Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר עשיתי זאת בעבר. עדין החלטתי לפני שאני עושה זאת עוד פעם, להתייעץ.

הווקס הוא לסוזוקי בלנו צבע לבן ( לא ווקס לצבע מיטלי ).

אותו עיקרון כמו שימוש רגיל של הווקס רק על שמשות הרכב הוא מתבצע. בפעם שעברה הוא פשוט עשה אותם כמו מהחברה. פשוט אני רוצה לחזור על זה לאחר חצי שנה לערך וגם על הדרך על צבע האוטו אז רציתי להתייעץ בקשר לשימוש על השמשות : יכול לפגוע בשמשה? במה זה מתבטא אם כן? וכו'.

תודה רבה ערב טוב

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

אם זה לא פוגע בצבע אז אין סיבה שזה יפגע בשמשה.

אפשר לעשות ללא כל בעיה,לפעמים זה עוזר לניגוב טוב יותר של השמשה

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

אז אני מבין שאף אחד אחר לא ניסה? כי בכל זאת אמרו שזה יכול להוריד את הברק של החלון. אז אם מישהו ניסה ונתקל בבעיה אני רוצה לדעת לפני שאני עושה זאת שוב.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

ווקס מיוחד לצבעים מטאלים (כמו טרטל כחול) אפשר לעשות, אם כי בזהירות ועם סמרטוט נקי על שמשה נקייה כדי לא לייצר שריטות.

ווקס רגיל (כמו טרטל ירוק) מכיל חומרי שחיקה שפוגעים בשמשה בפנסים (לא מאוד) וכדומה.

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב, התבלבלת קצת, ווקס (לא פוליש) הוא חומר שעוזר להשגת ברק ע"י השארת משקע.

פוליש, מכיל חומרי שחיקה שמורידים שכבה מיקרונית לגילויי שכבה מבריקה יותר, ופגועה פחות, שאת אפקט הברק הסופי של אותה שכבה, משיגים עם ווקס.

אין כל נזק בלעשות ווקס על חלון, נהפוך הוא, זה רק גורם לו להיראות מבריק יותר, והמים נותים להחליק ממנו מהר יותר.

תשאל את המשתמש הזה, שחשב כמוך, והופתע לגלות את נפלאות הווקס.

בהצלחה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

בנוסף לווקס ,תעשה גם פלסטלינה על החלונות,מוריד את כל הבועות היבשות של המים והסבון שיש על החלון והופך אותו לחדש וחלק.

Subaru Impreza 2.0R AWD

פורסם

פעם אחרונה שעשיתי וקס וניסיתי גם על החלון, התוצאות אכזבו.

כמובן שזכוכית זה חומר דיי חזק ולא ייגרם לה שום נזק, אבל...

הוקס גורם לסימני מריחה שנראים במיוחד בנסיעה לילית. הפעלת המגבים תגרום לשפשוף ויצירת פסים בציפוי.

אתה יכול לנסות ולראות בעצמך. נזק בטח שלא ייגרם. כשיימאס לך, שטיפה טובה עם סבון תחזיר את המצב לקדמותו.

• תוכן חדש...