Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני נהג צעיר וחדש ללא מלווה, בן 18 עוד מעט.

יש לי בעיה-אני מאוהב קשות באלפא 147 בפרט, ובתחום הרכב בכלל.

החלום הכי גדול שלי זה אלפא כזאת בחניה, ואין לי ספק שלאחר הצבא אני ארכוש אחת.

בינתיים החלום הוא בגדר חלום ואני מעוניין לפחות לנהוג באחת כזאת, אבל לא נראה לי שבאלפא יתנו לנהג חדש 147 להסתובב איתה..

חשבתי ללכת עם אחד ההורים, לקחת את האלפא לנסיעת מבחן ובדרך שאני אנהג קצת, האם זה מותר? ואיך זה בכלל הולך נסיעות המבחן באלפא? בא איתנו מישהו מהסוכנות או שמשאירים ערבון ומקבלים אוטו?

תודה רבה לעונים

פורסם

נסיעת מבחן, במקרים אותם אני מכיר, מוגבלת לנהגים שרשיונם מוצג בסוכנות ושמותיהם מופיעים בהסכם בינה לבין מי שינהג ברכב, בנוגע לחלוקת אחריות, נזיקית במקרה תאונה ופלילית במקרה של עבירה. במרבית המקרים יתלווה לנסיעת מבחן גם נציג הסוכנות.

פורסם

מה יותר פשוט מלהרים אליהם טלפון ולשאול ?

אתה יכול גם "להשקיע" ולגשת לסוכנות,

אם תלך עם אחד ההורים זה אפילו ייראה "רציני" יותר.

אני התעניינתי ברכישת אלפא מסויימת לפני כמה שנים, הלכתי לסוכנות,

ישבתי, שמעתי, שאלתי, התעניינתי, וקיבלתי נסיעה על האלפא שרציתי ע"מ לשקול רכישה.

מה שכן - הייתי מעל גיל 24, למרות שלא זכור לי אם מישהו שאל אותי לגילי באיזשהו שלב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא בטוח לגבי גיל 24, אבל כמעט בטוח שלא נותנים ל"נהג חדש" (ואני מבין שאתה עוד צריך מלווה) ובטוח שרק מי שרשיונו מצולם בסוכנות רשאי לנהוג (כמו בכל סוכנות רכב). סמל"ת בד"כ מצרפים מלווה מטעמם לנסיעה, אלא אם מדובר בלקוח שהם מכירים או שנראה להם רציני - במקרה זה אני מבין שהתשובה היא שלילית לשתי האפשרויות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
לא בטוח לגבי גיל 24, אבל כמעט בטוח שלא נותנים ל"נהג חדש" (ואני מבין שאתה עוד צריך מלווה) ובטוח שרק מי שרשיונו מצולם בסוכנות רשאי לנהוג (כמו בכל סוכנות רכב). סמל"ת בד"כ מצרפים מלווה מטעמם לנסיעה, אלא אם מדובר בלקוח שהם מכירים או שנראה להם רציני - במקרה זה אני מבין שהתשובה היא שלילית לשתי האפשרויות.

אם תביט בהודעה שלי קצת יותר לעומק תראה שכתבתי שאני לא צריך מלווה. אבל לא נורא, אז אני מבין שעוד יקח לי קצת זמן עד שאני אוכל לנהוג על האלפא, טוב, נתאזר בסבלנות.. אני בטוח שזה שווה את ההמתנה :-P

תודה לכולם

פורסם

זה מאוד תלוי במכונית.

לדוגמא על הפולו נתנו לי לנהוג, וזה היה ממש שבוע-שבועיים לאחר שנגמר לי המלווה.

ב I30 גם כן לא עשו בעיות.

אז שוב, זה מאוד תלוי בדגם שאתה רוצה לנהוג עליו, נגיד ב EOS ב VW נותנים אך ורק למי שמעל גיל 24, ואין לך מה להתווכח עם זה בכלל ( אחותי ניסתה ולא הלך ).

תילך ותברר, אולי יתמזל מזלך ויתנו לך.

אם תילך עם אחד ההורים ותראו רצינות בקשר לזה (סתם תשאלו לגבי המחיר שלה, תוספות וכו' ) אני מאמין שהסיכוי שתקבל נסיעת מבחן הוא דיי גדול.

פורסם

חבל לך על הזמן ובמיוחד שאני מכיר טוב טוב את הסוכנת שקוראים לה מור אגב והיא לא אוהבת שמ@%! לה בשכל ואני אומר לך את זה בכנות אז תנסה מקסימום לא אבל לפחות ניסיתה.

יניב

פורסם

תרשום הודעה בפורום."חלום חיי להוג באלפא 147" אני בטוח שיש פה למישהו מהחברים. תזמין אותו לארוחת בוקר ותבקש סיבוב אני בטוח שתסתדרו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

דעתי כדעת קוקה- אני בטוח שיש בעלים טובי לב של 147 שישמחו לתת לך סיבוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תנסה לבדוק אם ניתן לשכור אחת כזאת בארץ(למרות שלא ניראה לי).

האפשרות הכי טובה היא כמו שנאמר פה - לפנות לבעלים של אלפא(למשל במועדון אלפא) ולבקש ממנו סיבוב. אני מאמין שאם אתה אדם נורמלי ולא מתלהב ומחפש פוזה וכו' אז קיים סיכוי שמישהו יביא לך(כמובן עם ליווי שלו).

פורסם

אני זוכר שבזמנו היה ניתן לשכור את הרכב דרך "פרי". אני לא יודע אם החברה עדיין קיימת ולא יודע מה המחירים והתנאים של ההשכרה אבל שווה לבדוק.

אסף

במחשבה שנייה, הם גם היו מוכרים רכבים כאלה מיד 2, אז אולי אפשר לקבל נסיעת התרשמות על רכב שמיועד למכירה.

פורסם

תודה רבה לכולם, ותודה גדולה במיוחד לעדן על האשכול שפתחת.. אבל אני לא יטריד בן אדם באמצע החיים בשביל סיבוב על הרכב שלו, יש לי סבלנות. אבל העצה של לקחת נסיעת מבחן ברכב למכירה דווקא מצאה חן בעייני, נבדק מה אפשר לעשות :wink:

• תוכן חדש...