ? (לא בגלל שאנשים לא רוצים,בגלל שהרשויות לא מאפשרות).

מי שמחזיק רכב ספורטיבי "קצר בכמה איברים" ?

קשקוש.

איפה יש לנסוע בהונג קונג עם רכב ספורטיבי ? תתפלא, יש,ואפילו לא מעט מקומות,ואני לא מדבר על זה שאנשים פה יוצאים עם הרכב שלהם למסלול בסין במרחק שעת מעבורת מהונג קונג ומגיעים למסלול מירוצים תיקני.

התגובה שלך נשמעת כמו סוג של צרות עין.

יש לאנשים כסף,אז אנשים מרשים לעצמם להתפנק במכוניות יוקרה, לאו דווקא ספורטיביות (אחד הרכבים הנפוצים פה זה S500).

כל הכבוד להם,שיהיה להם לבריאות והלוואי עלינו בארץ מתישהו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שום צרות עין. איפה שאפשר לנסוע 160 וצפונה בממוצע של שעות רצופות (גרמניה) גם אני נהנה מאוטו נוח,שקט,בטוח ויציב במהירויות גבוהות , שמביא אותי מהר ליעד. גם שם התנועה הכבדה הולכת ומייתרת נסיעה מהירה בשנים האחרונות.

הונג קונג (כמה קמ"ר כולה?) היא לא המקום לכאלה.

במקרה היחיד של קנית פררי (512) יותר מטומטמת מכל היקרות שעומדות בפקקי הונג קונג נתקלתי בניגריה , שם חוץ מכמה כבישים שבנתה RCC (סול"ב) ויוליוס ברגר, כל הכבישים שוברים כל אוטו (אפילו 504) .

התשובה שקיבלתי לתמיהתי על קנית פררי שם היתה - "אני לא נוסע בו,קניתי אותו רק כי אני אוהב להסתכל עליו".

אני עצמי מתנייע בהונג קונג בטויוטה קראון (אדומה לבנה עם דלת אחורית שהנהג פותח ממושבו...) ושאר התחבורה הציבורית היעילה ומגיע הרבה לפני הפררים/מזרטים/קונטשים.

ולגבי הבודדים האלה שמחזיקים גם לוחית סינית ועוברים בלו וו- גם הם בקושי יכולים להוציא מהאוטו משהו.השוטרים בג'טה/סנטנה מאד שמחים לפגוש אותם.

פורסם

haimy

אתה מנסה לשכנע את עצמך למה אתה נוהג ביונדאי גטס שנתנו לך מהעבודה ואתה משלם עליה יותר מדי כסף.

במקום לקנות מכונית שתהנה ממנה ותעלה לך פחות?

יותר כיף להאיץ מרמזור לרמזור במכונית שמאיצה ב 4 שניות מ 0-100 מאשר ביומדאי גטס.

יותר כיף לפנות עם מכונית ספורטיבית מאשר ביונדאי גטס.

(סליחה שאני גורם לך לסיוטים בלילה עד שתקנה לעצמך מכונית ספורטיבית)

אייל

פורסם

וזהו.

קפוץ לרודוס- יוון, ממש פה קרוב, ושים לב לכמות הרכבים המשופרים בטירוף (ובטוב טעם). אין ספור S2000, Z350, נינג'ות מוגדשות וכוסיות מקומיות שנותנות בגז במיני קופר S עם למעלה מ 300 כ"ס. אבל מה? אין שם כבישים ראויים! כלומר יש שם שני כבישים בקושי והם כן ראויים, אך אין ספק שאין יותר מדי איפה "ללחוץ". הרכב האידיאלי לאי הספציפי הנ"ל אמור להיות שילוב של סמארט שיכול להשתחל ברחובות הצרים וסוזוקי ג'ימיני שיכול להוריד אותך לכל חוף נידח. אבל בכל זאת רואים רכבים שבישראל נחשבים ל"אקזוטיים" כמעט בכל פינה ולידם ובתוכם חובבי רכב המשקיעים את מיטב כספם ברכב.

פורסם

edan82 - אבאל'ה, עוד כמה סיפורים כאלו, ואתה תצטרך לשים מצעים חדשים בחדר אורחים, למה אני בא לבקר אותך 8)

אתה לא מבין איזה חשק לטוס לשם אתה עושה לי :-D

פורסם
haimy

אתה מנסה לשכנע את עצמך למה אתה נוהג ביונדאי גטס שנתנו לך מהעבודה ואתה משלם עליה יותר מדי כסף.

במקום לקנות מכונית שתהנה ממנה ותעלה לך פחות?

יותר כיף להאיץ מרמזור לרמזור במכונית שמאיצה ב 4 שניות מ 0-100 מאשר ביומדאי גטס.

יותר כיף לפנות עם מכונית ספורטיבית מאשר ביונדאי גטס.

(סליחה שאני גורם לך לסיוטים בלילה עד שתקנה לעצמך מכונית ספורטיבית)[/quote

עם כל הכבוד לנוסעים בגטס, אוטו הגיוני לאנשים חושבים בארץ, איך קבעת שדווקא בה אני נוסע ועל זה בנית מגדלי פסיכולוגיה בגרוש זימבאבווי ?

בניגריה ,אחת המדינות עם שיעור הפשע האלים הגבוהות בעולם,אני נוסע בפאטרול 5.6 V8 -זה מה יש.זה מה שנותן קצת ביטחון עם 4.5 טונות המיגון אם אתה לא רוצה צרות.

בארץ - באוטו לגמרי לא מתסכל, אבל לא מתקרב לפררי.

בהונג קונג-MTR ,מונית,אוטובוס.

מאסראטי מקסיקו (די גרוטאה) היה לי בתחילת ה-70 בלימודי במילנו.

אאודי קופה S בארץ.נא לא להריר.

אפשר ביטה אנאליזה חדש הר פרופסור דוקטור פרויד או שאני עדיין מתאים לישן ?

עוד

פורסם

פרארי בניגריה?:shock:

שיא חדש של טמטום, ללא ספק,

אם כי התשובה שקיבלת היא הכי נכונה שיכולה להיות,

במסגרת גבולות ההיגיון של אותה מדינה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...