Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,היום שמתי לב שיש לי איזה צינור דק שחור תלוי מתחת לאוטו,הוא לא קרוע ולא כלום פשוט איכשהו כנראה יצא ממקומו,האוטו אודי 80...מישהו יודע מזה הצינור הזה???

תודה מראש,מצטער אם השאלה לא מתאימה

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
אז ככה,היום שמתי לב שיש לי איזה צינור דק שחור תלוי מתחת לאוטו,הוא לא קרוע ולא כלום פשוט איכשהו כנראה יצא ממקומו,האוטו אודי 80...מישהו יודע מזה הצינור הזה???

השאלה מתאימה - רק שקוראי מחשבות אין כאן ולכן..... אם תוכל לגלות לנו, במטוטה ממך, איפה נמצא הצינור הזה - זה יוכל לעזור לנו לעזור לך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה אומר שהאוטו שלך..... זכר!

(אם הוא שחור, אז הוא בד"כ לא כלכך דק.אם קצה הצינור קטום, אז הוא גם יהודי)

:wink:

נמרוד

פורסם

האם המנוע אצלך קצת חלש ? מישהו ניסה לטפל בכך?

אם כן , ,הושב מישהו באוטו שילחץ גז. אם יוצא משם עשן לבן , זה כנראה אחד הנשמים ששוחררו כדי לתת למנוע עוד קצת נשימה.

פורסם

ננסה לנחש:

1. נשם מנוע מאולתר

2. צינור ניקוז מים של המזגן מהיחידה הפנימית (נמצא בצד הנוסע, באיזור ה"קיר-אש")

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ננסה לנחש:

1. נשם מנוע מאולתר

2. צינור ניקוז מים של המזגן מהיחידה הפנימית (נמצא בצד הנוסע, באיזור ה"קיר-אש")

איציק

עוד ניחוש, הכבל של הבלם-יד.

פורסם

עוד ניחוש, הכבל של הבלם-יד.

אני מעריך שאם בלם היד שלו היה מתנתק הוא כבר היה מרגיש שינוי מסויים בהתנהגות הרכב. כמו למשל אי מציאתו במקום בו הוא החנה אותו...

והדרך הפשוטה ביותר לברר מי הוא צינור המיסתורין, היא לעקוב אחריו.

לא לעלות הביתה ולשאול באינטרנט, אלא להתכופף (בניגוד לעצות שקיבלת קודם, אין לך מה לפחד מלהתכופף ליד האוטו. צינור לא תקבל) ולהסתכל טוב טוב.

אולי אפילו לשלוח יד לגריז, לג'יפה ולשאריות החתולים שמתחת לאוטו ולעקוב פיזית אחרי הצינור עד שמגיעים למקור או ליעד שלו - ואז אתה כבר בחצי הדרך לפתרון הבעיה, ותוכל או להבין ולסדר לבד או להתייעץ בצורה מושכלת יותר ולקבל תשובות מועילות יותר.

• תוכן חדש...