Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לקחתי את החתן הזה ל 4 טכנאים וכולם פה אחד אמרו "אין חלקים "! בקיצור לזרוק לפח,

אני מחפש טכנאי שיכול להשיג חלקים כאלו אולי מהיבואן או ממקום אחר (לא אכפת לי משומשים רק שיעבדו, והקומפקט דיסק יחזור לחיים.

אם מישהו יודע \מכיר

אשמח לקבל ה"פ.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את תדאג YUVK

המחשב הזה בטיפול צפוף מאוד של בעל חנות מחשבים שאני מכיר כבר המון זמן,

פרטים בה"פ .

פורסם

איזה קומפקט דיסק זה בדיוק? לבית, לרכב, CDROM למחשב, דיסקמן?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה קומפקט דיסק מהישנים שיצאו בתחילת שנות ה 90 (סוף שנות השמונים).

זה קומפקט דיסק שמתחבר למגבר ביתי.

פרטים בה"פ .

פורסם
אם מישהו יודע \מכיר

אשמח לקבל ה"פ.

אתה רוצה טלפון של טכנאי מומחה מבינימינה או שזה רחוק לך?

אל תזרוק את המכשיר, חבל עליו.

STIO , יש לך מתחרה.... :)

יש לי רדיו טייפ עם 2 רמקולים משנות ה- 70 שעובד מצויין, והוא בסלון לקישוט :-)

פורסם

מה בדיוק הבעיה עם הקומפקט דיסק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לזרוק אני ממש לא מתכוון בשום מצב ובשום מקרה!!!

אני גר בראשון אז בנימינה זה די רחוק.

הבעיה היא כשאני מכניס דיסק או שלא מכניס דיסק הוא לא מזהה כלום פשוט רושם 0 על המסך כלום לא עובד,

ברגע שאין דיסק אז הוא אמור לרשום DISK על במסך, ואם יש דיסק אז הוא רושם כמה שירים יש בו ומה האורך הכולל של כל הדיסק,

מתקן אחד הסביר לי שיש ג'וקים של פיקוד שמתקשרים בינהם, משהו לא מובן בכלל ,והם דפוקים.

אני לא צריך איזה מישהו שהוא סופר מומחה, אני צריך אחד שיש לו אפשרות להביא חלקים כאלו.

פרטים בה"פ .

פורסם

בתור טכנאי אני אומר לך שהאחרים צדקו.

גם אם היה מדובר במותג ,קשה למצוא חלקים למכשיר הזה.

אני מאמין שגם כשהיה תקין הוא קרא רק דיסקים מקוריים .

תוכל לומר לי בבקשה ,מה מיוחד בו ?

למען הסר ספק גם אני לא זורק אם אפשר לתקן .

אופציה זולה היא רכישת DVD שקורא את כל הפורמטים וחיבורו למגבר .

תוכל להשתמש בו גם לשמיעת קול ,וגם לתמונה בעלות של כ-100 ש"ח.

בברכה

מוטי.

פורסם

הבעיה עם רוב ה-DVD היא שצריך מסך כלשהו כדי לשלוט בהם. כמובן שאפשר ללמוד "הקלדה עיוורת" על השלט, אבל זה הרבה פחות נח מקומפקט דיסק רגיל

פורסם

בשביל לשמוע שירים (אולי פרט למקרה של קבצי MP3 במספר תיקיות שונות) אתה לא צריך שום מסך חיצוני פרט ל-display הבסיסי שבקדמת המכשיר.

פורסם
.

תוכל לומר לי בבקשה ,מה מיוחד בו ?

בברכה

מוטי.

זה מכשיר ה CD הראשון שהיה לי ,

נתנו לי במתנה (אחותי). שקנתה אותו בעמל רב ב 1990 בערך ואז זה היה עולה ה-מ-ו-ן.

קיבלתי אותו בשנת 1997 במתנה.

פרטים בה"פ .

פורסם
בשביל לשמוע שירים (אולי פרט למקרה של קבצי MP3 במספר תיקיות שונות) אתה לא צריך שום מסך חיצוני פרט ל-display הבסיסי שבקדמת המכשיר.

לא יודע, אצלי ב-DVD אין כפתורים אחורה/קדימה במכשיר, רק בשלט, וגם אין תצוגה של זמן על המכשיר, רק על מסך חיצוני

• תוכן חדש...