Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הדיון הקודם על בעיית המקום שנוצרה לי בבגאז' והיותי לא מרוצה מהתיבה הקודמת של הP1 שלי, התחלתי ב"פרוייקט" קטן.

תחילה חתכתי עץ MDF למידות הדרושות עבור התיבה:

img7679vn5.jpg

לאחר מכן החלו הקידוחים, הדבקות והברגות:

dscf6912uh3.jpg

הפלטה העליונה (הראשונה שדרכה עובר הבורג) קדוחה בקוטר גדול ממש במעט מקוטר הבורג, וכך נוצר מצב שהבורג "לוחץ" אותה ומצמיד אותה בכוח לפלטה שאליה היא מתחברת.

ברגים בכל 4 ס"מ או פחות:-P

dscf6913qa0.jpg

ולסיום (בינתיים):

img7740nh8.jpg

התיבה כבר עברה איטום עם סיליקון על כל החיבורים הפנימיים. מחר תעבור איטום על המסגרת של החור של הסאב ותרופד בלבד שחור. :-D

בזמן שהתיבה התקדמה שמתי לב שעדיין תהיה לי בעיית גובה קלה בבגאז' ושהמגנטים של ה6*9 שעל המגש עדיין יפריעו קצת, אז התחלתי בבניית הגבהות.:wink:

חתכתי טבעות במידה המתאימה:

img7703fr6.jpg

סימונים:

img7702hf3.jpg

קידוחים:

img7707ah7.jpg

הדבקה והברגה:

img7714cl0.jpg

עד כאן הכל בסדר, רק שהחיתוכים שנעשו עם הג'קסון לא יצאו מדוייקים לגמרי:

img7709bu6.jpg

קפצתי עם ההגבהות לנגריה של חבר של אבא שלי ועבדתי קצת עם המלטשת סרט: :wink:

dscf6970wa5.jpg

עכשיו זה מדוייק :lol:

כמובן שכל התהליך נעשה פעמיים:

dscf6976ci9.jpg

לאחר מכן ההגבהות עברו ריפוד והרכבה על המגש:

dscf6983ni8.jpg

dscf6978lk9.jpg

עד כאן להיום, מחר ההמשך:-)

אשמח לתגובות, הארות, הערות, חוות דעת וכו'.

פורסם

עבודה יפה סה"כ,

התיבה נראית גדולה-מה הנפח שלה?

אל תשכח לאטום טוב טוב את הרווחים שישארו אחרי שתכניס את הטרמינל.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

עבודה מאוד יפה כל הכבוד..

דרך אגב איך שומעים אצלך את הסאב?

לי היה לא מזמן סאב P1 ועשיתי לו תיבה כזאת ולא אהבתי את הבאסים אז הקטנתי אותה משהו כמו חצי מהתיבה שלך ומאוד אהבתי

אצלי התיבה הייתה בהתחלה 45 ליטר (גדול מידי) הקטנתי ל28 ליטר ולפי דעתי הכי מדוייק...

אהבתי את הבניות שעשיתה לפני שבוע הכנתי כאלה אבל לא כמו שאתה עשיתה כפול עשיתי רק שיכבה אחת של MDF..

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אמא שמה לב שאחד הארונות מטבח חסר לה ?

:wink:

עבודה יפה, קצת הגזמה עם הכמות ברגים לתיבה אבל שיהיה ליבריאות :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה רבה לכולכם על התגובות והמחמאות :-)

עבודה יפה סה"כ,

התיבה נראית גדולה-מה הנפח שלה? 42.9 ליטר בערך

אל תשכח לאטום טוב טוב את הרווחים שישארו אחרי שתכניס את הטרמינל. החיתוך לטרמינל נעשה בצורה מאוד מדוייקת, אבל בכל זאת בעת התקנת הטרמינל הכל נאטם טוב טוב עם סיליקון. :-)

עבודה מאוד יפה כל הכבוד..

דרך אגב איך שומעים אצלך את הסאב? הכל תלוי מאוד באיזה מוזיקה. הבעיה שלי שאני שומע המון סוגי מוזיקה. ממוזיקה מזרחית ועד מוזיקה שחורה והסאב מתנהג שונה לגמרי בסוגי מוזיקה שונים. במוזיקה שחורה לפעמים הסאב היה משתלט על הכל ונמרח והיה נשמע נוראי, ובמזרחית דווקא הוא תיפקד נהדר. והאמת שגם בחלק מהמוזיקה השחורה, אבל זה מאוד תלוי בשירים.

לי היה לא מזמן סאב P1 ועשיתי לו תיבה כזאת ולא אהבתי את הבאסים אז הקטנתי אותה משהו כמו חצי מהתיבה שלך ומאוד אהבתי

אצלי התיבה הייתה בהתחלה 45 ליטר (גדול מידי) הקטנתי ל28 ליטר ולפי דעתי הכי מדוייק... הקודמת שלי 28.5 ליטר בערך, והחדשה 42.9... עוד לא יצא לי לשמוע אותו מספיק מאז סיום הבניה (לפני שעה וחצי) אבל אני מקווה שלא אתאכזב...

אהבתי את הבניות שעשיתה לפני שבוע הכנתי כאלה אבל לא כמו שאתה עשיתה כפול עשיתי רק שיכבה אחת של MDF..

אמא שמה לב שאחד הארונות מטבח חסר לה ?

עדיין לא :lol:

:wink:

עבודה יפה, קצת הגזמה עם הכמות ברגים לתיבה אבל שיהיה ליבריאות :lol:

כשהברגים מתנה אתה לא באמת סופר :lol:

טווב עכשיו לעידכון!

היום סיימתי לרפד את התיבה, לאטום חלקים נוספים בה, להרכיב את הפלטה החדשה למגבר ולהכניס הכל לאוטו בחזרה! :-)

טוב, ניגש לתמונות:

הסאב פורק מהתיבה הישנה:

dscf6990oj3.jpg

dscf6995yb7.jpg

כשהסאב יושב בתיבה, למרות הברגים, השטח שבינו לבין העץ עדיין לא אטום. כדי לאטום את השטח הזה השתמשתי בגומי כזה:

dscf6999nz5.jpg

כשהסאב יושב מעל הגומי הוא מפעיל עליו לחץ והגומי אוטם את כל השטח שבין הסאב לתיבה.

הגומי הודבק מסביב לחור של הסאב:

dscf6997ye2.jpg

הסאב מונח לבדיקה (ללא ברגים עדיין):

dscf7002ja4.jpg

dscf7005kg6.jpg

יושב בול!:lol:

מתחילים לרפד!

dscf7012wb8.jpg

dscf7016nn9.jpg

הסאב מחובר ומוכן להיכנס לביתו החדש:

dscf7017if1.jpg

הסאב מורכב!

dscf7019jt2.jpg

טוב, עד כאן בניית התיבה.

דבר נוסף שעשיתי באותה ההזדמנות שהכל מפורק, הוא שהקטנתי את הפלטה של המגבר שבהתחלה הותאמה לZ4200 הענק שהיה לי וכרגע נראית פשוט גדולה מידיי בשביל הJBL שיושב עליה. תמונה של הפלטה החדשה:

dscf7023tj1.jpg

וזהו. הכל מורכב ומחובר בבגאז'!

dscf7026te2.jpg

:lol::lol::lol:

פורסם

כל הכבוד שיש לך כוח לרפד..

בניתי 3 תיבות ואף אחת לא ריפדתי ומכרתי במחיר נמוך מאוד עם הייתי מרפד הייתי מוכר במחיר כפול..

כמה המגבר הזה מוציא לך בגישור?

הP1 שלי היה אצלי בגישור במגבר JBL GTO1004 היה על חצי עוצמה במגבר והיה מתפוצץץץ..

התיבה ניראת סוף הדרך .. אבל השקעת קצת יותר מידי על הP1 הזה

לא נורא התיבה הזאת תשמש אותך לעוד הרבה זמן ותוכל להשתדרג בלי להחליף תיבה

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם
כל הכבוד שיש לך כוח לרפד..

בניתי 3 תיבות ואף אחת לא ריפדתי ומכרתי במחיר נמוך מאוד עם הייתי מרפד הייתי מוכר במחיר כפול..

כמה המגבר הזה מוציא לך בגישור?

הP1 שלי היה אצלי בגישור במגבר JBL GTO1004 היה על חצי עוצמה במגבר והיה מתפוצץץץ..

התיבה ניראת סוף הדרך .. אבל השקעת קצת יותר מידי על הP1 הזה

לא נורא התיבה הזאת תשמש אותך לעוד הרבה זמן ותוכל להשתדרג בלי להחליף תיבה

כמה סאבים את מכיר שעובדים טוב עם 40 פלוס ליטר ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

עבודה יפה.

יצא מאוד יפה גם ההגבהות וגם התיבה.

אגב, זה בטוח MDF ?

יש לחלק מהפלטות צבע שונה לגמרי מהMDF שאני קניתי. (צבע כמו הפלטה השניה מלמטה וה2 מצד ימין)

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

• תוכן חדש...