Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא מוזמן לבוא לעשות סיבוב על ה 156 שלי בפעם הבאה שהוא מבקר בהולנד. זה די דומה ל 147

דרך אגב, זה רק נדמה לי או שהוא אפילו לא התקשר לסוכנות אלפא כדי לבדוק אם אולי יש אפשרות שהוא יעשה נסיעת הדגמה?

אני עשיתי בעבר נסיעות מבחן על ה 147 1.6 כשהיא רק הגיעה לארץ, ובהמשך גם על 2.0 סלספיד. לא זוכר ששאלו אותי בן כמה אני.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

לא הבנתי למה פתחת את האשכול הזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ידידי,

הכל כתוב עברית על גבי פורום,הבחור חולם על סיבוב ב-147, הורידו אותו מהרעיון בטענה שסמל"ת לא תשחרר רכב לנהיגת מבחן למישהו שנראה לא רציני או צעיר מדי,לכן נפתח הנושא,כדי לראות אם יש פה מישהו שבכל זאת יוכל להגשים את החלום לבחור, מאוד פשוט,ואם יש פה בעל 147, אפילו מאוד קל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מישהו פה מכיר את בר רפאלי?

פשוט יש לי חלום....

אתה יודע אייל, כל פעם שאני רואה את הפוסטמה באיזה פוזה מגרה, מיד אני נזכר שהפוסטמה הסתומה השתמטה משירות צבאי ע"י זה שהיא התחתנה עם חבר של סבא שלה! :shock:

באותה שניה החרמנות והזיקפה הולכות הבייתה או מחפשות אובייקט חדש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה יודע אייל, כל פעם שאני רואה את הפוסטמה באיזה פוזה מגרה, מיד אני נזכר שהפוסטמה הסתומה השתמטה משירות צבאי ע"י זה שהיא התחתנה עם חבר של סבא שלה! :shock:

אל תתבאס אבל נראה לי שרק לך זה קורה. לצערנו הגברים,אזור החרמנות במח משתלט ומיד מנתק הפרעות.:-)

פורסם

טיפ קטן: ברמת החייל יש טרייד אין של סמל"ת ש90 אחוז מהרכבים שם הם אלפות, ואני רואה שם כל היום אנשים באים וחוזרים מנסיעות מבחן.

אולי כדאי לנסות שם, יש שם לא מעט אלפות 147, ועוד אקזוטיקות מעניינות למי שמעוניין.

גם אני לא מתלהב מהפוזה שלה במיוחד וגם מהסיפור שציינת, אבל הייתי חייב לתת איזו קונטרה בשרשור הזה, וקפצה לי תמונה שלה בעמוד הראשי של YNET דקה לפני זה.

קשה לי להאמין שמישהו שפוי יתן לנהג חדש שהוא לא מכיר - סיבוב על הרכב שלו. (שיקולי כיסוי ביטוחי, פנאטיות וכו')

אבל לא מזיק לנסות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מישהו פה מכיר את בר רפאלי?

פשוט יש לי חלום....

הלו, יש פה תור! קח מספר! :evil:

מצוין! פחות אחד - יותר נחמד :-D

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...