Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילום (עדשות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לא מזמן מצלמה EOS 40D

ואני רוצה להיכנס לכל העניין של הצילום.

אין לי לא ידע ו לא ניסיון בזה.לכן ,אני צריך כאן עזרה קטנה.

יש לי כבר ספרים,והתחלתי לקרוא באינטרנט על נושה העדשות. בשבילי זה עדיין לא מובן עד הסוף.

לכן,השאילה היא פרקטית יותר. איזה עדשה אני צריך (דגם/חברה) בלי להכנס לפרטי טכניים. פשוט מהניסיון שלכם בצילום.

אני רוצה לצלם אנשים מקרוב,ואולי קצת נוף.

תודה.

Omnia mea mecum porto

פורסם

זו שאלה ללא תשובה.

יותר נכון רק אתה יודע את התשובה.

לאחד נוחה ומספיקה עדשת הקיט, לשני גם סט 30 עדשות לא יספיק לצילום אנשים וקצת נוף.

מה אתה מחפש מהמצלמה?

(וכמה קרוב אתה רוצה לצלם את האנשים?)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אני יודע שקשה לענות,במיוחד שאני לא יודע מה אני רוצה,אבל בכל זות

צריך להיות איזה שהם עדשות פופולאריות למתחלים?

כמה קרוב?,ממטר עד חמישה.

Omnia mea mecum porto

פורסם

תתחיל עם עדשה רב שימושית כגון 18-200 ואחרי שתצבור קצת ניסיון תוכל להחליט מה ההעדפות שלך.

לגבי דגם אני לא מכיר מספיק את הדגמים של קנון (אני ניקוניסט ותיק) אז חכה להמלצות בעלי הקנונים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אתה מעוניין בצילומי פורטרטים הייתי ממליץ לך את הקנון 100 מילימטר מאקרו. בעיקרון היא עדשת מאקרו

אבל מצויינת לפורטרטים עולה בסביבות 2200 ש"ח

עדשה לנוף יש לי כמה אופציות בשבילך, או 17-40 של קאנון שהיא קצת יקרה כי היא עדשת L, הייתה לי כזאת לא אהבתי כי אני לא מצלם נוף וגם לא אהבתי שהתמונות יצאו קצת רכות..

בתקציב יותר זול אתה יכול לקנות את הטמרון 17-50 שתספק אותך גם בתמונות פורטרטים וגם לנוף.

אבל לא תסתפק בטווח שמסתיים ב-50 מ"מ

קיצר תן תקציב :)

• תוכן חדש...